SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Sonuçlar Almaya Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-10-26 03:32:00
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nün Başkanı Adil Gevrek, “Bazen ligde istenilmeyen sonuçlar alınabiliyor. Ligde bütün takımlar birbirini yenecek durumda. O gün karşılaşmada kim iyiyse kazanıyor. Ligin henüz çeyreğindeyiz. Bundan sonra takımlar oturuyor. Biz de bu takımlardan biriyiz. Şu an ligde en çok gol atan iki takımdan biriyiz. İyi bir yoldayız. Güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz” dedi.

Gevrek, ligin sekizinci haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Mücadelenin ilk dakikasında rakibin 10 kişi kaldığını anımsatan Gevrek, rakibin bir kişi eksik kalmasının ardından buldukları golle avantajlı duruma geçtiklerini kaydetti.

Gevrek, zorlu Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönmenin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Karşılaşmanın ilk dakikasında rakibin 10 kişi kalmasının şaşkınlığını yaşadık. Konyaspor üzerimize geldi ama ikinci yarı oyunu tamamen kontrolümüze aldık. Zor bir deplasman olacağın biliyorduk ama biz de iyi hazırlandık. Deplasmandan galibiyetle ayrılmak güzel. Zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz” dedi. 

Ligdeki zorlu fikstüre galibiyetle girdiklerini aktaran Gevrek, şunları söyledi:

“Bu hafta sahamızda oynayacağımız İstikbal Mobilya Kayserispor maçının ardından Kasımpaşa ve Göztepe ile deplasmanda karşılaşacağız. Zor bir sürece giriyoruz. Sakat futbolcularımızın iyileşmesi bizi sevindiriyor. Onlarla daha iyi bir takım olacağız. Son iki haftadır kazanıyoruz, galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Bazen ligde istenilmeyen sonuçlar alınabiliyor. Ligde bütün takımlar birbirini yenecek durumda. O gün karşılaşmada kim iyiyse kazanıyor. Ligin henüz çeyreğindeyiz. Bundan sonra takımlar oturuyor. Biz de bu takımlardan biriyiz. Şu an ligde en çok gol atan iki takımdan biriyiz. İyi bir yoldayız. Güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    BU MEMLEKETİN GÖRMEDİĞİ VE YAŞAMADIĞI BAŞARILARI VE MUTLULUĞU BİZLERE BİR KEZ DAHA YAŞATTIĞIN İÇİN ALLAH SENDEN BİN DEFA RAZI OLSUN TEMİZ YÜREKLİ BAŞKANIM...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sayın başkanım emeğine yüreğine sağlık.hiç şüphe yokki başarının en büyük mimarısınız.tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla