SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Goller Oldu, İyi Vuruşlar Oldu"!.

0
Güncellendi - 2021-02-20 20:14:36
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Aslında iyi giden bir maçtı. 8 dakikada 3 gol yiyerek bir bocalama anında rakipte çok fazla gelmedi aslında 3 tane kalemize buradan top var, bunun 3'ü de gol oldu. Güzel goller oldu, iyi vuruşlar oldu. Maçın tamamına bağlamak çok doğru değil. Böyle maçlar oluyor zaman zaman. Bazen biz kazanıyoruz, bazen kaybediyoruz. Bize de bugün böyle bir maç denk geldi” dedi.

Hamzaoğlu, 2-0 öndeyken, 3-2 kaybettikleri Konyaspor maçıyla ilgili “Maçla ilgili güzel şeyler söylemek isterdik. 2-0 öne geçtiğimiz maçı, 8 dakikada yediğimiz 3 golle 3-2 kaybettik. Konyaspor’u tebrik ediyorum. İki gol bulduk, ilk yarıyı 2-0’la kapattık. Ama devre arasında hem Acquah’ın hem de Benjamin Tetteh’te sorun vardı. Tetteh'in kasığında, Acquah'ın alt baldırında sorun vardı ama yine de 2'nci yarına başlayalım dedik fakat her geçen dakika bir daha tempoları düşmeye başlayınca mecburen değişiklikleri yapmak zorunda kaldık. Yine de 70'inci dakikaya kadar sabrettik, bekledik. Daha sonra yediğimiz ilk gol bana göre kırılma anı oldu. Hem rakibin direncini arttırdı, hem de bizi biraz tedirgin etti. O bocaladığımız dönemde de arka arkaya 2 tane daha yedik ve 3-2 mağlup olduk. Söyleyecek fazla bir şey yok. Talihsiz bir maç oynadık, talihsiz mağlubiyet aldık. Şimdi önümüzde Gençlerbirliği maçı var, ona en iyi şekilde hazırlanacağız. Konyaspor'u tebrik ediyorum tekrardan” değerlendirmesinde bulundu.

Hamzaoğlu, bir gazetecinin '2-0 önde olduğunuz maçta devre arasına girerken, futbolcuların motivasyonu üst seviyedeydi. İkinci yarının başlamasıyla futbolcularda bir düşüş yaşandı. Bunun nedeni geçen haftalarda yaşanan maddi sıkıntıların tekrarlanması mıydı?' sorusuna, "Yok, hayır. Geçen hafta yönetimimiz bir ödeme yaptı. 1'er buçuk maaş ödemesi yaptı. Yoluna giriyor bazı şeyler. Bu anlamda halen tabi eksideyiz de ama yoluna giriyor bazı şeyler. Dediğim gibi; aslında iyi giden bir maçtı. 8 dakikada 3 gol yiyerek bir bocalama anında rakipte çok fazla gelmedi aslında 3 tane kalemize buradan top var, bunun 3'ü de gol oldu. Güzel goller oldu, iyi vuruşlar oldu. Maçın tamamına bağlamak çok doğru değil. Böyle maçlar oluyor zaman zaman. Bazen biz kazanıyoruz, bazen kaybediyoruz. Bize de bugün böyle bir maç denk geldi” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

53 yorum yapılmış

  • hakan aydın (3 yıl önce)
    Hakan Aydın 2018-2019 sezonu erol bulut 29.hafta maından sonra takımdan ayrılıyor ve takım 30.hafta malatya 2 kasımaşa 1- 31.hafta akhisarsor 0 malatyaspor 2- 32 .hafta malatyasor 3 erzurumspor 1- 33.hafta antalyasor 3 malatyasor 0 ve 34.hafta malatyasor 1 bursaspor 2 olak üzere 5 maçta 3 galibiyet 2 ağlubiyet ile 9 puan alıyor. sizce takıın başında kim vardı takıın 3 milyon 5 milyon para alan havaalanında karşıladığınız ligde her yıl 2-3 takım değiştiren yukarda isimleri verilen hocalardan birisi alabilirmiydi 5 maçta 9 puan neden gözünüzün önündeki emektarınız ali ravcı ismine şans vermiyorsunuz haala piyasa ismi dolaşan 3-5 tüccar hocadan birine takımın milyonlarını vermeye çalışıyorsunuz anlaşılır gibi değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yılmaz hoca sizden tazminat almaz rahat olun takımı şampiyon yapar demedi demeyin deneyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yılmaz Vural gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Karabulut (3 yıl önce)
    Güzel goller olmuş, iyi vuruşlar olmuş... Bende birşey söyleyeyim bari Nasıl yendiler bizi ama, Bize ders verdiler değilmi? Vallahi güzel yorum!
    0
    0
    Yanıtla
  • sabit (3 yıl önce)
    eski gsli oyuncuları TD olarak takımın başına getirilmemeli. bunların temel amacı gsnin yolunu açmaktır. asla profesyonel TD olamazlar. göndermekte geç bile kaldılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanardag (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun.Emeklerin için teşekkür. Ali Ravcı ile devam. Inşallah iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müco (3 yıl önce)
    12.sıraya geriledik hele daha ne kadar gerileyeceğiz alttaki takımlar kaybettiği için buralarda tutunduk şimdi onlar kazanmaya biz kaybetmeye ve dip i görmeye doğru gidiyoruz neapıyorsanız yapın biraz iştahlandırın şu takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver (3 yıl önce)
    Allaha şükürler olsun.Hamza hamzaoğlu gitti.Bu saatden sonra en azından yensek de yenilsekte her oyuncu adam gibi yerinde oynar.Neyin ne olduğu belli olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa ak (3 yıl önce)
    O güzel goller acemi kaleci acemi teknik direktör acemi semih ortaklığının eseri olduğunu görmüyormudun ki talihsiz yenilgi diyorsun talihsiz yenilgi dünkü alanyasporun teknik direktörünün söyleyebilecegi bir sözdür senin degil çünkü alanya yüzde 70 e 30 oranla oynadı musletanın şansı yetindeydi.senin bakış açınla da önceki aldığımız puanlar talihli maçların esrriydi sen geleceğini talihine bağlayabilirsinnama biz malatyanın gelecegini senin talihine bırakmak istemiyoruz bizi daha fazla üzmeden yol yakınken yollarımızı ayırma inceliğini göster bakarsın yine yolun malatyaya düşer yüzün olsun malatyalılara bakmaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (3 yıl önce)
    25 haftada 1 maç (fb) hariç hiç rahat bir maç izleyemedik. Bizi futboldan soğuttular. Her maçı 9 kişi oynuyoruz, yazık artık bunu göremeyenlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Eski siteniz daha kullanışlı idi bütün yorumları tek sayfada görebiliyorduk şu anda yorumları okumak tam bir işkence siteyi bu hale getirmek için inşallah çok uğraş vermemissiniz eğer çok emek verdiyseniz üzülürüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.kemal (3 yıl önce)
    Ne saçma sapan bir açıklama.yedikleri gollere iyi bak.stoperlerin pozisyonlarına iyi bak .birbirlerini tutuyorlar antrenman larda bile böyle goller yenilmez.sonuç: takım iyi çalıştırılmıyor.zayıf bir takım görüntüsündeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadircan (3 yıl önce)
    Pişkin pişkin güzel vuruşlar oldu diyor şaka gibi yaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    2 0 galip olan takım ne yapar herhalde Konya 3 2 öne geçtiğinde anlamışsındır Hamza adamlar Malatya ceza sahası ve çevresinde baskı kurdular ya bizimki öff çok sıktı çok. yeter artık bırak git .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam evimizde oynadığımız maçlarda topa sahip olma yüzdelerini görmüyormusun hiç? yani skor sonuç zaten bağıra bağıra geliyorum diyor her maç!!! Sonrada ulusal medyanın diline düşüyor Malatya ismi böyle futbolmu oynanır diye kafa buluyorlar sonrada bu taraftar tepki veriyor ama kusura bakmada takımı kendi sahanda bu şekil mahkum oynatırsan daha çok kafa bulurlar. Yani göz var hizan 2-0 öndeyiz bu maçta dakika 60 zaman geçirmeye oynuyoruz olmazzz böyle futbol oynatılmazzz. Zaten kaleci Samedde evlere şenlik bu ısrarın neden onuda anlamak güç. Umut ve Kubilayı saymıyorum bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (3 yıl önce)
    Hala MAAŞ diyor yav YUH.. memlekette hatta dünyada maaşını alan yok kardeşim herkes alabildigine şükrediyor.herkes işini yapsın. önce maaşınızı hak edin öyle canım hadi işine bak. ben bu mesleeye kadar hamza hocayı severdim ama şimdi boş konuşmaya başladı bu kadarı yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    yerel basın dediğiniz trabzonda var malatyada yok.. hamza hamzaoğlu trabzon hocası olacak böle vasat oyun oynatacak. ve umut bulut ve kubilay gibi vasatları oynatacak. yemin ediyorum çoktan trabzonda kovmuşlardı..! umut ve kubilayıda beraber kovmuşlardı bizler malatya şehri olarak. basın olarak.. yönetim olarak ve taraftar olarak süperligi hak etmiyoruz aslında tff. 1.ligide hak etmiyoruz. birileri bu şehirle dalga geçiyor malesef ama malesef şehrin ileri gelenleri sadece izliyor. başkan adil gevreği çağırıp kötü gidişetin hesabını soran yok. hamza hamzaoğlu malatyada hocalık yapıyorsa heralde süperligi hak etmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Utanmadan talihsizlik demiş, halbuki kendiside biliyorki bu takımın ligin en kötü takımı ve kümeye düşecek ilk takımlardan o yönetimden alacağı paraya bakar gerisi umrunda bile değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent 4x4 (3 yıl önce)
    Hamza bey herhalde iyi paraya anlaşmış istifa etmiyor yönetim de tazminat vs vermemek için hata yaptıkları için gönderemiyor. siyasi ve belediye başkanları para isterler diye korkuyor olan bizim gibi e k lere oluyor ne haliniz varsa görün yazıklar olsun inşallah.. lütfen bunu yayınlayın editör herkes görsün kimse kendini strese sokmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • sahipsiz malatya (3 yıl önce)
    istifa gelsin başkan ve hoca yoksa düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Bu kapris adamı kovun gitsin. Zamanında oyuncu değiştirmiyor. Bence modasını geçirmiş teknik direktör.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hemsire (3 yıl önce)
    artık birak bu takimi rezil ettiğin yeter futboldan anladığın yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (3 yıl önce)
    25 haftadir Hamza efendi hala bir oyun oturtamadi. Organize atagimiz yok. Attığımız gollerin çoğu ya penaltidan ya da duran toptan..Her maç sonunda mantıksız ve saçma değerlendirmelerin mide bulandırıyor artık hanzooglu. Umuta rekor kırdırmak için çabaladın amacina ulastin. Kanatsız kuştan ne bekliyorsun. Kuşu oynatmak için cuevayi harcadin. Adem 2 gol attı ama 90 dk oyunda kalacak futbolcu değil..Sürekli kendini yere atip yatıyor. 10 binlerce taraftar ve yorumcu bu eleştirileri yapıyor ama hiç umrunda olmuyor. İstifa Hamza istifaaaaaa....
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (3 yıl önce)
    Hoca resmen malatya halkı ile dalga geçiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğdu (3 yıl önce)
    kümeye oynuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • cavidan Yılmaz (3 yıl önce)
    resmen Malatya ile dalga geçiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    yandaş diye getirdiniz işte ederi adilin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa demir (3 yıl önce)
    Hamza hamzaoğlu ve umut bulut yeter artık sırtımızdan rekorunuzuda kırdınız 3 kuruş alacağınız var diye malatyanın üstünde görmeye başladınız kendinizi.az bir kredinizde kaldıysa onu harcamadan sırtımızdan inin taşıma gücümüz kalmadı sizi malatya ile helalleşin ki uolunuz açık olsun diyebilelim biz de.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (3 yıl önce)
    Takım Umut ve Kubilay dan dolayı 9 kişi oynuyor. Tetteh ve agguah da çıkınca takım 12 dakikada 3 gol yedi.tebrikler Hamzaoğlu
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Hamza hoca'yı allah var tutardım bu maça kadar, ama maalesef hoca artık bekleneni vermenin çok gerisine düştü ! Bugünde komik bahaneler üretmiş.2-0 Öne geçtiğin maçı kaybediyorsan konuşacak bir şeyin kalmamış demektir.Yakışan bırakmak olacaktır hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bu başarısız kötü teknik direktör ile ilgili uyguladığı oyun sistemi ve çıkarttığı kadro ile yenileceğimizi dün instagramda yazdım. Mualesef yanıltmadı.Bu adam ya futboldan anlamıyor yada kasıtlı davranıyor.Bana göre her ikiside bunda mevcut..Çıkardığı oyuncu kadrosu ve oyun sistemi geldiği günden beri eleştirilen,göz göre göre takımı sabote eden,her geçen hafta takımın içini boşaltan, bu şahıstan kurtulmak istiyoruz.Maç sonu açıklamalarına bakın 25 haftadır aynı.Malatyalılarla aklı sıra dalga geçiyor.Bir takım düşünki maģlup olduğu halde 80 dakika oyuncu değiştirmeyen transfer edilen oyuncusunu oynatmayan bir T.direktör ve buna göz yuman basiretsiz,ilgisiz bir klüp yönetimi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyük Malatya (3 yıl önce)
    Sayın editör yayınlayın Hamza istifa yanında Kubilay umut samet hediye ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Yeter Yeter hamza hoca futbol anlayışından,futbolcu tercihinden,maçı okuyamayışından,futbolcuyu yanlış yerde oynatmandan,oyuncuları küstürmenden,maç sonu pişkin açıklamalarından Yeter...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Adil Gevreği Malatya nin başına musallat eden milletvekilleri ile belediye başkanına laf yokmu kimseden
    0
    0
    Yanıtla
  • Tek kelimeyle olayı özetlediniz. Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl suçluyu bulmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    Yaho hiç mikaleci görmrdiniz samet denen adam yüzüne gelen topa elini uzatamıyor ne diye tutuyon kalede yazık hocalığına hem kendini hem yıldızları bitirdin. istifa et
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sorun Abdulsamed değil.Zaman zaman talihsiz goller de yiyecek bu maçta öyle hatalı gol yediğini düşünmüyorum .Kaleci formasyonunun Ertaç’tan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Çünki ceza sahasına daha hakim ve yan toplarda daha iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Yönetime,hocaya ve futbolculara çok teşekkür ederim.Herkes işini yapıyor,takım iyi sonuçlar alıyor,hoca şahane desem ne olur? Söylenecek neler var,Malatya sporu şamar oğlanı gibi kullanan yöneticiler ve hocayı yönetemeyen yöneticiler,Allah bildiğini yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Gghhh (3 yıl önce)
    90 dk konya tek kale oynadı hoca başka maça bakmış galiba topla oynama oranı%70 %30 konya önde topu ayamızda 30 saniyeden fazla tutamıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Hamza Hamzaoğlu İstifa!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Pişkinlikte son nokta! Artık bunun ötesi yok.Bu da yönetimin acziyetini gösteriyor.ben hala sinirden duvarları yumrukluyorum ama hamzaoğlundaki şu pişkinliğe bak.olacak şey değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    O kadar yıldır maçlar izlerim, malatyasporu işte mesai olmadıkça statta da izlerim, o kadar antrenör geldi gitti. Bu kadar rahat antrenöre rastlamadım. Biri de demiyo umut kubilay naptı ahmet ildizi aldığınıza mutlu musunuz diye. Enteresan..
    0
    0
    Yanıtla
  • POLAT (3 yıl önce)
    Hamza hoca, Talihsizlik bir maç olur iki maç olur Rakibimiz olan takımlara kaybettik.Bunun adı talihsizlik değil,beceriksizlik,oyuncu değişikliklerinde hatalar yapılmasıdır.Ayrıca formayı hakeden oyuncu giymelidir.Takım şu an 11.sırada 30 puanı var ve aşağı doğru gidiyor.Bence Takımı ve kendini daha fazla yıpratmadan istifa etmelisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Gazeteciler de ezberlemiş futbolcuların alacakları mi var diye soru sormaya.. haftalardır alınan kötü sonuçlardan dolayi uçuruma sürüklenen bir takım var kamuoyu istifanizi istiyor ne zaman istifa edeceksiniz diye neden sormuyorsunuz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (3 yıl önce)
    Demek böyle maçlar oluyor zaman zaman Bence bu işi beceremedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyf (3 yıl önce)
    Şaka gibi. Adam resmen billur geçiyor Malatyalılarla. Güzel goller oldu, iyi de oldu diyor :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (3 yıl önce)
    rakibi attığı O,güzel golleri evine götür akşam yemeği yaparsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    Ne oynattığın belli değil. Sistem yok, oyunu okuma yok... Sokaktan birini alıp teknik direktör yapsalar senden daha iyi oynatır. İstifa edip televizyonda yorumculuk yapmalısın. Adil Gevrek te takımı borç batağına soktu, birilerine inat takımı küme düşürüp öyle bırakacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teknik yok taktik yok yvarsa yoksa umutun rekorunu egale etmek adına bir şehri bir kulubü ve bir şehrin insanlarını umutsuz ve mutsuz, etmek olsa olsa bu olur kubilayi parlatacağım diye malatya şehri bunu hakediyormu ayıp eger biraz onur ve gurur varsa bırakırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Sayın Hamza hocam.Daha fazla kendinizi yıpratmadan müsaade isteyip gitmeniz sizin için daha hayırlı olur diye düşünüyorum.50 yıldır çok sevdiğimiz futboldan soğuduk. Bugünkü skor tamamen sizin eseriniz.Talihsizlik böyle olmaz.İlk yarının 2-0 bitmesi sizce normal miydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynenn futboldan soğuttular. Hoca umut kubilay. Tesadüfler lehimize olmayinca problem kabak gibi çıkıyor ortaya!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    İstifa et sende de kurtulalım
    0
    0
    Yanıtla