SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güngör'den 2 Türkiye Rekoru

0
Güncellendi - 2021-01-20 01:41:13
Güngör'den 2 Türkiye Rekoru
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’daki Türkiye Salon Yürüyüş Şampiyonası’nda Serhat Güngör, U20 yaş grubunda iki ayrı Türkiye rekoru kırdı.

Ataköy Atletizm Salonu’nda yapılan Türkiye Salon Yürüyüş Şampiyonası’nda büyük erkekler müsabakasında üçüncü olan Serhat Güngör, U20 yaş grubunda iki Türkiye rekorunu yeniledi. 5000 metrelik yarışta Serhat, 20:03.56’lık derecesiyle finişe gelirken, Türkiye üçüncüsü oldu. Serhat, bu dereceyle 2016 yılında Salih Korkmaz’ın yaptığı 20:20.81’lik Türkiye salon rekorunu beş yıl sonra yeniledi.

Serhat Güngör’ün 3000 metre geçiş zamanında kayda geçirdiği 11:47.57’lik derece de, Selman İlhan’a ait 12:08.98’lik eski U20 salon rekorunu yaklaşık 21 saniye aşağıya çekti.

Aynı yarışma kategorisinde Mehmet Güngör’de yıldızlar yaş grubu olan 2004-2005 doğumlu sporcular içinde yarışmayı önde tamamlamıştır.

Türkiye Salon Yürüyüş Şampiyonası’nda ilk üç sıra şöyle oluştu:

ERKEKLER

  1. Abdülselam İmuk, Diyarbakır – 19:21.93
  2. Selman İlhan, Diyarbakır – 19:49.02
  3. Serhat Güngör, Malatya – 20:03.56

KADINLAR

  1. Ayşe Tekdal, Diyarbakır – 21:00.97
  2. Meryem Bekmez, Diyarbakır – 21:05.56
  3. Kader Dost, Diyarbakır – 22:47.99

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın almış oldukları bu başarı bizleri oldukça mutlu etti. Tabi bu başarının arkasında antrenörümüz Nihat Erim’in nezaretinde yaşanan pandemi sürecine rağmen yılmadan antrenmanlarına disiplinli ve özverili bir şekilde çalışmaları yatıyor. Sporcularımızın önünde Balkan Şampiyonası, Avrupa ve Dünya Şampiyonası var umarım orada da iyi derceler alırlar. Almış oldukları bu başarıdan dolayı antrenörümüz Nihat Erim’i ve sporcularımız Serhat ve Mehmet Güngör’ü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ömer (3 yıl önce)
    Cehalet kötü bir şey. Körü körüne bağlanmakta kötü. Bakıp görmemek daha kötü. Yeni stadyum, yeni salon, yeni havuz, yeni antrenman salonları, tecde, yakınca, battalgazi salonları, yeşiltepe spor kompleksi, melekbaba spor alanı, ikizce spor arazisi, tüm ilçelere salon ve saha yapılması ve planlanması geçtiğimiz on yılda yapıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (3 yıl önce)
    Sporcular öyle 40 günde yetişmiyor. Önceki müdür döneminde yapılan çalışmaların meyveleri bunlar. Kimse kendine pay çıkarmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (3 yıl önce)Bekir isimli kullanıcı yorumuna
    Harbi komiksin, meyve güzel benzetme..10 yıl boyunca yatan adam ağaç ekmiş ,haberimiz olmamış..
    0
    0
    Yanıtla