SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökhan Töre Kadroda, Chaaleli Yok

0
Güncellendi - 2019-10-21 22:00:36
Gökhan Töre Kadroda, Chaaleli Yok
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin sekizinci haftasında bu akşam 20.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor.

Süper Lig'de 7 haftalık bölümde 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyet ile 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sekizinci haftanın kapanış maçında bu akşam 20.00'da deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. beIN Sports 1'den yayınlanacak olan karşılaşmayı Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Candaş Elbil ile Mehmet Selim Mazlum yapacak. Mücadelede, Sivas Bölgesi Klasman Hakemi Adem Sarıtaş ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Kritik mücadelenin VAR Hakemliğini İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mete Kalkavan, AVAR Hakemliğini ise İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ceyhun Sesigüzel yapacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da, ligin ikinci haftasında deplasmanda oynanan Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı olan kanat oyuncusu Gökhan Töre kadroda yer alacak. Töre, uzun bir sakatlık sürecinin ardından iki hafta takımdan ayrı bireysel çalışma yapmış, ardından da takımla birlikte çalışmalara katılmıştı. Sakatlığı tamamen geçen ve hazır olan Töre'nin, maç kadrosuna dahil edildiği öğrenildi.

Ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir karşılaşmasında sarı kart gören Ghaylen Chaaleli, üçüncü haftada Malatya'da oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında da sarı kartla cezalandırıldı. Dördüncü haftada deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynanan karşılaşmada da sarı kart gören Tunus asıllı oyuncu, yedinci haftada Malatya'da Yukatel Denizlispor ile oynanan karşılaşmada da sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Ayrıca, milli maçta sakatlanan Ghaylen Chaaleli'nin tedavisinin ülkesinde sürdüğü ve bir süre takımdan ayrı kalacağı ve İttifak Holding Konyaspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Ligin altıncı haftasında deplasmanda oynanan Antalyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle ligin yedinci haftasında Malatya'da oynanan Yukatel Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyen defans oyuncusu Mustafa Akbaş, İttifak Holding Konyaspor maçı kadrosunda yer alabilecek.

Sakatlığı sonrası tedavisi tamamlanan ve hafta içerisinde takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde bireysel çalışan defans oyuncusu Arturo Mina'nın kadroda yer alıp almayacağı maç saatinde belli olacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • 44 FFM (4 yıl önce)
    O 10 PUAN HEDIYE MI GELDI BENDE SERGENI ISTEMIYOM O BU DA ONU BUNU ISTEMIYOR O ZAMAN TAKIM DAĞILSIN BIZLER TARAFTARIZ TAKIMDA KIM OLURSA OLSUN ONA SAYGI DUYUP SEVIP SAYMALIYIZ MALATYALIYSAK EĞER HER MAÇTA 5 GOL VE 3 PUAN ALMALIYIZ DIYE BIR KAYDE YOK MALATYALIYSAN EĞER TAKIMI YÖNETIM OYUNCULAR TEKNIK EKIBI SEVMEK ZORUNDAYIZ MECBURUZ SAÇMA SAPAN YORUMLARA GEREK YOK
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (4 yıl önce)
    birlira vermezler konuşmaya gelince herkez hoca herkez başkan maca gelmezler
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Chalalei bu ligin topcusu değil yenimalatyaspor un çok bilmiş yöneticileri youtobe de izleyip yaptığı transferler işte ağlamamak elde değil
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    hiç maça gitmedigin belli oluyor... her maçta sahanın en iyilerinden...
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim kombinemde var kardeş bu sezon işten dolayi sadece alanya maçina gitmedim arti sen bence gözlük taktır egitim araştirmada çok iyi doktorlar var görunmen gerekkk çok iyiydi ondan sergen hoca kadroya almadı demi sımdi soyledikleri çelişen sensin ben değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam sarı kart cezalısı bu hafta, kadroda olmaması bu sebeple, biraz araştıralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Toptan anlamadiginiz çok belli. Neyi izliyorsunuz maçlar da
    0
    0
    Yanıtla