SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'a Mahallede 'Simit'li Ağırlama

0
Güncellendi - 2019-10-26 03:29:10
Gürkan'a Mahallede 'Simit'li Ağırlama
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Mahalleleri belirli periyotlarla ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahalle muhtarları ve sakinleri ile görüşerek mahallenin sorunları, ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldıktan sonra, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahalle gezileri kapsamında son olarak Yeşiltepe- Seyran Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Gürkan, sosyal medya hesaplarında ziyarete ilişkin paylaştığı mesajında, “Seyran Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek, mahallemizin sorunlarına ilişkin istişarelerde bulunduk” dedi.

Bu arada, Eylül ayında Minibüsçüler ve Servisçiler Odası tarafından davet edildiği kahvaltıdaki 'abartılı' sofra eleştiri konusu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın, Seyran Mahallesi ziyaretine ilişkin sosyal medya paylaşımında, simit ve poğaça ikramını yansıtan masa fotoğrafını kullandığı görüldü.

malatyahaber.com

FOTO: Başkan Gürkan'ın Seyran Mahallesi ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf

ARŞİV FOTO: Gürkan'ın Eylül ayında Minibüsçüler ve Servisçiler Odası'nın davetiyle katıldığı kahvaltıdaki zengin sofra eleştiri konusu olmuştu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Çaycı (4 yıl önce)
    Evinizde yiyin öyle toplantı yapın en güzel ikram çay zenginede fakirede
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nuri (4 yıl önce)
    Sn. Selahattin Gürkan Başkanıma sesleniyorum. Belediye Kamyonları neden gece geç saatlerde Yeşilyurt Kadiruşağı yolundaki bir arsaya toprak taşıyor. Bu villalik arsa kimin? Bu arsaya Belediyenin kamyonlarıyla toprak taşıma talimatını kim verdi? Lütfen soruşturun. Gece soforlerini çağırın sorun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Düz adam (4 yıl önce)
    Belediye başkanıda bizim gibi bir fanidir açık büfe kahvaltıda yapar sadece simit de yer iki resimde gayet normal Normal olmayan günümüzde insanların geldiği linç ve algı psikolojisi 1 resim 30 snlik bir video ile insanları linç eder hüküm verir olmuşuz Eleştiri yaparken haftasonları gittiğiniz serpme kahvaltılar Ramazan ayında gittiğiniz açık büfe iftarlar evde israf ettiğiniz ekmekler gelsin aklınıza önce iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ss (4 yıl önce)
    Minibüsçülerinki çok abartılıydı ama bunda da Sunum biraz eksik olmuş güzel olmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Ne kadar mutevazi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (4 yıl önce)
    Tamam konu kapanmıştır devletimiz düze çıkmıştır:)))) Hey Allahım ya
    0
    0
    Yanıtla