SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Sonuçla Dönmeyi Planlıyoruz"

0
Güncellendi - 2021-11-25 21:50:13
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un takım kaptanı Erhan Gözetlik, ligin 14.haftasında sahalarında İskenderunspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, 15.haftada deplasmanda 52 Orduspor ile oynayacakları karşılaşmada da iyi bir futbolla istedikleri sonucu almak istediklerini söyledi.

Gözetlik, lige çok geç başlamalarına karşın iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, “Takımlar ortalama 40 gün önceden 60 antrenmanla lige başlıyorlar. Biz, 17-18 antrenmanla lige başladık. İyi bir ivme yakaladık. İyi de götürüyoruz” dedi.

İskenderunspor galibiyeti öncesi alınan 3 maçlık mağlubiyeti değerlendiren tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

“Bu düşüşü bizde bekliyorduk. Hocalarımızda bize bunu söylüyorlardı. Bunu da yaşadık. Çok şükür ki 7 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen İskenderunspor karşısında bu düşüşü noktaladık ve önemli bir galibiyet aldık.”

Gözetlik, önlerindeki 52 Orduspor karşılaşmasına ilişkin ise “52 Orduspor da bu ligin iyi takımlarından. En az İskenderunspor kadar kadro kalitesi yüksek bir takım. İskenderunspor maçında gösterdik ki isim çok önemli değil, o gün kim daha çok inanmışsa, kim takım halinde daha çok hareket ediyorsa o galip geliyor. Bizde İskenderunspor maçında ortaya koyduğumuz performansın üzerine koyarak Ordu deplasmanından güzel bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 15.haftada deplasmanda 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek. 28 Kasım Pazar günü Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Emre Bulut yönetecek. Bulut’un yardımcılıklarını Serkan Güçler ile Atakan Tutan yapacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız