SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-05-13 00:27:16
Gürkan'dan Şehit Ailelerine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AKP Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ile birlikte Şehit Ramazan Günaydın ve Şehit Semih Özbey’in ailelerini ziyaret ederek başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Şehit Anne ve Babası olmanın gurur verici olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Bizlerin rahat etmesi, vatan ve bayrakları için dişinizden-tırnağınızdan artırarak yetiştirmiş olduğunuz evlatlarınız canlarını verdiler. Allah şehadetlerini kabul etsin. Allah sizlere sabırlar versin, evlat acısı gibi acı yoktur. Bu acıya dayanmak ve sabretmekte çok zordur. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman, her konuda yanınızda olma gayret ve çabası içerisinde olacağız” dedi.

Şehit Uzman Çavuş Ramazan Günaydın’ın babası Mehmet Günaydın ve Astsubay Semih Özbey’in babası Gürsel Özbey de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler.

Ziyaretin ardından Başkan Gürkan günün anısına Şehit Ailelerine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız