SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gündüzbey'de Bir Kişi Silahla Öldürüldü

A- A+ PAYLAŞ

Gündüzbey’de gece yarısından sonra meydana gelen olayda, bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede öldü. Polis, olay yerinden kaçan bir şüpheliyi arıyor.

Olay, saat 01.45 sıralarında Yeşilyurt- Gündüzbey Mahallesi Hıdıroğlu Sokakta meydana geldi. Bazı kişilerin kavga ettiği, bir kişinin silahla vurulduğu ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, pompalı tüfekle vurulmuş bir şahısla karşılaştılar. İlk önce öldüğü sanılan yaralı şahıs, hayat belirtileri üzerine olay yerine gelen ambulansla, Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Yapılan ilk incelemelerde, yaralı şahsın kısa bir süre önce çezaevinden tahliye edilen 38 yaşındaki Cihan Şakar olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yaralı şahsın hastanede yaşam destek ünitesine bağlandığı, ancak kurtarılamadığı belirtilirken, olay yerinden kaçan U.K. adlı şüphelinin arandığı öğrenildi.

Olay yerinde, suçta kullanılan 1 adet pompalı tüfek bulunurken, bu silahın da ölen şahsa ait olduğu değerlendiriliyor. Ölen şahsın, U.K. adlı şüphelinin evinin bulunduğu olay yerine, bilinmeyen  nedenle yanında bir şahıs olduğu halde araçla geldiği, olay üzerinearkadaşı vurulan  bu şahsın aynı araçla kaçtığı öne sürülüyor. Polis bu iddiaları da araştırıyor.

Üzerinden 2 adet kimlik çıkan ve gerçek kimliğinin Cihan Şakar olduğu belirlenen şahsın, poliste çeşitli suçlardan 26 kaydının bulunduğu öğrenildi.

Cinayetin faili U.K. adlı şahsın yakalanması için başta Çırmıhtı bölgesi olmak üzere, il merkezinde de geniş çapta çalışma başlatıldı.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Hasan öz (3 yıl önce)
    Köyüne yabancı sokmama yönünden kileyik in ünü vardır malatyada. Kileyikde yaşayan insanların hepsi akrabadır yabancısı hiç yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Malatyada yaşanan her cinayet ve hırsızlık suçlarını işleyenlerin %90 dan fazlası yabancı.Özellikle İlçelerde ,sormadan soruşturmadan mülk satanlar da malatyaya çok büyük ihanet ettiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübegli (3 yıl önce)
    Mevlana gibi oldu kündübeg. Kim olursan ol yinede gel diyoruz. Gelmeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • emre (3 yıl önce)
    Ölende,, öldürende gündüzbeyli değil,, gündüzbeyin yerlisi hep birbirini tanır ve çoğu da akrabadır.. Kötüsü yoktur demiyorum,, kötüsüde var ama kesinlikle gündüzbeyin yerlileri arasında böyle şeyler yaşanmaz en fazla küslükler olur. Gündüzbeyden çıkalı fazla olmadı her gittiğimde farklı simalar, farklı kişiler görüyorum,, kim olduklarını sorduğumda ise gündüzbeye taşındılar cevabını alıyorum.. Yani gündüzbeyin o nezih yaşantısı, o nezih insanları kaybolmaya başladı.. Eskiyi ve yaşanmışlıkları hatırladıkça üzülüyor insan.... Hayırlısı.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Ömrümde ilk defa Gündüzbey' de cinayet işlendiğini duydum. Allah sonumuzu hayreylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • gündüzbey (3 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    ikiiside gündüzbeyli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan bey (3 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Eski gündüzbey değil artık. Azıcık parası olan bahçe aldı işine de konteyner koydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübek Paşası (3 yıl önce)Ercan bey isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim sizde 1'e 10 koyup satmayın. Gözünüzü para bürümüş, 500m2 yeri 400-500binTL'ye satıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen. elin adamını sokmayın. ama paraya gelince öyle degilsinizz
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Elin adamı mı kaldı malatya genelinin ne kadarı malatyalı ne kadarı farklı illerden gelme, nufus arttıkça sorunlar asayiş sorunları elbette olacak, bunlar olagan durumlar artı gunduzbeyın dagı taşı mesire yeri oldu bu da etkili gunduzbeyın gunduzbey olmasın da güvenlik onlemlerı arttırılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekliler de arsa kalmadı artık çogu emlakçı ve gezici emlak işi yapanlar da yuzde 80 yakın arsa el değiştimiş durumda boyle değerli bir yere nereye kadar satmayacaksın, tüm gözler gündüzbey de normal bu olaylar emniyet mobese kameraları vs koymalı artık
    0
    0
    Yanıtla