SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Yeni Malatyaspor'un Yanındayım"

0
Güncellendi - 2021-06-16 01:13:49
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından, işadamı hemşehrimiz Mehmet Ali Aydınlar’ı ziyaret etti ve üzerinde adı yazılı olan 44 numaralı Yeni Malatyaspor forması hediye etti.

Yeni Malatyaspor instagram hesabından yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Aydınlar, her zaman için Yeni Malatyaspor'un yanında olduğunu ve desteğini sunacağını söyledi.

Yeni Malatyaspor’a yeni yönetim oluşturulmasına yönelik geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan, AKP’nin bazı milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katıldığı, bazı işadamlarının da davet edildiği, Gevrek’in ‘son gün haberdar edildiğini’ söylediği toplantının ardından gerçekleşen bu ziyaretle ilgili olarak, kulübün sosyal medya hesabından “Kulüp Başkanımız Adil Gevrek, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Malatyalı İş İnsanı Mehmet Ali Aydınlar’ı ziyaret etti" denildi.

'Her zaman Yeni Malatyaspor'un yanındayım'

Yeni Malatyaspor'un resmi instagram hesabında yapılan açıklamada, samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Mehmet Ali Aydınlar'ın 'Her zaman Yeni Malatyaspor'un yanında olacağını ve desteğini sunacağını' söylediği belirtildi.

Açıklamada, desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı Mehmet Ali Aydınlar'a teşekkür edildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Feryat (2 yıl önce)
    Allah aşkına takım ı al sayın M. Ali Aydınlar. Buişe kalıcı bir çözüm lazım. Her yıl yüreğimiz ağzımızda. Kulübü şirket leşrin alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • YutubemSayim (2 yıl önce)
    Kardeşim para istamaninda bir adabı var hem adama hakaret ediyorsunuz hamda para istiyorsunuz ben olsam benda ver benda vermam
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Milletvekili sayın Fendoğlu tweeter da;Bazı İşadamlarının kendine destek vereceğinin engellediğini söyleyen adil gevreği yalanladı..Buyrun burdan yakın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Kendisi bjk lı kongre üyesi tabi istemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin mantığına göre Sayın M.Ali aydınlarda Malatyasporu sevmez,Yardım etmek istemez ?Belki haberin vardır .Sayın M.Ali Aydınlar,Fenerbahçe kongre üyesi olması bir yana,her zaman Fenerbahçe klübüne başkan adayıdır.Bir şeye cevap verirken biraz mantıklı cevap verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dislike atan..trol yalaka......beğenmedinmi?Sayın milletvekilinin yalan söylediğinimi ima ediyorsun? açıklamalardan sonra ne yapacaksınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Sayın m Ali Aydınlar hamsarimiz bütün malatayalilein gozo senda Allah rızası için boş cevirma senin heklini dileriz medya iftharimiz olursun saygiler
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    Mehmet Bey Malatyalılar olarak seni Malatyasporun başında görmek istiyoruz, yanında değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Beklenti için de olmayın.Buradan kazanç sağlayacak bir pozisyonu yok.Simdiye kadar neredeydi.Onune duranmi oldu. Boş sözler bunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Beni övme kardeşim bana para ver para
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)
    Adam gibi adam aynı desteği lcw nin sahiplerinden renosans holding sahibi erman ılıcak tan Çalık Grubundan ve bir çok Malatyalı iş adamından bekliyoruz ancak kulübü artık şirketleştirmeliyiz taşıma suyu ile değirmen dönmez
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    bende yanındayım yanında olmak laf ila olmuyor elini cebine at. Bay editör Fatih Altaylı bilirsin üçüncü havalimanı yapılacağı sırada köşesinde havalimanı aleyhine yazılar yazmaya başladı. bu arada ne olduysa Altaylı siyasi yazıları yerine spor yazıları yazmaya başladı bu yaklaşık üç yıl sürdü. Benim yorumlardan yalan yok hakaret yok spor yorumların yayınlıyorsunuz diğer yorumlarım çoğunu makaslıyorsunuz bende Altaylı gibi sadece spor yorumlarını yazım. daha önce de bu şekilde davrandınız 1 yıl sitenizde yorum yazmadım buda gösteriyor ki temeli bırakacağım. şimdi diyeceksin ki ister yaz istersen yazma senin keyfin bilir bu konuda haklısınız ama şu bir gerçek senin bana ihtiyacın olmadığı gibi benimde size ihtiyacım yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Sayın M.Ali Aydınlar Allah rızası için takımı siz devralın. İsim sponsoru olun, Malatyalıların size güveni tam.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sayin mehmet ali hemserimiz yeni malatya spora katkilariniz desteginiz icin tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    M. Ali Aydınlar Allah aşkına al Y. Malatyaspor u herkes rahat etsin. Memleket inin takımına sahip çık. Göster cümle aleme yiğitliğni. Malatya seni bağrına basar. Yap Şampiyon bu gurur da sana yeter.
    0
    0
    Yanıtla