SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü Rakibe Karşı İyi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2019-12-30 02:47:45
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, Yeni Malatyaspor maçının ardından, "Güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ettik" dedi.

Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, "Bugün güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ettik. Avrupa kupalarına katılmış güçlü bir takıma karşı oynadık. İyi bir maç oldu bizim için. Şu an takımımız 24 puanla 9. sırada. Bu yüzden oyuncularımızı tebrik ediyorum. Takımımız ligin ilk yarısında göze gelen hoş bir futbol oynadı. Oyuncularımı oynadıkları bu oyun için tebrik ediyorum. Şimdi takımımız bir hafta izinli. Bu izinden sonra ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız. Ligin ikinci yarısında daha iyi hazırlanıp daha iyi bir konumda olacağız" ifadelerini kullandı.

Gaziantep, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız