SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlerbirliği- Yeni Malatya Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-02-24 18:39:49
Gençlerbirliği- Yeni Malatya Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 27.haftasında 26 Şubat Cuma günü 16.00’da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Alper Ulusoy yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 27.haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 26 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan ile İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Bozbey yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Emre Kargın ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak mücadelelerin hakemleri şöyle:

26 Şubat Cuma 

16.00 İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü: Erkan Özdamar

16.00 Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor: Alper Ulusoy

19.00 Beşiktaş-Yukatel Denizlispor: Cüneyt Çakır

27 Şubat Cumartesi 

13.30 Fatih Karagümrük-Aytemiz Alanyaspor: Volkan Bayarslan

13.30 Atakaş Hatayspor-MKE Ankaragücü Atilla Karaoğlan

16.00 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor: Özgür Yankaya

16.00 Fraport-TAV Antalyaspor-Medipol Başakşehir: Fırat Aydınus

19.00 Galatasaray-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Mete Klkavan

28 Şubat Pazar 

16.00 Göztepe-Kasımpaşa: Suat Arslanboğa

19.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Yaşar Kemal Uğurlu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Elazığlılar (3 yıl önce)
    Yakinda bir ELazığ Malatya derbisi göreceğiz gibi:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Valla yönetmesini en son istediğim skandal bir hakem atamışlar.Hem rakiple hemde onunla uğraşacak oyuncular.Allah yardımcıları olsun.
    0
    0
    Yanıtla