SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gittiğim Her Kulüpte Hedeflerim Oldu"

0
Güncellendi - 2020-12-10 18:53:34
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, tepkilerinden çekinmediğini söylerken, 11 maçta 23 puana kimsenin hayır diyemeyeceğini ifade etti. Futbolcularını hiç bir zaman baskı altına sokturmayacağını dile getiren genç teknik adam, takımı bozmaya çalışanlara da izin vermeyeceklerini söyledi.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, sahada en iyi performansı gösterecek futbolcuya formayı vermeye çalıştığını belirtti. Futbolun sürekli değiştiğinin altını çizen genç teknik direktör, "Allah'tan başka kimseden korkumuz yok. Kaliteli, büyük takımda oynamış futbolcularımız olabilir ama futbol sürekli değişiyor. 10 sene önce farklı çalışmalar yapmış olabilirler ama ben hiçbir zaman bu futbolcunun ismi var ve oynaması gerekiyor demedim. Sahada en iyi performansı verecek, Fenerbahçe'ye 3 puanı getirecek kimse o oynayacak" ifadelerini kullandı.

Kendisi için bu sezonun önemli olduğunu anlatan 45 yaşındaki teknik adam, kimsenin, kendisi üzerinde baskı kuramayacağını vurguladı. 'Kendi baskımı kendim yapıyorum' ifadesine yer veren Bulut, "Baskı her yerde vardır. Ben kendi baskımı kendim yapıyorum, kimsenin yapmasına gerek yok. Gittiğim her kulüpte hedeflerim oldu, o da bana bir baskı. Bu Malatya'da da öyleydi, Alanya'da da öyleydi" değerlendirmesinde bulundu.

"Biraz daha zaman lazım"

Bir hafta göklere çıkartılıp diğer hafta yerin dibine sokulduklarını hatırlatan Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz en yukarı çıksak da çizgimizi bozmadık ve aynı çizgide devam ettik. Takımımız henüz yüzde yüze gelmedi ama amacımız o ve oraya doğru yaklaşıyoruz. Pandemi dolayısıyla 2-3 oyuncu aramızdan ayrılabiliyor, hastalıklar, sakatlıklar oluyor. Sezon başından beri stoperde farklı tandemleri kullanmak zorunda kaldık. Bazı maçlarda istediğimiz gibi olmadı. İki bekimiz birden sakatlandı, Gökhan sakat sakat oynadı. Orada sıkıntı yaşadık. Yavaş yavaş istediğimiz noktaya geliyoruz. Bazı arkadaşlarımızın performansında dalgalanmalar oldu. Bu da takımın ahengini bazen bozabiliyor. Biraz daha zaman lazım."

"Sezon başında 11 maçta 23 puana kimse hayır demezdi"

Erol Bulut, ligde geride kalan haftalar itibarıyla iyi bir durumda olduklarını belirtti. Sonuçlandırmada sorun yaşamamış olmaları durumunda 4-5 puan daha fazla toplamış olabileceklerini de vurgulayan Bulut, "Şu anda 23 puandayız. Sezon başında sorsalar 11 maçta 23 puana kimse hayır demezdi. Benim düşüncem takım henüz yeni. Takım bu kadar yeni olmasa 3-4 puan daha fazla alabilirdik. Yine de kötü bir durumda değiliz, iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyorum. Samatta ve Ademi sakatlandı, Cisse geç geldi. Bunların tamamını hesapladığınız zaman şu an iyi bir yerdeyiz" diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, ideal 11'i kafalarında neredeyse oturttuklarını da vurguladı. Takım içerisinde 3-4 kişilik değişikliklerin şartlar sebebiyle sürekli olacağını da aktaran Bulut, devre arası transferde ekonomik şartlara bağlı olarak küçük değişikliklerin yaşanabileceğini de kaydetti. Fenerbahçe'nin 11 kişiyle sahaya çıktığı sürece bahaneye sığınamayacağını da anlatan Erol Bulut, "Valencia geçen maçta hiçbir şey yokken 1. derece yırtıktan sakatlandı. Biz bahane aramayız, 11 kişi sahaya sürebiliyorsak sorun yoktur. Denizli'de 8 kişi eksiktik kimse bir şey demedi. Gerçek fotoğrafı görmek istemeyen çok insan var" şeklinde görüş belirtti.

"Futbolcularımı baskı altına sokturtmam"

Erol Bulut, sarı-lacivertli oyuncular üzerinde baskı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi. Bu duruma izin vermeyeceğinin net bir şekilde belirten Bulut, "Sezon başından itibaren futbolcularımıza baskı oluşturma çabası var. 'Müthiş takım kurmuşlar, 20 puan fark olur' gibi söylemler var. Bunu kasten yapıyorlar. Biz bu söylemlerin dikkate alınmaması gerektiğini ilk günden itibaren söylüyoruz ve cevabımızı sahada vermeye devam edeceğiz. Bu kurgularla Futbolcularımı baskı altına sokturtmam" ifadelerini kullandı.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız