SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görmez'e Sendikacı Desteği

0
Güncellendi - 2017-06-01 00:58:53
Görmez'e Sendikacı Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen ve Diyanet-Sen Malatya Şubeleri Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

Diyanet- Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği'nde sendikalar adına yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye'nin manevi kimliği olduğunu ve Diyanet İşleri Başkanı Porf. Dr. Mehmet Görmez'in ise bu kimliği temsil ettiğini söyledi.

Sendika olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanı Görmez'in yanında olduklarını aktaran Engin, "Bu güne kadar sayısız hizmetlere imza atmış Diyanet İşleri Başkanlığımızı ve yönetim kadrosunu, art niyetli fikirlere, kirli düşüncelere teslim etmeyi düşünmüyoruz. Verilen hizmetlerin değerler boyutundan nasiplenmemiş olanlar, Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinden suyu bulandırmaya çalışanlar, istediklerini elde edemeyecekler. Bazı medya organları üzerinden kirli projelerin hayata geçirildiğini, bu organlardan farkı olmayan kirli beyinlerin ise 'Diyanet İşleri Başkanlığına sahip çıkılmıyor' minvalindeki söylemlerle, bastırılmış, hazmedememiş durumlarını dışa vuruyorlar." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz'un kahraman müesseselerinden birinin de Diyanet İşleri Başkanlığı olduğuna değinen Engin, "Ezanları susturan darbelerden, darbeleri susturan sala seslerini bu milletin semalarında o gece yankılatanlar Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatının mensuplarıdır. Bu ülkede paralel devlet, paralel devlet düşüncesi ne kadar zarar vermişse paralel diyanetler de bu ülkeye o kadar zarar verir." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    yanlış da olsa bizden olsun mantığıyla hareket ederseniz,aman sendikadaki pozisyonum elden gitmesin diye hareket ederseniz tabiki onaylarsınız her seyı.siz bu yola devam edin.ALLAH ıma hesap günü yalanı nasıl savunacagım deyip her türlü gücü karsısısna alan cami imamlarını ülkemden eksik etme ya RABBİM
    0
    0
    Yanıtla