SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'dan Sanat Sokağı Ziyareti

0
Güncellendi - 2020-11-06 07:17:05
Gürkan'dan Sanat Sokağı Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı esnaflarıyla ve Sanat Sokağı’nı gezen vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sanat Sokağı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı’nı gezen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Gürkan, sokak içerisinde bulunan yerlerle ilgili vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Sanat Sokağı içerisinde yer alan merkezleri ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sokak içerisinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafların talep ve önerilerini dinleyen başkan Gürkan, sokak içerisinde yer alan dükkânları gezerek, esnaf tarafından satışa sunulan ürünleri inceledi.

Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı içerisinde yer alan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ziyaretçilerin beğenisine sunulan, 2023 Fotoğraf Makinası Müzesi, Malatya Kültür Evi ve Oyuncak Müzesi’ni ziyaret edenlerle sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretçilerin isteklerini dinleyerek kendileriyle yakından ilgilendi. Başkan Gürkan, Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı’nda bir kitapçıya girerek raflarda bulunan kitapları inceledi.

Başkan Gürkan, kitap satılan iş yerini ziyaret ederken Çelikhan’da görev yapan Merve öğretmenle bir süre sohbet etti. Merve öğretmenle kitaplar hakkında sohbet eden Başkan Gürkan, sohbet sonrasında Merve öğretmene hediye verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız