SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gol Kaçırdığımda Büyük Strese Girerdim"

0
Güncellendi - 2021-02-17 07:50:50
A- A+ PAYLAŞ

Fraport Antalyaspor - Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Süper Lig'deki 503. maçına çıkarak Oğuz Çetin'in rekorunu egale eder Yeni Malatyaspor'un 37 yaşındaki oyuncusu Umut Bulut, 30-32 yaşına kadar kaçırdığı goller nedeniyle büyük stres yaşadığını, ancak sonraki yıllarda bu stresi daha az yaşadığını söyledi.

Salı gecesi TRT Spor kanalına bağlanarak Hünkar Mutlu ve futbol yorumcularının sorularını cevaplandıran Umut Bulut, "fizik olarak en az 1 sene daha oynayabileceğimi düşünüyorum" dedi.

"İlk profesyonel maçıma çıktığımda böyle bir rekor aklıma gelmezdi"

Oğuz Çetin'in rekorunu eşitlemesiyle ilgili soruya cevap veren Umut Bulut, "Gerçekten ilk profesyonel maçıma çıktığımda böyle bir rekor aklıma gelmezdi. Ulaşılması çok zor bir rekor. Buradan hem Oğuz hem de Rıza hocayı tebrik ediyorum. Onların da bu kadar maç oynamış olması çok önemliydi. Uzun yıllar bu şekilde oynadığım için mutluyum. İnşallah geriye kalan dönemlerde de oynadığım takımlarda elimden geleni yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

"Beni en iyi tanıyan Hoca Hamza Hamzaoğlu"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, kendisini en iyi bilen hocalarından biri olduğunu ifade eden Umut Bulut şunları söyledi:

"Dörtlü forvet oynadığımız zaman farklı özellikleri olan Adem, Kubilay, Tetteh ile birbirimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Fenerbahçe, Alanya, Kasımpaşa maçlarında bunu başardık. Kubilay çok yetenekli. Bunu yakından görüyorum. Çok iyi yerlere gelecek. Hava hakimiyeti ve top tekniği olarak çok iyi..."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • EROL (3 yıl önce)
    İdmanda KUBİLAY Umut a demiş ki ben senin rekorunu geçeceğim.Hamza HOCA DA Kubilay a İDMANLARIDA SAYALIM MI DEMİŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Eline,ayağına sağlık,yüreğine sağlık UMUT Bulut Malatyaspor için elinden geleni yapıyorsun,sağol,seni beğenmeyenler,para toplayıp gidip Ronaldoyu getirsinler,bir laf var,ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geldiğinden beri takıma zerre kadar katkı vermedi.Taraftarın en çok istemediği oyuncuların başında geliyor.onun yüzünden maçı izlemek istemiyoruz.adeta zulüm gibi.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Süper yeni Malatya spor ligin en iyi takımıyiz ..samimi söylüyorum Kubilay iki haftadır yoktu aradık umut bulut oktay çevik gibi biraz fırsatçı olsa yaş önemli değil gerçekten bu kadroyla çok başarılıydı bu bütçeyle bu hakemlerle süper ligdeyiz destekleyelim bizden altaki takımlara bakın bizim Kosta yapımız o kadarda iyibdegil ama oyun stratejisi başkan hoca biraz kaprisleri var oda olacak şu İskoç li futbolcuyu bir doksan dk oynatması Hamza hocanın eksiği her neyse takımımızı sonuna kadar destekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Yeni transferleri neden oynatmiyoruz.takim top oynamıyor.baskan yetersiz.. hamza malatyayı çiftlik görüyor.yazikk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Kubilay Rize maçından bu tarafa gol atmadı atacağı yok gibi genç dinamik fakat gazlı araba gibi hiç sürat yok Buda futbolun olmazsa olmazı
    0
    0
    Yanıtla
  • ali44 (3 yıl önce)
    NE KA GÜZEL NE KA GÜZEL suç sende değil seni takımda tutan başkanda seni parlatan hocada :) elinde 18 20 yaşında gelecek vaad eden futbolcular varken ( kubilay ) hariç vizyonsun oyunsuz rakip takımın hakkına giren bir malatya spor olduk çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferdi t. (3 yıl önce)
    Önceden strese girermiş şimdi hiç takmıyor !
    0
    0
    Yanıtla
  • KORAY (3 yıl önce)
    Malatya da daha da rahatsın. Gol ü bırak gol pozisyonu yok. Daya sırtını Hamza ve Adil beylere ve rekoru 600 maça çıkar ki uzun süre kimse kıramasın. Sen stres yaşamazken bir şehir sen ve Hamza Hamzaoğlu yüzünden stres sahibi oldu. Bunu da unutma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Hamza A.Ş'ye girdim, gol atamayan stresini bitirdim, gol atamaysan da hocam beni garanti 11 yazıyor , maç başı ücret alıyorum, adil gibilerin cani sagolsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    umarım sezon sonu kubilay.. hamza hoca ve senden kurutluruz. sizi kendi memleketleriniz kabul etmedi. malatya sizin egolarınızı tatmin etme yeri değil. ama suç sizde değil suç işi bilmeyen yönetimde başka birşey demiyorum. gidin egolarınızı kendi şehirlerinizde tatmin edin. malatyalılar seni.. kubilayı ve hamza hocayı istemiyor. düşün artık yakamızda
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (3 yıl önce)
    Körler sağırlar, birbirini ağırlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Rekor kırıldı çok şükür Hamza hocanın yardımcısı olunabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Oğuz un rekorunu kırsan ki ne olacak, bu takıma ne verdin kaç puan kazandırdın, ya da kaç puanlardan olduk, senin yüzünden o formayı hakeden bir çok futbolcu maalesef kenarda bekliyor. Artık hocamızla amacınıza da ulaştığınıza göre bırakma vakti geldi de geçiyor da, hem kendinize hem de takıma fazla zarar vermeden gidin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Umut bulut,Örnek bir futbolcu. Gerçekten kişiliğine,spor ahlakına ve işine bağlılığına kimse söz söyleyemez.Sözüm; umut özelinde birkaç futbolcu için de geçerli.Takımda forma adaleti tam olarak sıfır. Performansına bakılmaksızın rekor kırması için, her maçta ,ilk onbirde sahaya çıkartan Takımın T.direktörüne ve bunlara seyirci kalan klübü yönetenlere sesleniyorum.Artık ligin dibi karışmaya başladı ve bu saatten sonra kimsenin fantazi yapma lüksü kalmadı.El insaf biraz ciddi olun.Acaba bizim bilmediğimiz bir takımda bir futbolcunun rekor kırması o takımı ligde bırakır diye bir kuralmı var?Takım 8 maçta 3 puan almış.Bu ısrar ve inat nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (3 yıl önce)
    Kubilay hakkında dediklerine katılıyorum, Ahmet de öyle, ama günde iki saat özel olarak çalışmaları gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • kubilayın iyi futbolcu olduğuna katılıyorum ama sürekliliği yok.çoğu maçta durarak oynuyo.ya maç seçiyo yada yeterince antreman almıyo.ahmet konusunda katılmıyorum kapasite o kadar.bazen üstüne cıkıyo ama yeterli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    E yvaaah..bir sene daha oynamayı düşünüyormuş.taraftar şimdi ayvayı yedi.ekranda takımın golcüsü demiş.keşke kaç tane golü var diye de sorsaymış.tam bir komedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ffm (3 yıl önce)
    Istediğini aldın bu hafta sonu tirbünde izlesen gençlere taktik versen saygın ve sevilen o,uncu olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Takımın küme düşmesi pahasına Umut'un rekor kırması için çalışılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    O stresi attığından dolayı gol atamıyosun galiba . Trt Spor da Yeni Malatyasporun '' Golcüsü '' demiş ... Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (3 yıl önce)
    41 maçtır burdasın, toplam 2 gol atmışsın Umut efendi dünkü Antalya maçında 22 dakkika ayağına top değmemiş. Bir diğer maçta 44 dakkika ayağına top değmemiş.. Sen fazla forma giyeceksin diye bu takım eksik oynamak zorunda mı ? sırf sizlere kadro açılsın diye Cueva gibi starlar harcandı yada yedekler.. İnşallah bu yıl ligde kalırız da sende emekli olursun..
    0
    0
    Yanıtla