SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güder'den O İşçiye Evinde Teşekkür Ziyareti

0
Güncellendi - 2021-01-19 14:04:43
Güder'den O İşçiye Evinde Teşekkür Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Görevi başındayken kaldırımları temizlediği esnada bulduğu cüzdan ve cep telefonunu sahiplerine teslim ederek örnek bir davranışa imza atan Battalgazi Belediyesi Temizlik işleri personeli Ferhat Karabağ’ı evinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu kardeşimizin yapmış olduğu davranışın birçok insana örnek olması gerekir” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz yaz ayında kaldırımları temizlediği esnada içinde yüklü miktarda para ve kredi kartları bulunan cüzdanı bularak sahibine teslim eden ve geçtiğimiz haftada yine görevi başındayken bulduğu cep telefonunun sahibine ulaştırılmasını sağlayarak ikinci kez örnek davranışa daha imza atan temizlik işleri personeli Ferhat Karabağ’ı evinde ziyaret etti. Dürüstlüğü ve insanlığı ile yürek ısıtan 3 çocuk babası Ferhat Karabağ ile uzun süre sohbet eden Başkan Güder, Karabağ’a herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sordu ve örnek davranışı nedeniyle kendisini tebrik etti. Bir ihtiyacının bulunmadığını ileten Karabağ, ziyaretlerinden dolayı Başkan Güder’e teşekkürlerini iletti.

 “BAŞKANIMIZI AİLE BABASI GİBİ GÖRÜYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ziyaretinden dolayı mutluluğunu ifade eden Ferhat Karabağ, şunları söyledi: “Öncelikle başkanımın ziyareti beni ve ailemi çok mutlu etti. Başkanıma teşekkür ediyorum. Biz kendisinden razıyız, Allah’ta kendisinden razı olsun. Biz onu başkan gibi değil, bir aile babası gibi görüyoruz. Çöşnük mahallesinde çalışırken cüzdan buldum. Cüzdanı amirlerimize bildirdim. Belediyemizin arka kısmında bir telefon buldum. Onu da amirlerime bildirdim ve telefonunu sahibine teslim ettiler ve mutluyum. Belki çocuklarının ilaç parası belki de evinin geçim parasıydı. O yüzden ben görevimi yaptım. Bize ait olmayan bir şeyi, asıl sahiplerine teslim ettik. Tekrardan başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BATTALGAZİ BELEDİYESİ OLARAK BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

‘Ferhat kardeşimiz kendisine, Battalgazi Belediyesine, Anadolu insanına ve Müslüman evladına yakışır bir harekette bulunmuştur’ diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Bugünde çalışanlarımızdan Ferhat kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Kardeşimiz belediyemizde temizlik personeli olarak çalışıyor. Kardeşimiz görevi başındayken cüzdan ve telefon bularak, cüzdanı sorumluluğunun gereği olarak amirlerine veriyor. Kardeşimiz doğru olanı yapıyor. Bundan sonrada yapacağına canı gönülden inanıyoruz. Rabbim sağlık ve sıhhat versin kardeşimize. Allah ondan razı olsun. Birimlerimizde çalışan personellerimizin işin ehli olmasının yanı sıra etik değerlere bağlı olmalarını da önemsiyoruz. Biraz önce kardeşimizde ifade etti. Belki o cüzdanını kaybeden vatandaş, ilaç parasını kaybetmiş olabilir. Veya cüzdanındaki parayla zaruri ihtiyacını karşılayacaktı. Kardeşimiz insanlık namına güzel bir davranışa imza attı ve atmaya da devam ediyor. Arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak çalışanlarımıza sürekli bu konuda hassasiyetlerimizi iletiyoruz. Hiç kimsenin haksız bir malı diğer kişilere helal değildir. Özellikle aile olmanın gereği olan toplu iş sözleşmemizi de yüzde 30 civarında bir artış ile geçtiğimiz aylarda imzalamıştık. Bu kardeşlerimize çalışmalarının bedeli olarak güzel bir sözleşme imzalayarak, ciddi bir maaş artışında bulunmuştuk. Helali hoş olsun. Gönül rahatlığında bu zammı verdik. Daha fazlasını da hak ediyorlar. Kardeşimize sembolikte olsa ödüller verdik. Belki o örnek davranışına karşılık düzeyde ödüller değil ama doğru bir davranışı da ödüllendirmek gerekiyordu. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için anne ve babasına şükranlarımı iletiyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Battal (3 yıl önce)
    belediye personeli benimde 1. Derece yakınım için yoğun bakımda bizimle birlikte 2 gun boyunca ( yıl 2019 )ve hic ayrilmadan bekledigine ben şahidim rahmetlinin mekani ve gecmislerimizin mekani cennet olsun .personeline kıymet veren syn osman güder başkana bu onurlu içten davranışı için kendisine ve tüm battalgazi bld personeline çok teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla