SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güder'de de Korona Pozitif Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

Koronavirüs salgını birçok ilçe belediye başkanını hasta ederken, son olarak Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Güder, hastalığına yakalandığını, sosyal medya hesabından yaptığı, "Hamdolsun, kendimi gayet iyi hissediyorum. Doktorlarımızın tavsiyesi ile tedavim evimde devam edecektir. Rabbim Şafi ismi şerifleri hürmetine tüm hastalarımıza acil ve hayırlı şifalar lûtfeylesin." açıklamasıyla duyurdu.

Yeşilyurt, Doğanyol, Kale, Kuluncak Belediye Başkanları daha koronavirüse yakalanmışlar ve evlerinde sürdürülen tedavileri sonucu sağlıklarına kavuşmuşlardı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Baçkanım cok gecmiş olsun rabim şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Allah acil şifalar versin Başkanımiza
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (3 yıl önce)
    Siyasette izlediğim kadarıyla halktan ve naif bir kişilik,sempati duyduğum bir kişi, inşallah sağlıkla tekrar dönüş yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Osman beye geçmiş olsun dileklerimi sunar Allahtan şifa dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat yildirim (3 yıl önce)
    Baskanim Rabbim sifa versin inşallah.size surekli sesimizi duyurmak icin elimizden geleni yaptik sehitfevzi mahalllesinin sakin ahini almayin yemin ediyorum nusubet basinizdan eksik olmaz ölene kadar.burasi fakir yoksul semt.bu sitede suatyildirim.hak adalet.sehitfevzili rumuzlariyla surekli yaziyorum.benim durumum gayet iyi islerimde cok sukur iyi.ev parselimde büyük ve cikan parada cok iyi yani benlik sikinti yok ama cebinde bes lira olmayan cok fazla insan var lutfen yureginin sesini dinle diger insanlara yardim et cennetini kazan sen iyi bir insansin ve iyi bir baskansin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir can (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun Allah tüm hastalara şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (3 yıl önce)
    rabbim safi yüzü hürmetine şifa vere inşallah sayın başkanım...
    0
    0
    Yanıtla