SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek Teknik Direktör Karaman'la Görüşecek

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Hikmet Karaman ile yüz yüze görüşeceklerini söyledi.

Radyospor’da ‘Anadolu Ateşi’ programında Salim Manav’a konuşan Gevrek, kulüple sözleşmesi devam eden teknik direktör Hikmet Karaman ile bir görüşme yapacaklarını ifade etti.

Gevrek, Karaman ile sözleşmelerinin devam ettiğini hatırlatarak, “Bir görüşme yapıp, ondan sonra Malatya’nın menfaatleri doğrultusunda ona göre bir karar alınacak. Yüz yüze görüşeceğiz. Takım küme düştü, sonra küme düşmeme kararı alındı ardından araya bayram girdiği için bir görüşme olmadı ama en kısa sürede bir görüşme yapılacak” diye konuştu.

Gevrek, Süper Lig’de yeni sezonun 21 takımla oynanmasına ilişkin, “Öncelikle ligin 21 takımla oynanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Türkiye Futbol Federasyonuna, Kulüp Birliği Vakfına ve kulüplere teşekkür ediyorum. Pandemiden dolayı takımlarda ciddi sıkıntılar yaşandı. Malatya’da pandemi ve depremin ciddi bir şekilde etkisinin olduğunu söyleyebiliriz. Tabii bu sadece Malatya'da değil diğer takımlarda da oldu. Ligin 21 takımla oynanacak olmasının en büyük sebebi; pandemidir. Tabii bu yıl 21, daha sonra da büyük ihtimalle 20 takımla devam edecek. Bence doğru ve iyi olacağına inanıyorum. Havuza gelen para 20’ye bölünecek ama bunun artıları da var. Fazla maç olacak; hem sponsorluk hem de reklam anlamında bun fırsata çevirip, gelir elde edilebilir. İyi ve profesyonel bir ekiple çalışılarak, bu gelirler artırılabilir. Bu sene için fikstür zor. Zaten bir ay geç başlandı. Geç başladığı için çok sıkışık bir fikstür olacak. Bu senede kolay olmayacak, onu da biliyoruz. Bu sene zaten zorluklar çektik. Önümüzdeki sezon içinde kolay olmayacak. Bazı takımlar 45, bazıları 50-55 maç oynayacak. Sadece bizim için değil diğer takımlar içinde zor bir sezon olacak. İnşallah hayırlısı olur. Türk futbolu için hayırlı olacağını düşünüyorum. Kolay değil zor bir sezon olacak ama gün birlik ve beraberlik içerisinde olma günüdür. Hepimizin Türk futbolu için birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Dolayısıyla alınan karar, Kulüpler Birliği ve Türk futbolu için çok önemli bir karardı. İnşallah bundan sonra futbol paydaşlarıyla beraber hem Kulüpler Birliği hem Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığımızla, taraftarlarımızla, camialarımızla hep beraber, birlikte bu zor günleri aşarız” değerlendirmesinde bulundu.

Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a gideceği yönündeki iddialara da açıklık getiren Gevrek, “Şuan resmi bir teklif yok. İlgileri olduğunu, farklı takımlarında ilgisinin olduğunu duyuyoruz. Daha öncede konuştuk öyle bir şey olursa, resmi bir teklif gelirse hem Malatya’nın menfaati hem de Gökhan Töre’nin menfaatine mutlaka ki bir kolaylık sağlanacak. Ama iki tarafı da düşünmek zorundayız. Gökhan geçen sezon bize geldi, takım başarısız sonuç aldı ama Gökhan’ın iyi bir performans gösterdiğine inanıyorum. Daha da iyi olacağını düşünüyorum çünkü önemli bir oyuncu. Kariyerli bir futbolcu ve bana göre Malatya’da bir çıkış yapmıştır. Bundan sonrada daha da iyi olacağına inanıyorum. Ama bir teklif gelirse mutlaka değerlendirilecektir. Giderse bir bonservis ücreti olur. Tabii biz takımda kalmasından yanayız ama gitmek isterse de mutlaka ki bir bonservis bedelinin olması lazım. Resmi bir teklif gelirse bunlar oturulup konuşulur” ifadelerini kullandı.

Gevrek, daha önce çalıştıkları Erol Bulut’un Fenerbahçe’nin, Sergen Yalçın’ın ise Beşiktaş’ın başına geçmesiyle ilgili ise şunları söyledi:

“Erol hocayla 1,5 yıl beraber çalıştık. Başakşehir’de yardımcı antrenörken bize geldi ama bir altyapısı vardı. Onu gördüğümüz için aldık. Malatyaspor’da da birlikte büyük başarılara imza attık. Başarılıda oldu. Bir ayrılık oldu, herkes ‘neden bu ayrılık oldu?’ iye soruyor ama o günün şartlarında iki tarafında ortak aldığı bir karardı. Hem hocanın hem de Malatya’nın Süper Lig’de kalan son 5 haftada da yıpranmaması adına bu kararı almak zorundaydık. Yoksa Erol hocayla alakalı hiçbir sıkıntımız olmadı. Çok dostça bir şekilde ayrılık oldu. O gün alınan karar hem Malatya’nın hem de Erol hocanın menfaatineydi. Bence doğruda bir karardı. Hem Malatyaspor başarılı oldu hem de Erol hoca Alanyaspor’a gitti ve orada başarılı oldu. İki taraf içinde hayırlı oldu. Erol hoca çok çalışkan, düzgün, geleceği parlak bir teknik direktör ve bugünde çok önemli bir takımın başına geçti. İlk bizde hocalık yaptı, Alanyaspor’da başarılı olmasını istiyordum, inşallah Fenerbahçe’de de başarılı olur, olacağına da inanıyorum. Başarılar diliyorum. Bana göre önemli bir hoca. Sergen hoca da, kariyeri ortada olan bir hocaydı. Bizde de ilk yarıda çok başarılı oldu. Ufak tefek şeyler vardı ama Sergen hocanın gitmesi yanlıştı. Hatalarımızdan bir tanesi Sergen hocayı yollamamızdı. Çok düzgün ve sevdiğim bir insan. İnşallah o da Beşiktaş’ta başarılı olur. Bana göre bu sene çok başarılıydı.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • H.çam (3 yıl önce)
    Yav he he sende çok başarïlısın tşk ederiz.Allah rızası için bırakta yeni yūzler gelsin.Yoksa bu yırtık seninle hikmetle dikiş tutmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    yahu lig başlayacak halen bizde bisi yok allah aşkına yapacaksanız düzgün yapın yine sitresi yaşatmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    Acele etmeyin merak da etmeyin ligler bi başlasın görünen o ki ,şakşakcı ve yalakalar birkaç hafta daha ,başkan bizi 2.ligden aldı taa süper lige kadar çıkardı,hatta avrupaya da gittik sonra da düştük ne olmuş yani klüpte herşey olmuştur normaldir olabilir desinler,Bu gidişle Takım ligin dibine bu sefer sağlam demir atarsa bu şakşakcı ve yalakalar ortalıktan bir çekilir yeni bir hoca o zaman Bulunur.Bu seferde hata üstüne hata yaptık gene kandırıldık bu da: insana mahsustur Bizi eleştirenler rantiyeci ve Malatyaspor düşmanlarıydı deyip defteri kapatırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    takımı düşürmüş taraftarı 4 ay boyunca çileden çıkarmışsin hala gitmiyorsun bu saatten sonra ağzınla kuş tutsan fayda yok bırak arkadaş bırak ki rahat edelim
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Herkes idmana başladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Takım düşse idi hala orada duracakmıydı. Kimse istemiyor aertık seni ne diye o koltuğu işgal ediyorsun. Takımı düşürdün. Başarısız oldun. Sorumlu benim dedin. Daha orda bir dakika durmaman lazım. Yeter artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Istenilenyerda.dur.aretme.istenilmeue. Durma i Istenilenyerda.dur.aretme. .istemeyen. yerde Durma.dar.etma
    0
    0
    Yanıtla
  • Atakan (3 yıl önce)
    Çok acele etmeyin, lig başlasın öyle görğşün aman!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuna (3 yıl önce)
    Adil gevrek çek git istenmediğin yerde durma arkadaş sen neden anlamıyorsun... Malatya spor senin şirketin değil onu sat, bunu sat, onunla tartış, bununla küs yav çek git bir dahada Malatya nın önünden, arkasından geçme... Zaten kalsanda ilk 5 hafta nın sonunda ne de olsa gidecen sen bilirsin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Ya arkadas millet transferi bitirip kampa başladı sen halen aynı şekilde çilek transfer baba transfer devam.ediyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Denediniz olmadı normalde takımı düştü sayıyoruz istisnai bir durumdan ötürü takım Süper ligde kaldı. Bırakın gidin kardesimya yeni bir yönetim yeni bir hoca ve yeni bir heyecanla millet takımının destekçisi olsun bir futbol zevkimiz heyecanımız kaldı ondanda etmeyin bu şehri ve insanlarını...İSTİFA...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hikmet karaman gibi her sene 3-4 takım değiştiren sözde hocalar teknik adam değil tüccardırlar.parasını almadan gitmezler.bunlar gönül adamı değildirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    kovduğun 2 hocanın biri bjk nü diğeri fenerbahçeyi çalıştırıyor sense bir senede hem kayseriyi hemde malatyayı kümevdüşürüp rekor kıran hocayla çalıştın seni kim bulup başımıza bela etti
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ YİĞİT (3 yıl önce)
    Allah aşkına bu adam nasıl tazminat yazarsınız Almanya'da dönerci iken hoca oldu birde sözleşmeye tazminat yazdırıyor suç onda değil yazdıran da
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Hikmet Karaman'ın acilen gönderilmesi gerekmektedir bir sezon daha Malatya bu adama katlanamaz. Hikmet hocanın yeri TRT spordur. Kaleye beto forvete papis cisseyi alın iyide bir teknik direktör her mevkiye iyi oyuncularla herşey yoluna girer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Klübe bak ,:ekibine bak hizaya gel.Alınan futbolcuyla yapılan anlaşmadan haberi olmuyan,başarısızlıklarla dolu geçmişi olan bir T.direkdör ile alelacele anlaşma yapıp,şimdide göndermek için uğraşan,millete takımda kaldı anlaştık dediği ama ertesi gün satıldığını öğrendiğimiz,Mina gibi karakterli oyuncuyu elinde tutamayan daha kesinleşmış bir transferi olmuyan,zamana oynayıp elinde kalanlarla lige devam etmek isteyen bu yönetimin,harika kumpanyası hız kesmeden devam ediyor?Göreceksiniz.Bu komik tiyatro perdeyi gene trajedi ile kapatacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    hikmet karamanda adil gevrekten etkilenip istifa etmiyorum görevimin başındayım diye diretirse seyret sen tiyatroyu
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Adil sen daha önce sattıklarını kaç paraya sattın parayı nerede kullandın onu şeffaf bir şekilde taraftara açıkla... Bu tavrın güven vermiyor...Ya güven ver ya da bırak git...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)mustafa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Adil başkan demek çokmu zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkes oyuncu satar klubü kara geçirirken, bizimki oyuncu satıp klubü borca sokarak başkalığı kaybetti. Oyuncuyu satarken acaba üste para mı verdi? Belki senin başkanın olabilir ancak Malatyalının başkanlığını çoktan kaybetti. Hala anlamakta zorlanıyorsanız bir kamuoyu yoklaması yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Gidin Yüzlerinizi görmek istemiyoruz Hele Başkana Tüm Malatya kızgın Taraftarlar Burunlarından soluyorlar Bizlere yaşattığın onca Cehennem Azabından sonra,Diyorlarki adam olan istenmediğini anlar Bir dakika durmaz diyorlar ve Hocaya gelince Harika Bir TV Yorumcusu ama çimlere indimi Taraftara saç baş yolduruyor Adil beg Takımın hesaplarını son kuruşuna kadar yap ve lütfen git Giiiiiiiittttt Herkesde böyle diyor senle olmaktansa Başkansız olalım daha iyi buda Benim görüşüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Şimdi saba yorum yapar Erdem Cengiz mehmet ismindeki çakma hesaplar sokakta imza kmpanyası başlatsınlar Malatya nın yüzde 99 u bu adam gitsin diye imza atmazsa hiç-bir şey bilmiyorum Adil Gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla