SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Şeylere İmza Atacağız"

0
Güncellendi - 2018-08-03 22:00:05
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,  ziyaretlere devam ediyor. Nezaket ziyaretleri kapsamında MHP'li Fendoğlu, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdül Kadir Duran, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu ve Süper temsilcisi Yeni Malatyaspor'u ziyaret etti.

KAYMAKAM DURAN VE MÜDÜR BENTLİ'YE ZİYARET

MHP'li Malatya milletvekili Fendoğlu, ilk ziyaretini Kaymakam Duran'la gerçekleştirdi. Burada bir süre kaymakamla sohbet eden Fendoğlu, daha sonra Sağlık Müdürü Bentli'yi ziyaret etti. MHP'den milletvekili seçilen Fendoğlu'na 'Hayırlı olsun' diyen Bentli, çalışmalarında başarılar diledi.

MUMCU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ardından MHP'li Fendoğlu ve beraberindeki MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan ve Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı'yla birlikte Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Ertam Mumcu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Mumcu, "Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatıyla birlikte bu nazik ziyaretinizden dolayı gerçekten size teşekkür ediyorum. 24 Haziran Türkiye cumhuriyet tarihimizin yine demokrasi şölenine dönüştüğü hakikaten yüksek katılımlı ve ilimizde de bu oranla birlikte sükûnet içerisinde çok demokratik teamüllere uygun bir seçim yaşadık ve milletin takdiri, milletin iradesi her şeyin üzerinde olan inancımızla birlikte sizlerde Milliyetçi Hareket Partisi adına milletvekilliğine seçildiniz. O anlamda da sizi ve teşkilatınızı ayrıca tebrik ederim" dedi.

MHP Malatya milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da, Mumcu'nun Malatya için bir değer olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Özellikle belediyede yapmış olduğu güzel belediyecilik anlayışı ve çalışmalarıyla taraflı- tarafsız herkesin gönlünde ve kalbinde taht kurmuştur. Kendisi bu makama atandığında biz seçim çalışmaları dolayısıyla 'hayırlı olsuna' gelememiştik. Kısmet bugüneymiş. Cenabı Allah hem onun yardımcısı olsun, hem de bizim yardımcımız olsun. Elele birlikte inşallah Malatya'da güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle ben ve teşkilatım adına kendisine ve ekibine hayırlı uğurlu olsun der, başarılar dilerim."

YENİ MALATYASPOR'A MORAL ZİYARET

MHP'li heyet ardından Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'u ziyaret etti. Nurettin Soykan Tesisleri'nde yeni sezon çalışmalarına çift idmanla devam eden sarı- kırmızılılar MHP'li milletvekili Fendoğlu'nu karşıladı. Topuk Yaylası'ndaki ziyaretten dolayı da Fendoğlu'na teşekkür eden Teknik Direktör Erol Bulut, kendilerini hem Malatya'da hem de Topuk Yaylası'nda ziyaret ettikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. MHP'li Fendoğlu da, Malatyaspor'un bu kent için ortak payda olduğunu ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız