SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme Göztepe İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2020-10-03 01:25:08
Guilherme Göztepe İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe, son olarak Trabzonspor’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Guilherme’yi 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Trabzonspor'dan ayrılan Brezilyalı oyuncu Guilherme, Göztepe ile resmi sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı ekip, Alvarenga'dan Brezilyalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiraladı.

2018-2019 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer olarak Türkiye kariyerine başlayan 29 yaşındaki futbolcu, 2019-2020 sezonu devre arasında ise Trabzonspor forması ile mücadele etmişti.

İzmir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    Ne kadar saçma sapan fikirler ya sanki adam Malatya lıda Malatya yı bırakıp gitmiş. Arjantin den gelmiş parasına bakacak tabi...Göztepe ye hayırlı olsun ne diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (3 yıl önce)
    Cilerme bu takıma hıyanet etmedi. Evet yanlış lar oldu ama bu yönetimin hatasıydı. Devre arasında transfer haberlerini olduğunda adil isteyen olursa verebilirz demişdi. Beşikta ile gidecekken parası yok diye alamadılar. Son gün Trabzonspor devreye girdi ve adilın yanlış sözleşmesi yüzünden ucuza gitti. Tabi burada haksız olan Trabzonspor du. Zaten hayrı göremediler. Cok pahalıya patladı onlara bize haksızlık yaptıkları için zarar ettilrt. Kendi buyük görüp bizi ezdiler. Sonra cilerme yı kovdular. Ona kalsa kalırdı. Bence cilerme alınabilirdi. Bir yanlış oldu ama telafi edilebilir di. Ligi çok iyi tanıyan bir oyuncu almak daha mantıklı. Zaten eski futbolcu mız du. Yeni transfer bile sayılmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Herkes bir kafadan yorum yapıyor kimileri intikam peşinde ama bir gerçeği unutuyorlar Guilherme iyi futbolcu bende çok isterdim Malatyasporun tekrar kardosuna katmayı ama yönetim ne düşündü bilemem ama takıma çok faydalı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Hala keşke gelseydi diyenler dalga mı geçiyor acaba ? Adam bizden kurtulmak için elinden geleni yaptı sonra aynısını Trabzona yaptı bir tokat daha mı yemek istiyorsunuz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamın büyük takımlara gitmek ismesi bence normal. Zaten adil başkan da izin veririz demiş ti. Sadece takıma giderken bedava gitti ği için sıkıntı oldu. Zaten yönetim de para kazandıracaksa izin vermiş di. Hatta beşiktasa gidiyor du son anda adamlar alamadı. Yani bunda futbolcunun kabahati yok. Çünkü yönetim izin veririz demiş di. Ayrıca Trabzon kendisi gönderdi. Beğenmedi Trabzonspor adamı. Bence şuanda takımda cilerme gıbı topu ayağından tutacak futbolcu lazım dı. Alınsa cok iyi olur du
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Malatyaspor bu futbolcuyu transfer edecekti, bize çok faydalı olacak bir oyuncuydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Malatya haber com bu tur haber yapmaya Gerek yok reklam yapmaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Acaba Göztepede ilk yarıyı çıkararır mı?Yeter artık Malatyayla ilgisi kalmamış bir paragözün haberi niçin bizi ilgilendirsinki.Jahoviçle ikisinin dini imanı para.Lafları bile edilmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Malatya dan sonra hiçbir yerde adam yerine konmaz rahat olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu adamın haberini yapmayın beter olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Kulüpler birliği karar alacak böyle oynak futbolcuları bu ligde hiç bir takım oynatmayacak. Bu ligin bir şerefi ağırlığı olmalı. Herşeyin parayla halledilği bir lig olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Malatya da en gerekli adam guilherme ydi bunun ayarında biri gerekli cueva dan çok üstün guilherme
    0
    0
    Yanıtla
  • Ibrahim (3 yıl önce)
    neden halen bu adamın haberini yapıyorsunuz anlamak imkansız
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Bize yaptığını trabzona da yaptı . Bunu alan hayrını görmez
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (3 yıl önce)
    hain adam.insallah ordada dikis tutturamazsin.
    0
    0
    Yanıtla