SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek, Youssuf İçin G.Saray'dan Ne İstemiş?

0
Güncellendi - 2021-01-17 02:10:03
Gevrek, Youssuf İçin G.Saray'dan Ne İstemiş?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray ile Youssuf Ndayishimiye’nin transfer görüşmelerinin perde arkasını açıkladı. Gevrek, sarı kırmızılı takımdan istediklerini açıklarken, transferin henüz netlik kazanmadığını belirtti.

Galatasaray’ın uzun süredir transfer etmek için Yeni Malatyaspor ile görüşmelerini sürdürdüğü Youssuf Ndayishimiye’nin transferi şuanda iki tarafın net bir rakamda anlaşamaması dolayısıyla gerçekleşmedi. Yeni Malatyaspor Kulübü, genç yıldızı için 3 milyon Euro talep ederken, Galatasaray kulübü ise bu rakamı aşağıya çekmek için uğraşıyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Radyospor'dan Salim Manav'a Youssuf Ndayishimiye’nin transfer süreciyle ilgili açıklamada bulundu. 

Gevrek, Galatasaray’dan Youssuf için resmi bir teklif aldıklarını kaydederek, görüşmelerin devam ettiğini, henüz netleşen bir durumun olmadığını ifade etti. 

Başkan Gevrek, Youssuf’un transferi için İstanbul ekibinden 3 milyon Euro ve bunun yanında oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay istediklerini belirtti. 

22 yaşındaki Burundili orta saha oyuncusuna, Galatasaray’ın yanı sıra Belçika, Fransa ve İspanya’dan da tekliflerin olduğu öğrenildi. Öte yandan genç oyuncuyla Fenerbahçe’nin de ilgilendiği ancak sarı lacivertli kulübün henüz resmi bir teklifte bulunmadığı bildirildi. 

Youssuf’tan ciddi bir bonservis gelirinin yanı sıra bir sonraki satışından da pay elde etmek isteyen Yeni Malatyaspor, Galatasaray ile anlaşılamaması halinde gelen diğer teklifleri de değerlendirecek. Yeni Malatyaspor Kulübü'nün, 2019-2020 sezonunda Burundi ekibi Aigle Noir FC takımından 45 bin Euro bedelle kadrosuna kattığı genç oyuncunun transferinin birkaç gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • erc (3 yıl önce)
    500 ton kayısı 200 ton çekirdek istese bundan daha iyimiş
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    3 milyon nedir kardeşim pazarlığı üstten tutacan ne o cıncık boncuk rakamla pazarlığa oturuyorsun 10 milyon euro diyecen bak bakalım 6-7 milyona satıyormusun satmıyormusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)metin isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kafa iktidar olamaz arkadaslar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Adam gibii adamm bizim icin de iyii 45 bin euroya al 3 milyon euro iyi ticaret tebrikler yaniiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel baykal (3 yıl önce)
    Bence sezon sonuna kadar kalırsa ve kendini iyi geliştrirse gelecek sezon için daha iyi prayla satarız. 2023 kadar sözleşmesi var acele etmeyelim derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Her şey iyi giderken bir bakıyoruz takım düşüşe geçmiş ve bir anda takımda maddi kriz başlıyor ve elinde ki oyuncuları satıp yerini dolduramayan bir yeni malatyspor'dan bahsediyoruz.Sanki geçen sezonun tekrarını yaşıyoru. bugün rize maçı ne olur bilmem ama inşallah kazanarak kötü gidişe son veririz.Ama maddi kriz 2 sezondur epey bir şekilde kendini hissetiriyor takıma peki başkan ne yapıyor ? Başkanın bu işi götüremediği zaten aşikar hatta bu takım süper lige çıktığı günden beri iyi yönetilmiyor.Geçen sezon dibi gördük tff kurtardı,bu sene ne olur bılinmez ama bildiğim tek şey var adil başkan'la bu iş yürümez (!) Bize geniş lobisi olan güçlü bir başkan lazım.Anladığım kadarıyla da belediye menşei bir takım olduğundan dolayı da kimse yanaşmıyor takıın yönetimine bu durumda belediye başkanı kendi denetleyeceği bir başkan getirip desteklerse ilerleyen yıllarda düşsek bile ayağa kalkarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Allah yolunu acik etsin mesleğini en içten yapan biri.Inşallah maddi manevi değerli olur:)gittiği yerde başarılı olur. Değerini ve parasını hakkıyla kazanan bir insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Bozok (3 yıl önce)
    Fenerbahçe Mesut Özil’i aldığından Galatasaray transferde Fenerbahçe’nin gerisinde kalmak istemediğinden İrfancan öncelikleridir. İrfancan’ı almazlarsa bu transfer olabilir ama ne Gs nede Avrupa’da bir klüp bu parayı vermez. Bence satmayıp iyice geliştirilirse daha iyi paraya transfer olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Ee peki biz kime kimlere talibiz iyi oyuncular satılacak eldeki Takavutlarla tepetakla yallah uçuruma vede gelen paralar yine suya düşecek suyuda inek içececek inekde dağa kaçacak dağda yanıp biti kül olucak aynı geçen sezonda olduğu gibi sahi istanbulda bi CEMAL Abimiz vardı Takımın maddi yükünü sırtında taşıyan hala o ilgileniyormu hala o torbalar dolusu maddi yük onun sırtındamı Eyyy Maltyalı hemşerilerim bu sene o sene Tavuk gibi kümesde beklemeyelim Takıma yapılan her yanlışa adam gibi isyan Bayrağımızı çekelim Bu Takım Bizlerindir Malayalılarındır Gönül verenlerindir Bir Ricamda Malatyahabere Lütfen Takıma yapılan her olumsuz şeyden Bizleri Haberlendiriniz.Saygılar Sevgiler Malatyaspor sevdalılarına
    0
    0
    Yanıtla
  • SONER (3 yıl önce)
    Onun yerine senmi oynayacaksın takım küme düşerse saşmayasın
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    çok istemiş prekazinin cüneyt tanmanın bonservisini isteseydi yaşları uygun adil gevrek transferine
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    sakın ucuza verme başkan kulübe yazık edersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Adam gibi adam mesleğine saygılı Allah yolunu açık etsin , inşallah gittiği yerde de başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla