SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'dan Ekici'ye Kutlama Ziyareti

0
Güncellendi - 2021-04-05 01:42:34
Gürkan'dan Ekici'ye Kutlama Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan MHP’nin 13’üncü Olağan Kurultayı’nda MYK üyeliğine seçilen Ömer Ekici’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyerek bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Gürkan, “Önceki yıllarda İl Başkanlığı, milletvekilliği görevlerinde bulunan ve Kurultay sonrası MYK üyeliğine seçilmesinden dolayı Malatya olarak gurur ve onur duyduk. Malatya’da Milliyetçi Hareket Partisinden dört kardeşimizin MYK üyeliğine seçilmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Malatya’yı temsil etme noktasında azami titizliği ve hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Malatya’da birlik, beraberlik ve dirlik düzenin oluşmasında da Ömer Başkanımızla birlikte dün olduğu gibi bugün ve yarında hep birlikte bir paydaş olarak hareket edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ekici de, "Onurlu günümüzde Sayın Belediye Başkanımız ziyaretiyle bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Başkanımızla uzun yıllar dayanan bir arkadaşlığımız var. Malatya’ya çok güzle hizmetleri olan ve halen bu hizmetlerine de devam eden bir Belediye Başkanımız. Geçmiş dönemlerde İl Başkanlığı görevindeyken partiler farklı olmasına rağmen sürekli istişare halindeydik. Ülkenin menfaatleri söz konusu olduğu zaman sürekli birlikte düşündüğümüz bir arkadaşımızdır. Bugünde iftiharla dile getiriyorum Cumhur İttifakının Belediye Başkanı adayı olduğu zaman bizlerde kazanması için elimizden gelen gayreti göstererek Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildi. Malatya’ya çok güzel hizmetler yapıyor belki görünen görünmeyen ben kendisini yakinen tanıdığım için görünmeyen milli ve manevi konularda da çok birikimi ve hizmeti olan bir başkanımız. Genel Başkanımız bizleri onurlandırdı ve üzerimize çok büyük bir sorumluluk yükledi. İnşallah kıymetli Belediye Başkanımızın, değerli partili arkadaşlarımızın ve hemşerilerimizin gayretiyle bize verilen bu sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Sayın Belediye Başkanıma anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mülaim (3 yıl önce)
    Başkanım seçimde söz verdiniz tandoğan cosnuk minibüs duragini yapacaktın
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat KUTSAL (3 yıl önce)
    Sayın Ekici öncelikle MHP nin MYK sına seçilmeniz dolayısıyla sizi ve diğer üç hemşehrimizi tebrik ediyorum.Selahattin Başkanın da sizlerle bu diyaloğuna çok memnun oldum.Beraberliğinizin devamı dileklerimi de sunuyorum.Sayın Başkanımızın Ülkü Ocağını da ziyareti bizi memnun eder.
    0
    0
    Yanıtla