SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe İle YMS 14. Kez Karşılaşacak

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 23.haftasında Yeni Malatyaspor, 4 Şubat Perşembe günü 16.00’da İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. İki takımın daha önce oynadığı karşılaşmalarda iki takımın galibiyet sayılarının eşit olması dikkat çekiyor.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe, Süper Ligin 23.haftasında 4 Şubat Perşembe günü 16.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek ve bu karşılaşma 14.randevu olacak.

İki takım daha önce 4’ü 1.Lig, 7’si Süper Lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 13 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda her iki takım 5’er kez kazanırken, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe ilk olarak 2015-2016 sezonunda 1.Lig’de karşı karşıya geldi. İzmir ekini Göztepe, sezonun ilk yarısı ve ikinci yarısında oynanan karşılaşmaları 3-1’lik skorlarla kazandı.

İki takım 2016-2017 sezonunda bir kez daha 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Göztepe 2-0 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe, 2017-2018 sezonunda bu kez Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Göztepe 3-2 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 0-0’şlık eşitlikle sonuçlandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 3-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmada da 3-2 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe, 2019 yılında bu kez Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştı. Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor, İzmir’de oynanan karşılaşmayı ise Göztepe 1-0’lık skorlarla kazandı.

İki takım 2019-2020 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe’nin bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynadığı karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan YMS- Göztepe maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Küme düşmemiz kime ne yarar sağlar bilemem ama bu temenniyi gerçek Malatyalı dilemez.Malatyama bol şanslar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Bir tek dileğim var inşallah kümeye düşersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    sizlere guveniyoruz isallah malatyaya Puanla donersiniz sansiniz bol olsun
    0
    0
    Yanıtla