SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gümrük Kaçağı Saat Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2020-11-27 07:30:53
Gümrük Kaçağı Saat Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda gümrük kaçağı saat, nargile kömürü ve tütünü ile kaçak yakıt ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin şu bilgileri verdi:

"KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar;

Olay-1 Doğu illerinden gümrük kaçağı nargile kömürü ve tütünü getirerek piyasaya sürdüğü bilgisi elde edilen Y. S. isimli şahsın iş yerinde yapılan aramada;

- 55 kg nargile kömürü

- 3 kg nargile tütünü ele geçirilmiştir.

- Şahsa “5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Olay-2 Yol uygulamasında durdurulan bir çekicinin yakıt deposunda yapılan marker ölçümünde 590 litre kaçak akaryakıt olduğu tespit edilmiş, akaryakıt muhafaza altına alınmış, şahıs "5607 SKM’den" ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

Olay-3 Yol uygulamasında durdurulan bir araçta yapılan aramada;

- 150 adet değişik marka ve modellerde Gümrük kaçağı saat ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahsa "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız