SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzellikleri Göz Önüne Seriyoruz""

0
Güncellendi - 2019-10-12 03:51:01
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 3.Malatya Tanıtım Günlerinin açılış töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İstanbul’da hemşerilerimiz ve burada yaşayan vatandaşlarımızla bir arada olmaktan, hemhal etmekten ve istişare etmekten büyük bir kıvanç duymaktayız. Malatya’mızın tüm değerlerini bir bütün halinde, el ele verip en güzel şekilde tanıtıyoruz.” diye konuştu.

“TÜM DEĞERLERİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE ANLATIYORUZ, PAYLAŞIYORUZ”

Malatya Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3.Malatya Tanıtım Günlerinde Yeşilyurt Belediyesi tarafından açılan stant ziyaretçilerin ilgi odağı haline dönüşürken, açılış töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’nın tarihsel ve kültürel zenginlikleri, eşsiz lezzetleri, tarihi ve turistik mekânlarını en güzel şekilde tanıttıklarını söyledi.

“BİRLİKTELİK RUHUMUZA GÜÇ VE KATKI SUNAN ETKİNLİKLERİMİZLE HEMŞERİLERİMİZLE İÇ İÇEYİZ”

3.Malatya Tanıtım Günlerine katılmaktan mutlu olduklarını anımsatan Başkan Çınar, “ Öncelikle böylesine değerli ve güzel bir organizasyonu düzenleyen, bizleri hemşerilerimiz ve buradaki vatandaşlarımızla buluşturan Malatya Dernekler Federasyonu ile katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya’nın güzel ve yiğit insanlarından sizlere selam ve muhabbet getirdik. Yeşilyurt Belediyesi olarak burada sizlerle olmaktan, hemşerilerimizle sohbet etmekten, misafirlerimizi ağırlamaktan, kentimizi ve ilçemizi bu vesileyle sizlere tanıtmaktan şeref duymaktayız. Geleneksel bir yapıya bürünen tanıtım günleri büyük bir coşku ve dinamizmle başladı. Malatya Tanıtım Günleri vesilesiyle yakaladığımız bu güzel fırsatı en güzel şekilde değerlendirip gerek Malatya’mızın gerekse de Yeşilyurt’umuzun tarihini, medeniyetini, yemeklerini, tarihi ve turistik güzelliklerini tüm yönleriyle anlatacağız ve paylaşacağız. Malatya’nın ve Yeşilyurt’un güzelliklerini buraya getirdik. Malatya’dan İstanbul’a adeta çıkarma yaptık. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Merkez ve İlçe Belediyelerimiz, kamu ve kurumlarımızla el ele verip, bir bütün halinde dünyaca ünlü kayısımızı, elmamızı, cevizimizi, kirazımızı, yöresel lezzetlerimizi, tarihimizi, kültürümüzü ve tarihsel güzelliklerimizi paylaşacağız. Malatya’nın sevgisini ve muhabbetini İstanbul’a taşımanın haklı gururunu yaşamaktayız. Tabii ki en önemlisi birlikteliğin sağlanmasıdır. Malatya’dan gelenlerle İstanbul’daki hemşerilerimizin bir araya gelmesi, sohbet etmesi, kaynaşması ve istişare etmesi etkinlikleri daha anlamlı kılmaktadır. Malatya demek güzellik demek, Malatya demek saygı demek, Malatya demek kültür ve medeniyet demek, Malatya demek birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik demektir. İşte bugün burada dostluk var, kardeşlik var, birlik ve beraberlik var. Çok güzel bir atmosferde tanıtımlarımızı yapacağız, hasret gidereceğiz. Malatya’mızın her alanda gelişmesi ve ilerlemesi noktasında hayata geçen devasa yatırımlar, projeler ve devam eden yatırımlarla ilgili ziyaretçilerimize geniş kapsamlı bilgiler aktaracağız. Her yıl daha da güzelleşen ve güçlendirilen Tanıtım Günlerinin Malatya’nın gerek Türkiye’de gerekse de dünya çapında tanınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN ÇINAR, ZİYARETÇİLERE YÖRESEL LEZZETLERİ İKRAM ETTİ

3.Malatya Tanıtım Günlerinin açılış kurdelâsının kesilmesinden sonra protokol üyeleri ilk olarak Yeşilyurt Belediye standını ziyaret ederek, tanıtımlar hakkında bilgiler aldı. Misafirleriyle yakından ilgilenen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yöresel ürünlerden ikram etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız