SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gökhan Töre Fesih Parasını Cebinden Ödedi'

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün, 4 milyon TL tutarında gelir karşılığında sözleşmesinin feshedildiğini açıkladığı Gökhan Töre'nin, bu fesihle ilgili parayı cebinden ödediği, Beşiktaş'a transfer olacağının konuşulmasına rağmen henüz herhangi bir takımla anlaşmadığı, futbolcunun menajeri Ali Bektaş tarafından açıklandı.

Yeni Malatyaspor'la 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen, Malatya'da futbol hayatını sürdürmeyi düşünmediğini ifade eden Gökhan Töre, takımın Malatya ve Bolu'daki hazırlık kamplarına da katılmamıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediği futbolcunun, bu kulüple anlaşmasına rağmen Yeni Malatyaspor'la bağlantısını koparamadığı sözleşme yapamadığı öne sürülüyordu.

A Spor TV'nin' Son Sayfa- Transfer' programına Pazartesi gece yarısından sonra bağlanarak Gökhan Töre'nin transferi ile ilgili bilgi veren A Spor Muhabiri Serkan Dikme, futbolcunun menajeri Ali Bektaş'la yaptığı görüşmeyi anlattı. Dikme, menajerin, kendisine "Gökhan çok büyük bir fedakarlık yaparak Yeni Malatyaspor'la sözleşmesini feshetti. Yaklaşık 300 bin Euro tutarında fesih parasını da kendi cebinden verdi. Ancak, şu an itibarıyla herhangi bir kulüple anlaşmadık." diyerek, Beşiktaş'la bu aşamadan sonra görüşeceklerini, bu görüşmenin de 8 Eylül Salı günü olacağını bildirdiğini aktardı.

Bu arada, Gökhan Töre'nin menajerinin fesih için yaklaşık 2 milyon 700 bin TL tutarında olan 300 bin Euro parayı futbolcunun cebinden ödediği, buna karşılık Yeni Malatyaspor'un ise bu fesihten 4 milyon TL gelir elde edildiğini açıklaması, Töre'nin kulüpten daha önceden kalan alacağından da vazgeçmesiyle 4 milyon TL'lik rakamın ortaya çıktığı şeklinde değerlendirildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Güle,güle Gökhan Töre ayağına sağlık.......................
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (3 yıl önce)
    Bir kere de doğru söyleyin, yalancı.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Her isteyen istediği zaman ben gidiyorum derse bedelini ödeyip gidebilir.kulübümüz yol geçen hanı değil.bu sene başkan ilk defa gözüme girdi ama keşke daha yüksek bir bedel olsaydı daha iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla