SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gol Krallığı Yarışında Adem Büyük de Var

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı ve kanat oyuncusu Adem Büyük, Süper Lig’de gol krallığı yarışının içerisine girdi.

Süper Lig’de geride kalan 12 hafta sonunda 11 maç oynayan Yeni Malatyaspor, rakip ağları 14 kez havalandırdı. Bu sezon bir maçta en fazla golü Fenerbahçe’ye (3-0) atan sarı siyahlı takımın en golcüsü ise 4 golle Adem Büyük oldu.

Ligin ikinci haftasında Malatya’da Göztepe ile oynanan karşılaşmada penaltıdan attığı golle takımına 1 puanı getiren Adem Büyük, ligin 3.haftasında deplasmanda oynanan ve 3-1 kaybedilen Trabzonspor karşılaşmasında da takımının tek golünü penaltıdan kaydetmişti.

Süper Ligin 10.haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada mükemmel bir gole imza atan Büyük, 12.haftada İstanbul’da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ağlarını penaltı golüyle havalandırdı.

Süper Lig’de geride kalan 12 hafta sonunda Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, Çaykur Rizesporlu Loic Remy ve Aytemiz Alanyasporlu Davidson 6’şar golle gol krallığında zirvede yer alıyor. 5’er golle Galatasaraylı Radamel Falcao, İtifak Holding Konyasporlu Artem Kravets, Beşiktaşlı Cyle Larin, Medipol Başakşehirli Fredrik Guldbrandsen, Galatasaraylı Mbye Diagne ve Fatih Karagümrüklü Erik Sabo ikinci sırada yer alıyor.

Lig’de 4’er golü bulunan Yeni Malatyasporlu Adem Büyük ile birlikte Kasımpaşalı Bengali Koita, MKE Ankaragücülü Torgeir Borven, Gaziantep Futbol Kulübü’nden Muhammet Demir, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’dan Arvydas Novikovas, Göztepeli Halil Akbunar, Aytemiz Alanyasporlı Anastasios Bakasetas ve Fenerbahçeli Ozan Tufan ise üçüncü sırada bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Adem Büyük'ün, Fenerbahçe'ye penaltıdan attığı golden sonraki sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mustafa Orhan (3 yıl önce)
    Tebrikler kaptan, tebrikler Hamza Hocam, tebrikler Yeni Malatyaspor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Inşallah daha cok atar daha cok başarılı olur adem kardeşimiz.ve tabiki takımla birlikte daha iyi yerlere giderler. Canı gönülden tebrik ediyorum yeni malatysporumuzu. Başarıları daimi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    Ben saha içerisinde takım oyununu iyi oynayan takımın kazanması için boyle profesyonel davranan bir FUTBOLCU en AZıNDA Yeni MALATYASPOR 'da görmedim. her türlü başarıya layık bir kardeşimiz ALLAH bahtını ve yolunu açık etsin.?
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    adem büyük bu sene malatyaya gelişin efsane oldu ve çok sevildin demekki gidişin senin yerinin aranmasına vesile olmuş bu kadar sevilmemişttni. bu sezon daha çok seviliyosun adem baba bunu bil. kubilay fener maçında asis yapsada umut gol atsada. ve bu ikiliyi sahaya süren hamza hoca ne hikmetse olumsuzlar senin kadar sevilmediler bunu bil kaptan.. seni seviyoruzz
    0
    0
    Yanıtla