SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatyaspor 3 Puan İçin Erzurum'da

0
Güncellendi - 2021-04-21 18:35:24
H.Yeni Malatyaspor 3 Puan İçin Erzurum'da
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, 21 Nisan Çarşamba günü BB Erzurumspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve uçakla Erzurum'a gitti.

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında kendi sahasında 3-1 mağlup olarak büyük bir kayıp yaşadığı ligden düşmeme mücadelesindeki rakibi Erzurumspor'la oynayacağı karşılaşma için son antrenmanını, Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde yaptı. Teknik Direktör İrfan Buz yönetimindeki antrenmana, sakat olan Jody Lukoki ile 15 Nisan'daki korona virüs testleri pozitif çıkan Benjamin Tetteh ile Fernando Zuqui dışındaki futbolcular katıldı.

Yeni Malatyaspor, antrenmanın ardından uçakla Erzurum'a gitti. Kafilede, 10 Nisan'da yapılan korona virüs testleri pozitif çıktığı için tedaviye ve karantinaya alınan Semih Kaya ve Stevie Mallan da, karantina sürelerinin tamamlanması nedeniyle yer aldılar.

Yeni Malatyaspor'un, 3 puan için mücadele edeceği maçı İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’a, İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kerem Ersoy, Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Serkan Çimen yardımcılık yapacaklar. Maçın 4. hakemi İzmin Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    İki önemli oyuncumuz yok Erzurum atak oynamaya calisacak ilk yariyi berabere bitirebilsek ikinci yarı en az bir puanla döneriz bu maç tettehin maçı olabilirdi çünkü fofana ili birlikte kontrataga çıkarlar ve Erzurum a gol atardık.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Kesinlikle PUANSIZ dönmeyin,gönlümüz sizinle beraber.........
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (2 yıl önce)
    yoğun bakımdan kurtulup sevise çıkmak istiyoruz morga gitmek istemiyoruz şu erzurmu yenin gelin biz malatyalılar olarak inanıyoruz ki istediğiğniz takımı yenecek güce sahipsiniz yeterki isteyin şimdiden allah yardımcımız olsun başarılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Bu maçı alın ve önümüzdeki sezonun planlaması başlasn artık daha fazla işkence çekmeyelim. Son haftalar irfan hocanın dediği gibi cadı kazanına dönecek. Bu maç çok önemli lütfen konsantre olun ve bu iş bitsin.
    0
    0
    Yanıtla