SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görevlilere Talimat Verdim"

0
Güncellendi - 2020-09-03 02:27:33
A- A+ PAYLAŞ

"KİMSENİN VATANDAŞIN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATMA HAKKI YOK!" Vali Aydın Baruş, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve korona virüs salgınının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirlerin ve kararların uygulamalarını denetledi.

İl merkezinde yer alan işyerlerini, kahvehaneleri, çay ocakları, ve Kanalboyu Şehit Hamit Fendoğlu Caddesinde bulunan kafeteryaları denetleyen Vali Baruş, yapmış olduğu denetimlerde özellikle sosyal mesafeye uyulup uyulmadığını, bu konuda alınan kural ve kaidelere riayet edilip edilmediğini kontrol etti.

Bu denetimlerin her gün devam edeceğini söyleyen Vali Baruş, “Hiç kimsenin vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye atma hakkı yoktur. Kurallara uymayıp halkın sağlığını tehlikeye atanlar hakkında gerekli uyarılarda bulunarak sorumsuzca davrananlar kişi ve iş yerlerinin ihlallere devam etmesi halinde gerekli yaptırımların uygulanması hakkında görevlilere talimat verdim” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Gecenin piri (3 yıl önce)
    Belediye görevini yapmayınca, sağolsun Vali bey devreye girmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbey (3 yıl önce)
    Bostanbaşında Enderun Okullarının karşısındaki esnafların çoğu artık çadırla ve cam balkonlarla kaldırımı işgali bırak, dükkanına katmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Merat (3 yıl önce)
    Sayın valim daha geçen gün katıldığınız Açılışta Öznur hanım size sosyal mesafe İhlal edecek kadar yakındı ve maskesi yoktu siyasiler her gün açılışta her gün kalabalık içindeler halka doğru örnek olmuyorlar Selahattin Başkan maske takmıyor diye mi denetime gelmedi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • tasheron (3 yıl önce)
    önce büyükşehir belediye başkanına lafınızı dinletin de yayinladiginiz mesai saatleri genelgesine uysun. Tüm belediye resmen kırılıyor her birimde bir sürü pozitif çalışan var. Personelin pozitif olduğu anlasilana kadar yanindakilerde kapıyor. Aylardır kısa çalışma ödeneğini kesip sigortalarimizi eksik eksik yatırırken hala tam mesai çalışıyoruz. Sonra da sağda solda borç ödüyorum diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    acil hafta sonu 2 gün sokağa çıkma yasağı ilan et vali bey bu ölen amca dedelerimiz babannelerimiz büyüklerimizin günahı yöneticilerin boynuna ...ben otobüs sürüyorum ve halen bi test yapılmadı bize ...ALLAHcc. için cumartesi pazar malatyada sokağa çıkma yasağı ilan et ....korkma ilk sen yap dua edelim sana
    0
    0
    Yanıtla
  • test yapılınca virüse kapılmıyormusun. ne alaka kardeş. bügün test yapılır ertesi gün virüsü kaparsın. bende bunu anlamıyorum bize hala neden test yapmadı derler. belirtin yoksa teste gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • elif berna (3 yıl önce)
    Vali Bey gelmeden yarım saat önce VALİ GELECEK haberi esnafın kulağına ulaşıyor . Her yer nizami şekilde düzeltiliyor ,Vali Bey gittikten sonra eski sisteme dönülüyor. Ondan sonra Corona neden arttı malatyada...Hepsi göz boyma bunların.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Tebdili kiyafetle kimsenin haberi olmadan gezin dolasinda memleketin halini o zaman görürsünüz sayın valim.
    0
    0
    Yanıtla
  • garipcayci (3 yıl önce)
    vali bey gücün bize yeter yetti de zaten. Hazır emniyet müdürü de yanindayken zahmet edip lütfedip tıklım tıklım giden şu motasin otobuslerine başta cilesiz olmak üzere minibüslere de mmüdahale edecen mi merakla beklemekteyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    Salköprü Mahallesinde Turgut Temellinin aşağısından Kubilay lisesine giden yolun üzerinde Boztepe Caddesinin köşesindeki çay ocağı 5 m2 ya var ya yok. Dükkan sahibi 30 m2 kaldırım işgal etmiş. Millet kaldırımda yürürken adamın açık alan çay ocağının içinden geçiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet44 (3 yıl önce)
    takma sac ve sakal ile bıraz da yavaş yürüyerek ve tanınmayacak şekilde gözlük takarak yaşlı gıbı görünüp hareket ederse sayın valim tanınması güç olur ve denetım saglam olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sayın valim hiç kimsenin haberi olmadan valilik veya vali konağından anı kararinizla korumalarinizla birlikte bu denetimleri yapmaniz halinde gercekleri görmeniz mümkün olacaktır emin olunuzki ordaki iş yerlerine siz gelmeden önce güvercinler aracılığıyla haberler gelmektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Samed (3 yıl önce)
    Denetim deil bu denetim provası bence denetim dediğin çattt kapı olur hani kutlama programları olur ya önceden provası olur işte derler protokol şuradan gelecek şuraya doğru ilerleyecek herkes ona göre hazırlıklı olacak pot kırmayacak falan böyle hazırlanır ya şu karelerde aynı o şekil yapılmış denetim böyle olmaz kardeşim. Tabi kim buralara bakıp halk bizi nasıl eleştiriyor bir bakalım diyen olmaz ama neyse Tabi halk olarakta kimse üstüne düşeni yapmıyor ya oda ayrı Bi konu. Nerden yakalarsan elinde kalıyor. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • ATAKAN (3 yıl önce)
    İsmetiye , Niyazi Mısri ve çevreyolundaki lokanta ve çay ocakları kaldırımı değil artık yolları işgal eder oldu.Bayanlar buraların ününden geçmeye korkar oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyüp (3 yıl önce)
    sayın valim denetimlere sade ve sivil insan gibi çıkarsanız asıl gerçekleri görürsünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın daha denetim başlamafan haberi gidiyor zaten boş denetim
    0
    0
    Yanıtla