SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlerbirliği Altıparmak'la Yolları Ayırdı

0
Güncellendi - 2021-03-10 01:18:52
Gençlerbirliği Altıparmak'la Yolları Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı bildirildi.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Altıparmak ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Başkent ekibinde Mehmet Altıparmak 31 Ocak'ta Mustafa Kaplan'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Gençlerbirliği Altıparmak ile çıktığı ilk maçında İttifak Holding Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Ardından da çıktığı 5 karşılaşmada bir beraberlik 4 de yenilgi aldı.

Mehmet Altıparmak'tan Gençlerbirliği'ne veda mesajı

Gençlerbirliği Kulübü ile yolları ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak, veda mesajı yayımladı.

Altıparmak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük bir heyecan ve umutla teknik direktörlük görevini kabul ettiğim, kariyerimde her zaman ayrı bir yeri olan Gençlerbirliği Kulübü ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Geleneklerini çok iyi bildiğim kulübümüzün hak ettiği noktaya gelebilmesi adına çabalarımız oyun olarak olumlu etki yaratsa da skora etki etmeyi başaramadık." ifadelerini kullandı.

Başkent ekibinin başında 6 maçta görev yapan Altıparmak, şunları kaydetti:

"Sezon planlaması ve transfer politikaları takım olma olgusunu imkansız hale getirmişken bunları düzeltmek için gereken zaman maalesef sınırlıydı. Dilerim kan değişikliği olumlu saha sonuçlarını beraberinde getirir ve yuvam olarak gördüğüm Gençlerbirliği ligde kalmayı başarır. Görev süremiz boyunca yanımızda olan başta futbolcu arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına, taraftarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve Başkan Sayın Murat Cavcav'a teşekkür ediyorum."

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız