SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gündüz Kavga Ettiği Şahsı Gece Silahla Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı'ndaki Mişmiş Park Fuar alanındaki bir köftecinin önünde gündüz meydana gelen kavganın gece de devam etmesi ve silahlı saldırıya dönüşmesi sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; gündüz saatlerinde köfteciye gelen bir grup ile burada çalışan ve kendilerini küfürlü konuşmamaları için uyaran Mesut T. arasında kavga yaşandı. Olay yerinden ayrılan 4 kişi, gece yarısı 00.30 sıralarında tekrar gelerek, Mesut T. ile yeniden kavgaya tutuştular. Bu şahıslar arasında bulunan ve adının Memiş Ş. olduğu öğrenilen şahsın tabanca ile açtığı ateş sonucu 30 yaşlarındaki Mesut T. göğsünden vurularak ağır yaralandı.

Yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde 3 boş mermi kovanı toplayan ve saldırganları yakalamak için araştırma başlatan polis, Orduzu Pınarbaşı Göleti setinin yakınındaki bir bahçede kaza yapmış araç buldu.

Şahısların bu araçla kaçarken kaza yaptıkları ve daha sonra terk ettikleri değerlendirilirken, olayın asli faili Memiş Ş. adlı şahıs, 03.00 sıralarında polis tarafından yakalandı.

Olaya karışan diğer 3 şahsın yakalanması için araştırmalar sürüyor. Bu arada, kaza yaptıktan sonra terkedilen aracın da Asayiş Şubesi'ne çekildiği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Özgür Dinçer (2 yıl önce)
    Silahı olan kendini mert zannediyor. Memleket resmen Teksasa dönmüş. Nasıl bu kadar kolay silah sahibi olunuyor. En ağır şekilde cezalandırılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Burada daha önce 6-7 kişilik güvenlik personeli olurdu. Şimdi ise kimse yok. B.şehir kesinlikle en az her vardiyada 15-20 güvenlikçi koymalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Kolluk kuvvetleri bulunmalı böyle yerlerde. Nekadar tipi kayık işsiz güçsüz şahıs varsa hepsi akşam saatlerinde ya sümer parkta ya hürriyet parkında ya pınarbaşında. Hoş herkesin başına polis dikemez devlet ama, ailecek gezilecek yerler değil maalesef. Komşu il elazığa gidin mesire yerler nekadar nezih nekadar sakin ve ailenle rahatça gezeceğin mekanlar. Doğuda nekadar işe yaramaz boş işsiz varsa gelmiş, hele suriyelilerdeki özgüven aman yarabbim. Partklarda suriyelilerden geçilmiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • milletbahcesi (2 yıl önce)MURATHAN isimli kullanıcı yorumuna
    saydığınız parklar da yürünmüyor. küfür işitmek isteyen akşamları parka gitsin. Genci yaşlısı hiç birşey yapmıyorlarsa bile küfürlü konuşuyorlar. dediğiniz gibi ne kadar ipsiz sapsız varsa oralarda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyali (2 yıl önce)
    Orduzu Pınarbaşı denilen illet tam bir pislik yuvası her anlamda çar Çakallı ,gangisteri , ahlaksizi , hırsızı , ortalığı kirleteni vs vs ne arasan var, adam akıllı bir mesire alanı yok koskoca Malatya'nın ,bu ayipta Malatya yi şimdiye kadar yönetenlerin suçudur 7_24 emniyet orada uygulama yapmalı hatta karakol yapılmalı oraya insanlar aileleri ile birlikte bir nefes almaya gidemiyor acaba başımıza ne gelir diye, koskoca barajimiz War bir dikili ağaç yokki gölgesinde insanlar bir nefes alıp otursun yillardir baraj ve çevresi bakımsız halde Malatya halkına bunu reva görenler bu ayipta size yeter , konuyu fazla dağıtmadan yaralı vatandaşa acil şifalar dilerim hayırlı haftalar olsun herkese.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (2 yıl önce)
    Yasaklar devam etmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Maalesef Orduzu Pınarbaşı ne kadar zer zibil soytarı, escort, ayyaş ve hapçı varsa hepsinin mekanı olmuş... Ailemizi alıp gezmeye gitmeye korkar olduk artık... Düşünebiliyor musunuz ailenizle piknik yaparken hemen karşınızda ya kendini pazarlayan bir bayan ya uyuşturucu satışı yapan bir hapçı görüyorsunuz... Sağda solda yayılıp nargile içen Suriyelileri saymıyorum bile ... Artık yeter bir çözüm bulunmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Böyle hem suçlu hem güçlüklere ağırlaştırılmış müebbet vereceksin ki başka insanlar yanmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • şehrül eminimiz var diyenler nerdesiniz
    0
    0
    Yanıtla