SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatya- Kayserispor Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-04-30 20:29:15
H.Yeni Malatya- Kayserispor Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 39. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Pazartesi günkü Yeni Malatyaspor- Kayserispor maçını Arda Kardeşler yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yarın, 2 Mayıs Pazar ve 3 Mayıs Pazartesi günü oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemleri duyurdu. Buna göre TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK), Beşiktaş - Hatayspor mücadelesine Ali Palabıyık, Gençlerbirliği - Galatasaray maçına Halis Özkahya, Fenerbahçe - BB Erzurumspor müsabakasına da Mete Kalkavan'ı atadı.

Süper Lig'in 39. haftasında görev yapacak hakemler şöyle:

1 Mayıs Cumartesi

20.30 Beşiktaş - Hatayspor: Ali Palabıyık

2 Mayıs Pazar

16.00 İH Konyaspor - Fatih Karagümrük: Bahattin Şimşek

16.00 FT Antalyaspor - Göztepe: Atilla Karaoğlan

16.00 Denizlispor - Çaykur Rizespor: Hüseyin Göçek

20.30 Gençlerbirliği - Galatasaray: Halis Özkahya

3 Mayıs Pazartesi

16.00 Kasımpaşa - Aytemiz Alanyaspor: Ali Şansalan

16.00 Medipol Başakşehir - MKE Ankaragücü: Halil Umut Meler

16.00 Yeni Malatyaspor - Kayserispor: Arda Kardeşler

20.30 Fenerbahçe - BB Erzurumspor: Mete Kalkavan

20.30 Gaziantep FK - DG Sivasspor: Mustafa Öğretmenoğlu

H.Yeni Malatyaspor- H.Kayserispor maçını yönetecek olan Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler'in yardımcılıklarını, Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ali Saygın Ögel ile İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Alpaslan Dedeş yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Basri (2 yıl önce)
    Malatyaspor rahat nefes alabilmesi için Kayserisporu %100 yenmesi gerekiyor beraberlik bile kendini risk altında bulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Başakşehir -Mke Ankaragücü Kasimpasa-Alanya Gencler-Galatasaray Fener -Erzurum Erzurum -Kasımpaşa Mke Ankaragücü -Fener Sivas-Başakşehir ve en sorunlu olan maç kayseri-Gaziantep Kasimpasa-Mke Ankaragücü Alanya-Erzurum Basaksehir-Kayseri Ve son haftaya tek maç yazıyorum Kayseri-Fenerbahçe İyi inceleyin Malatya nasıl Düşsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir örnek.Sene başından beri ligin dibinde bulunan, Erzurum,365 gün 24 saat Şikeci G.Anteple maç yapsa normal şartlarda G.Antebi yenemez.Hemde bunu G.antepde hiç yapamaz.Bu Antep ne yaptı?Renk vermemek için maçda önce 2 gol yedikten sonra işi garantiye aldı.oynamaya başladı ve 3 tane yedi 2 tane de attı.Maç böyle bitti.Aynı G.Antep bu sefer,diğer düşme adayı olan Ankaragücünü durup dururken deplasmanda yendi. Çok tuhaf .Bu işi ayarlıyanlar belliki ne güzel!çift taraflı ayarlamışlar?Bakın Trabzon ve Alanya varken,Ne Sivas (Mesela Sivas malatyasporla berabere bile kalmadı!Buda normal değil)Nede G.Antep 5. lig hesabı Yapamaz?Puan farkları çok.Fikstüre değil,ince hesaplara bakmak gerekir.Bizi İkili averajla da düşürebilirler.Bu nedenle bu ince detaylarda boğulmamak,aldatılmamak için bizim kayseri yenmemiz elzemdir.Bu durumu çok yaşadık.Yönetim uyuma.Dikkatli ol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç merak etme biz neler gördük yaşadık.Başlıyalım,Eğer biz sahamızda kayseri ile berabere kalırsak,Kayseri 39 a,bizde 41 e geliriz,G Antep kayseriye yenilirse ki yenilir kayseri o zaman 42 puana ulaşır.O zaman ne olur ,Sivas,Malatya ya 1 puan vermez ama Hiç bir iddiası olmuyan sivas,Başakşehire çok rahat 1 puanı hediye eder.Başakşehir,sahasında Ankara maçında alacağı bir galibiyetle zaten 44 e geleceğinden ligi garantiler,Ne yapar Kendi sahasında kayseri ile oynuyacağı maça asılmaz bal gibi berabere kalır.Kayseri oldumu 43..Gelelim ,Hatay ve rize maçlarına bu maçlar zor olabilir bir galibiyeti bu maçlara bırakamayız..Buradan alacağımız 1 puanla ancak ligde kalabiliyoruz.Eğer kayseriyi yenmez,sahamızda berabere kalırsak,Bu durumda ikili averajla kayseri değil,biz küme düşeriz.Bunları güzel bir senaryoya benzetebilirsin ama şunu iyi bilki ,bu saatden sonra masa başı senaryoları çalışmaya çoktan başladı bile. Mesela .Erzurumun gidip G.antebi deplasmanda yeneceğini söyleselerdi,yada Aynı G.Antebin gidip Ankaragücünü deplasmanda yeneceği kimin aklına gelirdi.Bu senaryolardan sadece bir tanesi.Okadar emin olmuyalım.Kayseriyi yenip İşimizi sağlama alalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Malatya Kayseri'ye sahasında asla yenilmez hangi hakem çıkarsa çıksın. Kasımpaşa kazanır Başakşehir kazanır Malatya kazanır Bombayı Fener ve Galatasaray maçlarında bekleyin.Denizli gitti Gençler puan alamazsa gidiyor Erzurum puan alamazsa gidiyor Kaldı son takım Ankaragücü mu Kayseri mi Fixturu yazıyorum tahminini siz yapın Malatya Dusmeyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Neyse yenecegimiz bir takım var Hatay spor belki 7 tane atamayiz ama 5 tane atariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (2 yıl önce)
    Kayseri Malatya maçını mutlak kazanılması gereken bir maç olarak görüyor ve buna inanıyor, Hücum hattı İlhan Parlak, Alibec, Pedro Henrige, Lennon çok tehlikeli oyuncular. Defans hattı da iyi (Sapunaru, Uğur Demirok, Aziz Behich vs) Aynen Malatya gibi orta sahaları sıkıntılı Düşme hattındaki takımlara umut olan Malatyaspor dileriz bu maçta galibiyet alarak taraftarlarını sevindirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Özellikle ,sadece ve yalnızca Kayseri maçında istirham ediyorum takım gibi oynayın,, hata yapmamak için , çok ama çok dikkat edin Hele son dakika gol yememek için çok çalışın.Futbolun gereklerini yapın.Sadece bir gün ve sadece kayseri maçında yapın bunu.Bir taraftar olarak Adil gevreğin kurduğu bu takımdan belki çok şey istemiş oluyorum ama bu maçı almak zorunda olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istedim..Bu arada Tff ,pandemi var diye küme düşme olmuyacak diye ortalarda dolaşan dedikodulara son noktayı koydu.Bu sezon 4 takım düşecek.3 takım süper lige çıkacak ve süper lig artık 20 takımlı olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Bizim Denizli maçında hatalı kararı ile olmayan faulü vermesi yenilgiye neden oldu.Ankaragücü maçında var hakemi olarak bir penaltımızın verilmeyişi,son dakikada aleyhimize verilen penaltı ile var hakemliğinede zarar vermiş bizimde ikili avarajımızın Ankaragücü Leh’ine olmasına sebep olmuştur.İnşallah Adil maç yönetir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu hakemin sabıkası kabarık derhal itiraz edin
    0
    0
    Yanıtla