SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor İzmir'den Puan Çıkardı:1-1

0
Güncellendi - 2019-11-12 03:11:49
B.Yeni Malatyaspor İzmir'den Puan Çıkardı:1-1
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Göztepe'nin 9. dakikada Serdar Gürler'le attığı gole Yeni Malatya, 83. dakikada Gökhan Töre'nin penaltı golüyle karşılık verdi. Yeni Malatyaspor'un Sakıb Aytac ve Robin Yalçın'ın cezalı, Chaleli, Fofana, Bifouma ve Rahman Buğra'nın sakat olmaları nedeniyle 6 yedekle çıkabildiği karşılaşmanın son dakikalarında Gökhan Töre'nin bir şutu direkten döndü. Bu arada, maç sonrası yaşanan gerginlik sırasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Eren Tozlu ve Göztepe'den Alpaslan Öztürk ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördüler.

STAT: Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu  

HAKEMLER:  Arda Kardeşler, İsmail Şencan,  Alpaslan Dedeş,  4.Hakem- Mustafa Aydın , Tugay Kaan Numanoğlu (VAR),  Murat Erdoğan(AVAR),

GÖZTEPE A.Ş.:13. Antonıo Alberto Bastos Pımparel, 20. Lamine Gassama, 5. Alpaslan Öztürk, 4. Chrıstıan Chagas Tarouco, 41. Berkan Emir, 8. Andre De Castro Pereıra, 6. Celso Borges Mora, 88. Soner Aydoğdu (Dk.80 23. Yasin Öztekin), 11. Serdar Gürler (Dk.74 7. Halil Akbunar), 99. Stefano Napoleonı (Dk.87 63. Deniz Kadah), 32. Cameron Zıshan Rana Jerome

YEDEKLER:1. Mehmet Göktüğ Bakırbaş, 33. Atınç Nukan, 77. Murat Paluli, 25. Wallace Reıs Sılva, 55. Leo Schwechlen, 30. Yalçın Kayan, 7. Halil Akbunar, 23. Yasin Öztekin, 63. Deniz Kadah, 9. Eren Derdiyok

TEKNİK SORUMLU:Ersan Parlatan

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: 30. Fabien Ceddy Farnolle, 3. Erkan Kaş, 7. Gökhan Töre (Dk.90+4 44. Arturo Rafeal Mina Meza), 8. Murat Yıldırım (Dk.73 14. Ahmed Ildız), 15. Mustafa Akbaş, 16. Teenage Lınganı Hadebe, 18. Adıs Jahovıc, 19. Afrıyıe Acquah, 20. Mitchell Donald (Dk.61 11. Eren Tozlu), 29. Issam Chebake, 66. Guılherme Costa Marques

YEDEKLER: 35. Ufuk Ceylan, 11. Eren Tozlu, 14. Ahmed Ildız, 53. Yiğithan Güveli, 44. Arturo Rafeal Mina Meza, 76. Özer Özdemir

TEKNİK SORUMLU: Murat Şahin

GOLLER: Dk.83 penaltıdan Gökhan Töre (B.Yeni Malatya), Dk.9 Serdar Gürler (Göztepe),

KIRMIZI KARTLAR: Maç sonunda Eren Tozlu (B.Yeni Malatyaspor), Alpaslan Öztürk (Göztepe),

SARI KARTLAR: Acquah, Murat Yıldırım, Hadebe, Erkan Kaş, (B.Yeni Malatyaspor), Soner Aydoğdu, Jerome, Berkan Emir, Borges (Göztepe)

Dakika 7: Berkan'ın ortaladığı topu Farnolle kontrol etti.

Dakika 9: Göztepe atağı sağdan gelişti. Napoleoni, savunma arkasına sarkan Soner Aydoğdu'ya pas çıkardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu futbolcu, daha uygun durumdaki Serdar Gürler'e topu attı ve Serdar, kaleye yuvarladı:1-0

Dakika 13: Cezasahasında topla buluşan Napoleoni, uzak köşeye doğru vurdu, Farnolle uzanarak tehlikeyi önledi.

Dakika 16: Malatya atağında, savunma arkasına gönderilen topla buluşan Jahovic vurdu, Göztepe kalecisi ayaklarıyla müdahale etti.

Dakika 26: Guilherme sağdan ortaladı, arka direkteki Gökhan töre içeri çevirdi, ancak savunma Jahovic'den önce müdahale ederek, gol tehlikesini bertaraf etti.

Dakika 36: Topla buluşan Hadebe'nin şutu kaleyi bulmadı.

Dakika 41: Göztepe atağında Jerome'nin ortasıyla cezasahasına giren Serdar vurdu, savunma araya girdi.

Dakika 43: Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Gökhan Töre'nin kullandığı atıştan sonuç yok.

Dakika 44: Göztepe, solda Erkan'dan topu söktü, cezasahasına girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Farnolle gole izin vermezken, hakem pozisyonun öncesi için faul kararı verdi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Dakika 45+2: Yeni Malatya atağa kalkarken kaptırılan top Göztepe atağına dönüştü. Gassama'nın kale sahasına ortaladığı topu defans kornere çeldi. Atışı Serdar Gürler kullandı, sonuç yok.

İlk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 46: Göztepe atağında soldan cezasahasına giren Jerome kornerle durduruldu.

Dakika 47: Serdar'ın Malatya cezasahasına gönderdiği topla buluşan Jerome'nin şutunda top üstten auta gitti.

Dakika 54: Bu dakikada Yeni Malatyaspor, rakip kalede tehlike yarattı. Gökhan Töre'nin basını alan Guilherme, savunma arkasına sarkan Donald'a gönderdi. Bu futbolcunun vuruşunda, Beto son anda topu kontrol edip gole izin vermedi.

Dakika 64: Yeni Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Guilherme'nin atışından sonuç gelmedi.

Dakika 66: Malatya atağında topa hamle yapan Gökhan Töre için ofsayt bayrağı kalktı.

Dakika 71: Serdar Gürler, topu kontrol etmek isterken Hadebe'nin müdahalesi ile yerde kaldı. Faulle sonuçlanan bu pozisyonda Hadebe sarı kart gördü.

Dakika 76: Guilherme, Gassama'dan aldığı topu sürerken Soner'in müdahalesiyle yerde kaldı.

Dakika 78: Malatya atağında savunma arkasına atılan pasla cezasahasına giren Eren, rakip oyuncunun müdahalesiyle kendini yerde buldu. Penaltı beklenen bu pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. Pozisyon kornerle sonuçlandı.

Dakika 79: Kullanılan korner atışından gelen topa Eren kafayı vurdu. Top Berkan'ın eline çarptı. Yeni Malatyaspor yine penaltı bekledi. Hakem bu kez VAR incelemesine başvurdu ve penaltı kararı verdi.

Dakika 82: Yeni Malatyaspor'un kazandığı penaltı atışını  Gökhan Töre kullandı ve kaleciyi ters köşeye göndererek eşitliği sağladı:1-1

Dakika 87: Yeni Malatyaspor bu dakikada tehlikeli geldi. Guilherme savunma arkasına topu gönderdi. Sağdan cezasahasına giren Gökhan Töre sert vurdu, top iki direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+3: Gassama'nın ortasında Deniz Kadah kafayı vurdu, top kaleyi bulmadı.

Dakika 90+5: Göztepe atağında Deniz Kadah'tan önce topa müdahale eden Mina tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: AA- iha (İzmir)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Gerçek taraftar (4 yıl önce)
    Başlığa bakınca İzmir yerel basını sandım daha çoşkulu bir başlık atabilirdiniz Direklere takıldık Eksiklere rağmen bir puan Deplasmanda Kaplan yenilmiyor gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Eleştiriye tahammülü olmayan yorum yapmasın şimdi bbaşkasıış olana doğru mu diyeyim.Birkaç kişi mantıklı eleştiri yapmış bir başkası Sen malatyaspor taraftarı olamazsın diyor şaşırtıcı.Hakaret olmadığı takdirde eleştiri iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    her şeye rağmen tebrikler malatyamıza gelsin! onca eksiğe ve o seyirciye rağmen yinede bir puanı kopardık aldık. ahh ne olsaydı geçen hafta kasımpaşa maçında uzatmalarda o golü yemeseydik şimdi belkide liderdik! bütün bunları görmeyenler çıkmış hala boş boş konuşuyorlar! eee boşuna dememişler hasüd-ün malatya diye! allah ıslah etsin ne diyelim?
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    Takım iyi yolda kimse laf söylemesin Sergen hocaya yapılanların cevabını Fener maçında stadı doldurarak verelim
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    En çok çekindiğim sezondu bu sezon, malum sezon başı ve diğer sezonlarda adil başkan'ın transfer döneminde aldırmaz tavrı ile bu sezon bizi neyi beklediğinden habersiz eleştiriler yapmışımdır ama ne var ki takıma sergen gibi hücumu düşünen bitmiş diye anılan gökhan töre gibi devasa bir isimi,aquah gibi süratini ve futbol aklını iyi kullanan bir ismi,golü koklayan ve ceza sahasının içerisinde nerede duracağını iyi bilen jahoviç'i bu takıma kazandıran adil gevreğin hakkını da bir yerde vermek lazım.! Teşekkürler takım,Teşekkürler Adil Başkan..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Şans eseri gol atan, penaltılarla gol kralı olan, Konya ve Göztepe maçlarında adını bile duymadığımız forvetle ancak bu kadar olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (4 yıl önce)
    Devre arasi sol beke sakiba alternatif jahovic e alternatif iki adam bulurlarsa cok iyi olur. Devre arasi oyuncu gonderme baskan. Gecen sene de aynisini yaptiniz ligi 2. Deil 5. Bitirdik. daha kaliteli ayaklar almak lazim defans ve orta sahaya onumuzdeki sene icin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bora Barut (4 yıl önce)
    Bu kadar eksikle bir puan gayet iyi. Aslinda iki haftadir 3 puan elimizin arasindan kayip gidiyor. M. Donald bu sene vok ama cok kötü. Ya toparlasin yada Mina gibi kesik yesin. Erkan ve M.Yildirim ile de sezon ortasinda vedalasilmali bence. Birde Jahocvic e ciddi alternatif olacak bor forvet şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    As kadrodan bifuma ,fofana ,Sakıp ,Robin yok. Seyirci baskısı 1 puan çok iyi .helal olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (4 yıl önce)
    Hrrkes spor yorumcusu masallah biraz destek olun lostek olacaginiza 4 eksik var sergen hoca cezali ve rakip trabzonu yenen goztepe 1 puan iyidir tebrikler yenimalatyaspor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Katiĺiyorun gerçek bir tataftarsiniz Bazi arkadaşlar sagece eleştirmek icin Yaratilmişlar sanki Fener maçina gelin türbünleri inletelim Sergende mutlu olsun DESTEK DESTEK
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (4 yıl önce)
    Gokhan töre bir koltuk borcun var bana:)) golü kaçırınca minderleri yırtmışım..eleştiriye tahammülü olmayan gardaşlarım hepimiz aynı gemideyiz..şu takıma daha çok yakışan topcuyu istemek ve haklı eleştiri yapmanın zararı yok faydası çoktur..sadece şak-şak ile olmaz..herzaman destek ama yanlışlarda eleştirmek iyidir..takıma güç katmalıyız hepberaber..
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımda 6 eksik var.Bu şartlarda takım deplasmandan 1 puanla dönüyor,ama siz hangi akla hizmet ediyorsanız,herzaman şakşakçılık olmaz bazende eleştirmek gerekiyor diyorsun ,şimdi bu şartlarda ,bu eksiklerle takımın neyini eleştireceksin,bu eleştiride takıma nasıl bir fayda sağlıyacak.Bir anlat da öğrenelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burası eğitim alanı değil bir,sende benim aklımı sorgulayacak kapasitenin olmadığı belli bu iki,üçüncüsü de eleştiri her daim eleştirmenin değil elestirilenin iyiliğinedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burası eğitim yeri değildir.Bunu bilmen çok iyi.Zaten ne kadar kapasiteye sahip olduğun kullandığın eleştiri kelimesini nasıl anladığından belli etmişsin. Senin kapasiteni soran yok.Kullandığın kelimenin anlamını bile bilmiyorsun. İyi olanı durup dururken eleştirmenin daha iyi sonuçları çıkaracağı gibi bir mantıksız söylem de ancak sizin gibi kapasitede insanların düşüncesi.Eleştirinin yerini ve zamanını düşünmeden,iyi olanı eleştirmek de ne demek.Öncelikli bunu öğren.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)
    Şu eleştiren çok bilmişler Malatyaspor taraftarı falan değil... Taraftar Göztepe taraftarı adamlar 90 dk susmadı takımlarında bı numara yok seyircinin iteklemesiyle oynadılar 90 dk oyunun hakimi kaplanlarımızdı... Fener maçında turubunlerimizi dolduralım tam kadro çıkalım o zaman takım görsünler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Göztepeli oyuncu topu aldığında ofsayt, daha sonra verdiğinde topu alan da ofsayt ve gol... Bay hakem keşke var'a gitseydi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Şu yorumlara bak,adamın çatlaması geliyor.Geçen hafta Trabzon deplasmanından 3 puan alan göztepeden 1 puan alan takımı halen eleştiriyorlar.Hadi ordan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (4 yıl önce)
    Deplasmanda 1 puan = Altın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ispartadaki malatyalı (4 yıl önce)
    Maç esnasında yazan bilmişler neden sustunuz.Bu takımın her maçı kazanmasımı gerek .Takım deplasmanda oynuyo 4 tane önemli oyuncusu yok teknik direktörü cezalı takım deplasmanda %62 topa sahip olmuş son dakikada galibiyeti kaçırmış alkışlayacağınıza hala eliştiri yazıklar olsun ayıptır ayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın hemşehrim
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (4 yıl önce)
    Bifuma ve fofanaya ne olmuş gardaşım aynı anda nasıl ikisi birden sakatlanmış kıran mı giriyor bu takıma kim çalıştırıyor bunları doktoru fizyoterapisti ne yapıyor bu takımın ..erkan hic oynamasa 10 kişi oynasak daha iyi..murat icin de geçerli bu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar çok biliyorsunuz Senin gibiler zaman zaman hata yapan Erkan’ı eleştirerek takıma kötülük yapıyorlar.Evet bir iki hata yaptıysa da yerinde ters kademelere girip olumlu işlerde yaptı.Keza Murat Yıldırım tüm iyiniyetliyle sahada basmadık yer bırakmıyor tinere sizin gibi futboldan anlayanların eleştirilerine haksız maaruz kalıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Anlamsız,gereksiz,boş,taraflı bir yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    erkan sen çık 10 kişi oynayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • (kaplan44)aslında sen ve senin gibiler olmasa ne güzel olur ağzınızdan şer akıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)jubo isimli kullanıcı yorumuna
    maçlara gelmediğin belli bu adamın zarardan başka bişeyi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)
    Murat yıldırım ve Erkan Kaş bu takımda değil amatörde dahi oynamaması lazım. Ellerine sağlık rakip için elinden geleni yapıyor. Ayrıca şu da bir gerçek hakemlerin Malatya ya karşı bariz bir kin ve nefreti var. Geçen haftaki olaylara ciddi şekilde ses çıkarmazsan böyle olur. Göztepe deki Alpaslan denen oyuncu tam bir güzellik bu arada...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    Ara donemin ilk yolcusu simdiden belli, bulabilirse 2. Ligde kendine bir takım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Murat yildirim ve Erkan Kas birinci lig degil amatör ligde oynayamazlar Chabeka, Mina ,Mustafa, Hadebe geri dörtlüde baslasa Orta sahada Murat yildirim yerine ahmet oynasa daha iyi olurdu Bu dizilise göre 11 e 9 kisi oynuyoruz 1 puan bile basari sayilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Acquah, Farnolle ve Hadebe’nin her attığı uzun top rezil! Murat kadar Donald kadar hantal, ağır çekimde oynayan orta sahalar kaldı mı bu devirde?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI PAŞA (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Ha ha ha.yav yorum yapmak icin yorum yapmissin.ligin en cok isabetli uzun pas atan oyuncuusu acuah.ben değil istatistikler söylüyor kardesim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Murat Yıldırım her ayağına gelen topu yan pas yada geri pas yapmak yerine dikine oynamayı tercih etse, topu Gökhan Töre ve Guilherme ile buluşturmayı kafasına soksa daha çok pozisyona gireceğiz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (4 yıl önce)
    Nazar değmesin Erkan’a,hiç değişmemiş golü yedirdi yine,adam dönemiyor bırakıyor adamı yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla