SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Merkezinde Tablet Dağıttı

0
Güncellendi - 2021-02-05 01:14:00
Gençlik Merkezinde Tablet Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Özel bir program için davet edilen Gürkan, merkezde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Gürkan, öğrencilerden oluşan koroyu dinledi, onlarla masa tenisi oynadı ve yaptıkları sanatsal çalışmaları inceledi. Ziyaret çıkışı öğrenciler Başkan Gürkan’a “Bizim tabletimiz yok deyince” Gürkan tableti olmayan öğrencileri tespit ettirerek, ihtiyaçlarını karşıladı.

Battalgazi İlçesi’nde yapılan projeler ve yatırımları incelemek için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in davetlisi olarak bir dizi ziyarette bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Gürkan’a, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AKP  Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve beraberindekiler eşlik etti.

Battalgazi İlçesi Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gençlik merkezinde çalışmalar yapan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Gürkan ve beraberindeki heyet, müzik eğitimi gören öğrencilerin çaldıkları türküleri dinledi. Gençlik merkezi içerisinde bulunan hat sanatı atölyesi, resim atölyesi, kütüphane ve spor atölyesini gezen Başkan Gürkan, masa tenisi oynayan öğrencilerle birlikte masa tenisi de oynadı. Gençlik merkezinde bulunan öğrencilerle yaptığı sohbette uzaktan eğitim için tableti olmayan öğrenciler için tablet dağıtımı da yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Gürkan, “Hepinizin bireysel eğitimi bizim için ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu tür merkezlerde verilen eğitimler sizleri sosyal ve gelecek hayata daha iyi hazırlayacaktır. Sizlerin iyi eğitim almış olmanız ülkemizi aydınlatacaktır.” dedi.

Program sonrasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindekiler öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız