SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme, Göztepe'den de Gidiyormuş

0
Güncellendi - 2020-12-23 08:17:04
Guilherme, Göztepe'den de Gidiyormuş
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor’un fair-play ruhuna aykırı yöntemlerle Yeni Malatyaspor’dan kopardığı, Guilherme Costa Marques, Trabzonspor’da bekleneni verememiş ve bu kulüpte tutunamadığı için İzmir’in Süper Lig’deki temsilcisi Göztepe’ye transfer olmuştu.

Guilherme’nin, Göztepe’de sezonun yarısını bile tamamlayamadan bu defa Çin’de bir kulübe transfer olacağı; bu kapsamda, Göztepe ile Çin kulübü arasında yapılan transfer görüşmelerinde ilerleme sağladığı öğrenildi.

Çin kulübünün, tıpkı Trabzonspor’un, Guilherme’nin Yeni Malatyaspor’la olan sözleşmesindeki gibi, güncel sözleşmede yer alan serbest kalma maddesinden yararlanarak  önce Guilherme ile sonra ise Göztepe ile anlaştığı belirtiliyor.

Guilherme’nin, Çin’e transferinde sorun çıkmaması için, dün Galatasaray ile oynanan maçta takımda yer almak istemediği, bu talebini teknik heyete bildirdiği ve bu nedenle, Galatasaray’ın Göztepe’yi 3-1 yendiği maçın kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

Göztepe Spor Kulübü resmi sitesindeki A Takımı listesinden çıkarılan Guilherme’nin, Çin’e transferinin hafta sonuna kadar resmiyet kazanacağı bildirildi.

Guilherme’nin Göztepe karnesi:10 maçta 2 gol, 1 asist

Göztepe'ye sezon başında Trabzonspor'dan transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, Göztepe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe ile Süper Lig'de 10 maça çıkan Guilherme, bu maçlarda toplam 730 dakika oynadı. İkisi de Göztepe- Fenerbahçe maçında olmak üzere, biri penaltıdan 2 gol attı, 1 de asist yaptı.

Transfermarkt.com.tr’de, Guilherme’nin güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak görünüyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Malatyaya sırt çevirip gidenlerin nedense gittikleri yerlerde yüzleri gülmüyor Ben müsthaktır diyorum bizim Ahımız tutar ona göre
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    eee sevildiğin yerde duracaksın taş yerinde ağırdır sen malatya'yı yüz üstü bırak ah al yüzün gülmez gülmedide.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Allahın sopası insanı şaşkın ördek gibi geri geri yüzdürür.Daha bunlar iyi günleri üç kuruş fazlaya tamah edersen kapı kapı dolaşırsın.Bu kulünün ekmeğini yiyip fesat olan kusar kardeşim kusar.Tarihe not düşün daha sırada Jahoviç ve Ertuğrul Hoca var.Beddua olarak söylemiyorum ama ekmek peşinde daha çok koşarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Ayağı teneli bunun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    Saçlarını tara kendine iş ara...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geçen yıl bizi küme düşmeye kadar götüren hatalar zincirinden bir tanesi bu.Yönetimde bunlardan ders alarak yıldızı parlayan oyuncularımızın sözleşmesi bitmeden ara transfer döneminde yeni sözleşme yapmalı başta Aquah ve Hadebe olmak üzere bunlara el avuşturan Trabzon gibi kulüplere aynı fırsatı vermemeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Bu gibilerine malatyada gevende derler. Yani gevşek. dikiş tutmaz kumaş.
    0
    0
    Yanıtla