SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökhan Töre Bireysel Çalışmalarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2020-03-30 16:07:21
Gökhan Töre Bireysel Çalışmalarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un tecrübeli oyuncusu Gökhan Töre, yeni tip koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında "evde kal" çağrısında bulundu. 

Süper Lig, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında ertelenirken, BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcular, teknik heyetin kendilerine vermiş olduğu program kapsamında çalışmalarını evde sürdürüyor. 

Sarı kırmızılı takımın 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Töre de, teknik heyetin vermiş olduğu program kapsamında evinde bireysel antrenmanlarına devam ediyor. 

Rubin Kazan, West Ham United, Hamburg ve Beşiktaş gibi takımların formalarını giydikten sonra sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan Töre, bir yandan bireysel antrenmanlarını sürdürürken, diğer yandan  da yaptığı paylaşımla ‘evde kal’ mesajı verdi. 

Bu sezon 3’ü Avrupa Ligi Elemeleri, 2’si Ziraat Türkiye Kupası, 16’sı da Süper Lig olmak üzere 21 kez BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Gökhan Töre, 21 karşılaşmada 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Avrupa Ligi Elemeleri’nde 2 asist yapan Töre, 1 kez Ziraat Türkiye Kupası, 1 kez de Süper Lig’de gol sevinci yaşadı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44_44 ferdi (3 yıl önce)
    Çok gol atmış maşallah nazar değmesin. çok başarılı 2 gol 4 asist performansı çok iyi her futbolcu yapamaz. Başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Hey yavrum hey boğaza nazır evde kal mesajı ne kadar güzel yata yata 3 senedir Beşiktaş ve Malatya’dan aldığı paranın bir kısmını yardım etsin de göreyim yiğidi
    0
    0
    Yanıtla