SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe-YMS Maçını Turgut Doman Yönetecek  

0
Güncellendi - 2021-02-01 20:42:26
Göztepe-YMS Maçını Turgut Doman Yönetecek  
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 23.haftasında 4 Şubat Perşembe günü İzmir’de oynanacak olan Göztepe-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Turgut Doman yönetecek.

Süper Lig'de 23. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, 23. hafta müsabakalarını yönetecek olan hakemler şöyle:

2 Şubat Salı

16.00 Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe: Suat Arslanboğa

19.00 Çaykur Rizespor-Kasımpaşa: Serkan Tokat

19.00 Galatasaray-Medipol Başakşehir: Arda Kardeşler

3 Şubat Çarşamba

13.30 Demir Grup Sivasspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Fırat Aydınus

16.00 Hes Kablo Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor: Atilla Karaoğlan

16.00 Fatih Karagümrük-Gaziantep Futbol Kulübü: Ali Palabıyık

19.00 İttifak Holding Konyaspor-Gençlerbirliği: Özgür Yankaya

19.00 Fraport-TAV Antalyaspor-Beşiktaş: Alper Ulusoy

4 Şubat Perşembe

16.00 Göztepe-Yeni Malatyaspor: Turgut Doman

19.00 Trabzonspor-Yukatel Denizlispor: Tugay Kaan Numanoğlu

Göztepe ile Yeni Malatyaspor arasında 4 Şubat Perşembe günü 16.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını Samsun Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Samet Çiçek ile Trabzon Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Salih Mazlum yapacak. Mücadelede, Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Cihan Aydın ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mülayim (3 yıl önce)
    Bu yönetim olduktan sonra maçı ben bile yönetse bu takım kazanamaz
    0
    0
    Yanıtla