SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Göztepe'den Puan Almak Bizim İçin Çok Önemliydi"

0
Güncellendi - 2021-02-05 20:16:04
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un önliberosu Ahmed Ildız ile orta saha oyuncusu Stephen Mallan, Göztepe deplasmanından puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Göztepe’nin kolay bir deplasman olmadığını ifade eden Ildız, “Göztepe zor bir deplasman. Buradan 3 puanla da ayrılabilirdik. Son dakikada pozisyonlarımızda vardı ama olmadı” dedi.

Ildız, güzel bir zeminde Göztepe ile karşı karşıya geldiklerini kaydederek, “Futbol oynamak için her şey vardı. Güzel bir zemin vardı. Göztepe iyi oynadı. Bizde buna dayandık. Göztepe deplasmanından 1 puan almak bizim için çok önemliydi, bu puanı da aldık” diye konuştu.

Göztepe deplasmanında takımına beraberliği getiren golü kaydeden Ildız, attığı gol için mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Yeni Malatyaspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Stephen Mallan ise “Zor bir maç olacağını biliyorduk. İyi bir takıma karşı oynadık. İki tane güzel şutumuz gol oldu” dedi.

Mallan, televizyondan Türkiye Süper Lig’ini izlediğini ifade ederek, “Benim buraya gelmek gibi bir opsiyonum vardı. Şuan da iyi gidiyor. Gol attığım için mutluyum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • cavidan Yılmaz (3 yıl önce)
    Ahmete ve diğer oyunculara iyi değil diyenler siz Malatyalı olamazsınız Oyuncuların moralini bozmayın. Malatyaya selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Yildiz (3 yıl önce)
    Ahmed aynı golü trabzon maçında bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Ahmet kardeşimin en büyük problemi özgüvendi oda yavaş yavaş oturuyor. Hızlı güçlü yetenekli bir futbolcu. Golü harikaydı. Daha iyi olacağına eminim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Y. A. S. (3 yıl önce)
    İki oyuncuyu da tebrik ediyorum İkisi de teknik bir vuruşla golü buldu. İnşallah gollerine devam ederler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Ahmet işsiz bu ligin futbolcusu değil ancak attığı gol süper
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (3 yıl önce)
    Ahmet kardeşim seni Kubilayi ve Umutu haber sitelerinde hep destekledim...Destek vermeyede devam edeceğim. ..Sende Tugay Kerimoglu kumaşı var...Futbol stilin bana tugay kerimoglu nu animsatiyor....Kendine Tugayı idol olarak belirlersen uzun yıllar Ahmet ildiz diye anilirsin...Büyük yeteneklisin karakterlisin bu kriterlerin yanına tugay kerimoglu futbol düşüncesini kanalize edersen seyrine doyum olmaz...Kubilay kardeşimde umut abini azmini caliskanligini örnek alırsan yolun Avrupa yolu olur.yeteneklerinizin farkına varım. Sevgilerimle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Başarılarının devamını diliyorum stephan mallan. Inşallah daha iyi şeyler yaparsınız ve Ahmed Ildiz içind aynı seyl. Çok güzel hi gol attı devamı gelsin inşallah başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Ahmet Ildız’a kendi yeteneklerinin farkında değil.Sanırım eksiklerini gidermek için ekstra çalışmalar yapması gerekir.Özelikle rakip ceza alanı civarında bulduğu şut imkanlarını iş olsun diye topa vuruyor inanarak şut çekmiyor.Daha inançlı bir şekilde kendini geliştirerek hem takımımıza hemde Türk futboluna faydalı olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Oyuna girdikten sonra attığın gol Hamza-umut ikilisine verilmiş en güzel cevaptı.böyle hocanın elinde değerlerimiz heba ediliyor.yazıktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Ali (3 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet’i en çok eleştiren sendin Kernekli Ali, hayırdır ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Can (3 yıl önce)
    Mallan iyi bir futbolcu başarıları hep daim olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Hamza hocaya ve oyunculara güvenimiz sonsuz yeterki paralar ödensin Canimiz gururumuz MALATYA Spor sensiz ligin tadı tuzu yok inşallah kalıcı olursunuz
    0
    0
    Yanıtla