SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökhan Töre, 56 Gün Sonra Yeşil Sahaya Çıktı

0
Güncellendi - 2019-10-22 12:30:30
Gökhan Töre, 56 Gün Sonra Yeşil Sahaya Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un kanat oyuncusu Gökhan Töre, uzun bir sakatlık sürecinin ardından ligin sekizinci haftasında deplasmanda oynanan İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasıyla yeniden sahalara döndü.

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra BtcTurk Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan Gökhan Töre, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında görev almıştı. Avrupa Ligi'nde 3 karşılaşmada 163 dakika sahada kalan ve 2 asist yapan Töre, Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşmada sakatlanmıştı.

Adalesinden sakatlanan ve uzun süre takımdan ayrı kalan Töre, bir hafta takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaptı. Bireysel çalışmaların ardından geçtiğimiz hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayan ve tam anlamıyla hazır hale gelen tecrübeli futbolcu, ligin sekizinci haftasında Konya'da İttifak Holding Konyaspor ile oynanan karşılaşmada kadroda yer aldı.

Karşılaşmaya yedek başlayan ve 69'uncu dakikada Moryke Fofana'nın yerine oyuna dahil olan Gökhan  Töre, 56 gün sonra yeniden yeşil sahalara dönmenin mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalan Töre'nin ortaya koyduğu performans teknik heyeti memnun etti.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

Fotoğraf : Konya-(İha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    20 dakika sahada kaldı sadece.artık bir beş hafta daha oynamasada olur.böyle profesyonellik olmaz.süper ligde oynuyoruz.bu tip oyuncular takıma ne kadar fayda sağlayabilir!
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (4 yıl önce)
    Hoşgeldin Gökhan Töre, senin YMS ile çok başarı kazanacağına inanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Gökhan Töre, Guilherme, Fofana, Bifouma dörtlüsü hep rakip kaleyi düşünerek dikine oynayan karakterde oyuncular olduğu için takımın ofans gücünü ciddi anlamda yükseltiyorlar. Bunların dördünün bir arada oynadığını görür müyüz acaba? Ben olsam dış saha maçlarında rakibe önde baskı yapmayan Jahovic'i keser, bu dörtlüyle çıkarım sahaya.
    0
    0
    Yanıtla