SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri- F.Bahçe Maçının Hakemi BYMS Maçına!

0
Güncellendi - 2019-11-06 21:14:14
Kayseri- F.Bahçe Maçının Hakemi BYMS Maçına!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. Pazar günkü Göztepe- BtcTurk Yeni Malatyaspor maçını Arda Kardeşler yönetecek. Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler, geçtiğimiz Pazar akşamı Kayseri'de oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 galip geldiği Kayserispor- Fenerbahçe maçına 'direkt etki eden' yönetimi nedeniyle, başta Fenerbahçe camiası olmak üzere, futbol çevrelerinden büyük tepki toplamıştı.

Süper Lig'de 11. hafta heyecanı 8, 9 ve 10 Kasım'da oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. Bu hafta oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler de belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden açıklanan Merkez Hakem Kurulu atamalarına göre haftanın hakemleri şöyle:

8 Kasım Cuma

20.30 Fenerbahçe - Kasımpaşa: Ali Palabıyık

9 Kasım Cumartesi

15.00 Gençlerbirliği - İstikbal Mobilya Kayserispor: Ali Şansalan

17.30 Çaykur Rizespor - Antalyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

17.30 DG Sivasspor - İH Konyaspor: Mete Kalkavan

20.00 Gaziantep FK - Galatasaray: Cüneyt Çakır

10 Kasım Pazar:

14.00 Göztepe - Yeni Malatyaspor: Arda Kardeşler

16.30 Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor: Abdulkadir Bitigen

19.00 Beşiktaş - Denizlispor: Özgür Yankaya

19.00 Medipol Başakşehir - MKE Ankaragücü: Zorbay Küçük

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • eyyupk (4 yıl önce)
    Hepsi planlı Emre belezoğlu hakemin yakasında tuttu sözleşmesini fest etsenize Malatyalı Suat arslanboğanın aynı hareketi sözleşmesi fest ettiniz Kasımpaşa-Malatya maçının tahrik eden 4 hakemini ödüllendirdiniz Adanademir-Eskişehir maçına atadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Bu hakem ataması ile ortaya şu sonuç çıkmaktadır..! Y. Malatyasporun ipi çekilmiştir. Hakem İzmir bölgesi hakemi. Rakip İzmir'in Göztepe takımı. Çok ilginç değil mi? Madem aynı ilin takımına aynı ilin hakemi atanabiliyorsa, neden Suat Arslanboğa sözleşmesi feshedildiği tarihe kadar olan sürede Malatyasporun maçlarına atanmadı? Hatta Suat Arslanboğa Eskişehir bölgesi hakemi oldu, niye atanmadı? Oyun büyük... Bu takım ince ince doğranacak, belli oldu.Sarı ve kırmızı kartlarla oyuncular sindirilecek ve takımın permormansı düşürülecek. R. Yalçın'ın ikinci sarı kartı ve akabinde kırmızı kartı buna net örnektir. Sergen hocaya verilen sarı kart ve 5 saniye sonra gelen kırmızı kart. Bu şehrin Milletvekilleri ve yöneticilerine sesleniyorum..! Futbol federasyonunu abluka altına alın TBBMM'de soru önergesi verin ve bu olayları sorgulayın, hesabını sorun. Yeter artık, bıktık bu ayak oyunlarından.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Ev sahibi takimlara karşi lehine kararlarla tanınan bir hakem kayseri fenerbahçe maçını resmen katletti yeni görevi kulüpler birliği başkanını ödüllendirmek göztepe lehine kararlar olacakk bu çok belli
    0
    0
    Yanıtla