SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göçmen Otobüsü Devrildi, 11'i Kaçtı!

0
Güncellendi - 2021-07-21 13:25:14
Göçmen Otobüsü Devrildi, 11'i Kaçtı!
A- A+ PAYLAŞ

KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI.. Malatya'da içerisinde yabancı uyruklu göçmenlerin bulunduğu yolcu otobüsü kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 5 kişi yaralanırken, kaza yerinden kaçan 11 Afganlı göçmenden 9'u bir süre sonra jandarma ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, E.M. idaresindeki 34 CGS 214 plakalı yolcu otobüsü Malatya- Kayseri karayolu Darende- Aşağıulupınar Mahallesi'nde şarampole devrildi.

Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan araç şoförü E.M. ve ikinci sürücü S.A.H. ile 3 kişi, ambulanslarla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, otobüste bulunan ve yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 11 Afganistan uyruklu kazanın ardından kaçtı.

Kaçaklardan 9'u jandarma ekiplerince yakalandı, 2'sinin aranmasına devam ediliyor.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • serkan (2 yıl önce)
    tamam ne işleri var,sınırdan nasıl geçtiler,falan filan geçelim malatyadan batıya neden gidiyorlar bunlar doğudan gelmiş.ığdıra değilde tekirdağa neden götürülürler ...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekirdağ'a gitmeleri daha mantıklı. herhangi bir dış politika sıkıntısında batıyı göçmenleri serbest bırakmakla sıkıştırabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    O kadar yol geliyorlar bir durdurma olmazmı.Ellerini kollarını sallayarak giriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Durmadan İHA ve SİHA larla övünen hükümet, ülke yol geçen hanına döndü, kimseden çıt yok.Yazıklar olsun ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Ülke ne hale geldi..bunu burda okuyan sevgili akp li yöneticilere sesleniyorum..artık güvenlik konusunda korkularımız var..milyonlarca suriyelinin ne işi var? Binlerce afgan sınırdan elini kolunu sallayarak geçiyor..bunun açıklamasını yapabilirmisiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sınırı yürüyerek geçen mülteciler Ülkemize girdikten sonra,Yurdun dört bir tarafına dağılıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Hudut namustur diye bir söz vardı. Anlaşılan yalan oldu. Her önüne gelen ülkeye giriyor.
    0
    0
    Yanıtla