SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genel Anlamda Biz Hatalarımızı Gördük"

0
Güncellendi - 2021-09-15 21:59:47
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig'in 5. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk edecekleri karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor, 17 Eylül Cuma günü VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde sürdürdü.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Buz, ligin 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştıkları maçta istediklerini sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi.

Beşiktaş karşılaşmasında erken gol yediklerini aktaran Buz, "Geriye düştüğünüz zaman kolay olmuyor." dedi.

Kaleci Abdulsamet Damlu ile ilgili değerlendirme yapan Buz, "Abdulsamet bizim oyuncumuz. Biz şampiyon olduğumuz sene 17 yaşındaydı. Altyapıdan buraya çıktı, üstüne koyarak buralara geldi. Bizim için bir değer. Bana göre iyi oynadı. Gaziantep müsabakasında da iyi oynadı. Genel anlamda biz hatalarımızı gördük. Daha fazla çalışmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını aktaran Buz, "Biliyorsunuz Fatih Karagümrük, Adana Demirspor'u 4-0 yendi. Biz 4 müsabakadan 2'sini kazandık ve 6 puanımız var. İçerde oynayacağız. Karagümrük karşısında kazanmak, 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Trabzonspor ve Beşiktaş müsabakalarından aldığımız dersler var." değerlendirmesinde bulundu.

Transferler edilen oyuncuların adaptasyonu ile genç oyuncuların lige alışmasının zaman alacağını anlatan Buz, "O gençler hep buradaydı. Benim dönemimde 19 yaş altında oynuyorlardı, şimdi Süper Lig'de oynuyorlar. Sadece Haqi Osman değil, bir-iki tane daha yetenekli arkadaşımız var. Daha taşlar tam yerine oturmadı, zamana ihtiyaç var. Kazandığımız müsabakalarda gol yemedik. Şampiyonluk adayı 2 takıma karşı kaybettik. İyi oynamadık ancak 4 müsabakadan 6 puan aldık." diye konuştu.

Takımdaki sakat oyuncularla ilgili de konuşan Buz, "Benjamin Tetteh inşallah bu müsabakaya hazır olur. Rahman Buğra Çağıran, Ertaç Özbir ve Karim Hafez da takımda olduğu zaman, taşlar yerine oturduğunda çok daha iyi olacağını düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Hoca güzel konuşmuş , hataları görüp ders çıkarmak . rakibe göre oyun planı geliştirmek , önemli bir şey daha yeni takımız zamanla düzelir elbet BAŞARILAR......
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    En iyi sistem 2 4,4,2,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    3-5-2 sistemi bize uymuyor.helede sağ kanatta hiç oyuncumuz yokmuş gibi oynuyoruz.birde mustafa eskihellaç o mevkideyse sağ kanadımız otobana dönüyor.Bence mert örnek mutlaka onbirde olmalı.yoksa 4 büyüklerin averaj takımı olmaya devam ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seviye (2 yıl önce)
    Sen söyledin bizde inanmış gibi yapalım bari lafontenden masallar serisi
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Biz bu hocayla kümeye gideriz. Adamın dediğine bak ya.. rahman buğra ve karim havez iyileşttiğinde taşlar yerine oturacak. Rahman buğra sakat değilken taşlar yerindemiydi . Demek rahman iyileşttiğinde hocanın değişmesi olacak. Vay halimize
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam bu maci almaniz gerekir sistemi deyistirin 1,4,4,2 oynatin defasimizi saglam tutmamiz gerekir basit gol yiyoruz bol sanslar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Teşekürler hocam rakip 11 kişi oldumu yeniyoruz 1 aksì taraftar 2 hakemler 3 güçlü rakipler bunlara reğmen iyi yerdeyiz teşekürler Bizi hakemlere siğınıp yenenler romaya ve dortmunta karşı nasıl rezil olduklarını gördük Malatya sana güveniyor ve seviyor
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    üçlü defans bizi küme düşürecek
    0
    0
    Yanıtla
  • 3lu defans nedir ya...irfan hoca büyük takımlara başka takım 5 li defans yapar..sen 3 kişi ile...ts ve bjk maçlarında gördük 3 defans olmaz...adamlar attıkları kadar da kaçırdı..büyük maçlarda oyunu tutacak.. 65 e kadar...yemezsen şansın olur...ilk 10 dk.2-0 olursa tarihi hezimet bile olur...defans yol geçen hani..hadebe 'nın eksikliği dolmadi..sadık ve semih fossss.umarim iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Codi44 isimli kullanıcı yorumuna
    Elindeki malzemeyi bayern munih sanıyor
    0
    0
    Yanıtla