SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökhan Töre- Boyd Takası Gerçekleşebilir

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile sezon içerisinde sözleşme uzatan ancak yönetime söyleyerek, Beşiktaş ile anlaşmak isteyen Gökhan Töre’nin transfer süreciyle ilgili pazarlıklar devam ediyor. Sarı siyahlı takım, İstanbul temsilcisine takas önerisinde bulunurken, Tyler Boyd-Gökhan Töre takasının gerçekleşebileceği ifade ediliyor.

2019-2020 sezonu bitmeden Bifouma’nın takımdan ayrılmasının ardından sol kanada takviye yapmak için harekete geçen Yeni Malatyaspor yönetimin, Beşiktaş’a gitmek isteyen Gökhan Töre’ya karşı siyah beyazlılarda forma giyen Tyler Boyd, Umut Nayir, Lens ve Mirin’den birini istediği, bu oyuncular arasında Tyler Boyd’un öne çıktığı öğrenildi.

2019-2020 sezonuna Beşiktaş’tan ayrılarak Yeni Malatyaspor’a transfer olan Gökhan Töre’nin sezon sona ermeden önce Beşiktaş’a dönmek istediğini yönetime iletmişti. Yeni Malatyaspor’yn Töre’nin transferine karşılık Beşiktaş ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki sol kanat oyucusu Tyler Boyd’u kadrosuna katmayı planlıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Gitmesi kulübümüz için daha hayırlı olur.zaten pek bir faydasınıda görmedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (3 yıl önce)
    malatya bu sartlarda iyi yolda iyi olacak biraz empati yapin gs. ile transfer yapamiyor daha ne olsun bu yonetimden daha iyisi bulunmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ceylan (3 yıl önce)
    Adil Başkana ve takıma güvenmeli o tribünleri tıka basa doldurmalıyız. Üç-beş bin taraftarla takım yürümez!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ekmekçi (3 yıl önce)
    Töreyi getiren Sergen hoca onu Sergen hoca oynatır ve yüksek oranda verim alır töre Malatya’da sergenle parladı ve onun için geldi şu an çizgiside düzeldi İsterse oynar
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Halen transferde gerekli adımlar atılamıyor.Evet diğer takımlarda da tablo aynı malatya'da ki durum biraz daha farklı.! Maalesef yönetim skıntımız var halen soru işareti adil başkan ve ekibi Hamza hoca risk aldı geldi anlaşır mı anlaşamaz mı belli değil ? Zaten transferde oldum olası ağır davranıp gereksiz işlere giren bir yönetim ve başkan var pandemi şartlarında tablo daha da ağırlaşacak gibi duruyor.Başkan bari hamza hoca'nın listesine yönelse en azından hoca daha iyi tanır bilir çalışacağı futbolcuyu.Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 6 tane transfer yapıldı. Kaç tane takım 6 tane transfer yaptı? Özkan Sümer zamanında ne güzel söylemiş; “Malatyaspor’un teknik direktöre ihtiyacı yok çünkü Malatyalıların hepsi birer teknik direktör.”
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Furkan aynen kardeşim malatya'lılar ın hepsi teknik direktör ? Ya ne kadar boş konuşuyorsun sen be güzel kardeşim bütün medya yani ulusal diye adlandırdığımız medya adil başkan'ın sorunlu bir başkan olduğunu geçen devre arası kimsenin veremediği zararı takıma verdiğini ima ederken,Hatta bizzat istanbul'da çalıştığım kurumun medya organında görev yapan hatta çok ünlü bir yazarın abisi olan duayen bir gazeteci büyüğümle yaptığım hasbihal'de yeni malatyaspor'un inanılmaz zayıf ve kötü bir başkanı olduğunu, rakiplerine yada tff ya da mhk'ye gerek olmadığını başkanının bir felaket olduğunu söylediğini bizzat şahit oldum.İnanırsın inanmazsın o'da mühim değil kanımca.Ama sizin kafa yapınız takıma endeksli, yani takımın nasıl yönetildiğinle sizin bir ilginiz yok ?? Sen hele bir de bakalım çıktığımız ilk sezon ertuğrul hoca neden kaçtı,sonrasında gelen erol hoca takımı avrupa'ya taşımasına rağmen neden arkasına bakmadan kaçtı,Sergen'de muhtemel ihtimal gidecek'ti ama böyle bir başkan tarafından kovuldu (!) Şaka gibi halen gülüyorum.Adil başkan gibi bir başkan bu vizyonla Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen'i kovdu :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • :)))) ahhaah mükemmel bi laf etmiş. Daha en az 5 transfer daha gelecek sakin olalım değerli Malatyalılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Muttalip (3 yıl önce)Furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru tesbit. Tenik direktör , yorumcu , maç analizcisi ne istersen. Birde tribünde taraftar değil seyirci hemide çekirdek çıtlleyen cinsinden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (3 yıl önce)
    Yerinde bir takas olur bal yapmayan arı topsuz oyunda olmayan pozisyon öldüren kendini bütün futbolcuların üzerinde gören bi karekter. ..futbolda koşmayan mücadele etmeyen takım kazanamaz...koşmayan futbolcudan pek verimli olamaz....sonuca olumlu etkisi olmuş kaç maçını hatırlıyoruz. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Messe gelse gene begenmessiniz. Forvet mi vardı takımda kime asist yapsa adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Congar (3 yıl önce)
    Malatya nın çok bilmiş. Futbol prof. ü taraftarı ve yine olumsuz yorum ustalarıil başında. Birazda pozitif düşünün güzel bişey ler yazın. Yada hiçbişey yazmayın susun Allah aşkına. Sizler yoksa Elazığ lı mısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elezığlı (3 yıl önce)Congar isimli kullanıcı yorumuna
    Ben elazığlıyım sizinkiler kadar olumsuz ve art niyetli düşünmüyorum allah yardımcısı olsun yönetimin bunları memnun etmek çok zor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Elazığ lı olarak bu yorumlara dayanamıyor iseniz biz Malatya lı olarak utanç duyuyoruz.. VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Daha öncede söyledim bu saatten sonra Gökhandan Malatyaya bir hayır gelmez diye.Kulübün menfaatleri doğrultusunda Boyd veya Umut takasıyla bu iş çözülür.Sakın Lens veya Mirin düşünülmesin yatıp maaşlarını tıkır tıkır alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    adam 'min burda kalma isteği yok hemen gönderin bundan bize hayır yok aslında sen git gece kulübünde çalış bu tür adamlar büyük yerlere alışmış idmana bile gelmiyor git istambulda hayrını gör biz malatyamizda mutluyuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel (3 yıl önce)
    Taabi adil gitmeyince el de olan en iyi futbolcu da kacar Hedefsiz cünkü ucuz bakkalar gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • O kadar komik yorumlar yapıyorsunuz ki akla ziyan yani... Zeynel bey farzet ki futbolcusun, düşün bunu 10 saniyeliğine fazla değil. İstanbul’da mı oynamak istersin? Malatya’da mı oynamak istersin? Ya da şöyle sorayım Beşiktaş mı Malatya mı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Aklında gitme düşüncesi bulunan kim varsa fiyatını bulunca gönderilmeli yoksa bi faydası olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla