SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçek Güç Millet Olacak"

0
Güncellendi - 2017-03-25 01:25:16
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 16 Nisan Halk Oylaması’na ilişkin konuştu, “Mesele siyaset meselesi değil, mesele memleket meselesidir. 16 Nisan’la birlikte büyük Türkiye’nin kapıları aralanacak ve gerçek güç millet olacak” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, 16 Nisan Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Kıraç ve Hatunsuyu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve sık sık ‘evet’ seslerinin yükseldiği toplantılarda AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Türkiye’nin yeni bir sisteme ihtiyacı olduğunu vurguladı.

1982, YOLDA KALIYOR

Referandumun bir siyasi partinin seçimi olmadığını belirten Başkan Güder, “16 Nisan, Türkiye’nin seçimidir” ifadesine yer verdi. Ülkede artık 10 yılda bir darbelerin yaşanmaması ve çift başlılığın ortadan kalkması için herkesin 16 Nisan’a sahip çıkması gerektiğini anımsatan Güder, “Hep söyledik, yine söylüyoruz. Bu anayasa 1982 model anayasa. Dolayısıyla tekliyor, yolda kalıyor. Biz inanıyoruz ki vatandaş 16 Nisan’da sandığa gidecek, tekleyen bu anayasayı değiştirecek ve ‘evet’ mührünü vuracak” şeklinde konuştu.

MESELE SİYASET MESELESİ DEĞİL

Güder’in ardından söz alan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da 16 Nisan’ın önemine dikkat çekti. Türkiye’nin istikbali ve istikrarı için 16 Nisan’da herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyleyen Gürkan, “Bu millet her zaman en doğru kararı vermiştir. Biz milletimize güveniyoruz. Hatunsuyu ve Kıraç da inşallah Osman Başkanımızın dediği gibi sandığa giderek ‘evet’ mührünü vuracak ve bu işi bitirecek” diye konuştu.

“Yapılan değişikliğin esası, milletin yönetimini milletin iradesine bırakmaktır” diyen Gürkan, “Mesele siyaset meselesi değil, mesele memleket meselesidir. Yapılan değişiklik ile birlikte artık söz de karar da millette olacaktır. 16 Nisan ile birlikte büyük Türkiye’nin kapıları aralanacak ve gerçek güç millet olacak” ifadelerine yer verdi.

HATUNSUYU VE KIRAÇ, YENİDEN DİRİLİŞE VESİLE OLACAK

Sözlerinin devamında belediye olarak yaptıkları hizmetler hakkında da bilgi veren Başkan Gürkan, şunları kaydetti:

“Henüz 3 yıllık bir belediye olmamıza rağmen çok büyük yol kat ettik. 3 yıl boyunca hizmet ürettik, büyük yatırımlar yaptık, ilçemize önemli eserler kazandırdık. Tüm yatırımlarımızın temeline baktığımızda ise siyasi istikrarı görürüz. Dolayısıyla daha da güçlü bir Türkiye için hepimizin vicdani sorumluluğu bulunmaktadır. İnşallah Hatunsuyu ve Kıraç da diğer mahallelerimiz gibi 16 Nisan’da yeniden dirilişe vesile olacaktır.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız