SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökhan Töre İlk Defa 11'de Başladı

0
Güncellendi - 2019-11-11 21:20:55
Gökhan Töre İlk Defa 11'de Başladı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kanat oyuncusu Gökhan Töre, ilk defa ilk 11'de çıktığı karşılaşmada Göztepe'ye gol attı. Bu sezon sarı kırmızılı formayla ilk golünü kaydeden Töre, büyük bir mutluluk yaşadı.

Sezon başında Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra BtcTurk Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan Gökhan Töre, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında görev almıştı. Avrupa Ligi’nde 3 karşılaşmada 163 dakika sahada kalan ve 2 asist yapan Töre, Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşmada sakatlanmıştı.

Adalesinden sakatlanan ve uzun süre takımdan ayrı kalan Töre, bir hafta takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaptı. Bireysel çalışmaların ardından geçtiğimiz hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayan ve tam anlamıyla hazır hale gelen tecrübeli futbolcu, ligin sekizinci haftasında Konya’da İttifak Holding Konyaspor ile oynanan karşılaşmada kadroda yer aldı.

Karşılaşmaya yedek başlayan ve 69’uncu dakikada Moryke Fofana’nın yerine oyuna dahil olan Gökhan  Töre, 56 gün sonra yeniden yeşil sahalara dönmenin mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalan Töre, ligin 10.haftasında deplasmanda oynadıkları Kasımpaşa karşılaşmasına da yedek başlamış ve 46.dakikada oyuna dahil olmuştu.

Ligin 11.haftasında İzmir'de Göztepe'yle oynadıkları karşılaşmada ilk kez ilk 11'de başlayan Gökhan Töre, 83.dakikada penaltıdan takımına 1 puanı getiren golü kaydetti, sonraki dakikalarda bir şutu da direkten döndü.

Uzun bir sakatlık sürecinin ardından yeşil sahalara dönen ve ortaya koyduğu performansla teknik heyeti memnun eden Töre, attığı golden sonra büyük bir mutluluk yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Ben katkı sağladığını hiç göremedim.bir penaltı attı onuda az daha direkte bırakıyordu.o çok kalitesini bizde hala göremedik.geçmiş deki değil şimdiki performansı bizi ilgilendiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    O bir efsane
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    çok kaliteli futbolcumuz ilk 11 de devamlı oynaman dileğiyle ,inşaallah daha çok katkı sağlarsın takıma.
    0
    0
    Yanıtla