SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatyaspor, Ç.Rizespor'la 6. Kez Oynuyor

0
Güncellendi - 2021-05-08 02:37:17
H.Yeni Malatyaspor, Ç.Rizespor'la 6. Kez Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ile 6'ncı kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne kadar 5 kez Süper lig maçında karşılaşan tarafların geride kalan maçlarında, da Helenex Yeni Malatyaspor 2 kez, Çaykur Rizespor ise 3 kez kazandı. Helenex Yeni Malatyaspor rakibine 5 gol atarken rakibinden 9 gol yedi.

Ligin ilk yarısında Malatya’da oynanan maçı Yeni Malatyaspor 4-1 kazandı. İki takım, 6’ncı kez 8 Mayıs Cumartesi Saat 20.30’da Rize Çaykur Didi Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Helenex Yeni Malatyaspor- Çaykur Rizespor maçları ve sonuçları şöyle:

22 Eylül 2018 Süper Lig Maçı

Yeni Malatya:1 – Çaykur Rizespor: 0

Gol: Dk.43 Danijel Aleksic (Yeni Malatyaspor)

22 Şubat 2019 Süper Lig Maçı

Çaykur Rizespor: 3 - Helenex Yeni Malatya:0

Gol: Dk.27 Aatif Chahechouhe, Dk.90+5 Vedat Muriqi, Dk.90+8 Prejuce Nuguimpe Nakoulma (Çaykur Rizespor)

21 Aralık 2019 Süper Lig Maçı

Yeni Malatya: 0 - Çaykur Rizespor: 2

Gol: Dk.6 Oğulcan Çağlayan, Dk.72 Aminu Umar (Çaykur Rizespor)

19 Temmuz 2020 Süper Lig Maçı

Çaykur Rizespor: 3 - Helenex Yeni Malatya: 0

Gol: Dk.29 ve 35 Milan Skoda, Dk.31 Fernando Henripue Boldrin

17 Ocak 2021 Süper Lig Maçı

Helenex Yeni Malatya:4 – Çaykur Rizespor: 1

Gol: Dk.30 Milan Skoda (Çaykur Rizespor) Dk.46 ve 50 Kubilay Kanatsızkuş, Dk.61 Umut Bulut, Dk.74 Mustafa Eskihellaç.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Vehbi (2 yıl önce)
    Saygıdeğer hemşehrilerim Geçen hafta Kayseri Maçındaki Var hakemi Koray Gencerler Bu haftada Rize maçının var hakemi bu nasıl atama anlamak mümkün değil,Semihe yapılan hareket penaltı idi hakemi çağırmadı,Ademe arkadan yapılan faul kırmızı kattı çağırmadı niye bizim maça atanıyor yönetimden bir tepki yok lobin olmadığı için herkes senin aleyhine çalışıyor inşallah 1 veya 3 puan alırda federasyona rağmen kümede kalır Selam ve sevgilerle Mübarek kandiliniz kutlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yıl 1989 o gün düşme hattında son düşecek takım için 5 aday var biz galip geleceğiz diğer 4 takımin sonucunu bekliyecegiz inanirmisiniz fener adanayi İstanbul'da yenemedi,adana demir boluyu Bolu'da yendi kısacası masa başı oyunlarla düştük,adana demir bolu macinda şike yapıldığını mahkeme de ispatlayip kazandık o zamanki yönetimin eline federasyon bir milyon tutuşturdu birinci devresi oynanıyor olan liglerden geri dönemeyiz sizi 1.lige alamayiz dedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kardeşim oyunlar içinde oyunlar dönecek bu oyunlar bizim üzerimize kurulacak bu Malatya'nın bu camiada bir tane dostu varmı 41 puanda bir tane haram puanımız varmı kaç puanımız elimizden alındı bilen varmı onun için çıkacaksın kora kor oynayacaksın yoksa Rize'de beraberliğe oynuyor havası verir son dakikalarda bir tane gol yeriz ve hatayı yensek bile ikili averajla düşeriz bakın Sivas maçındaki olana maç berabere bitecek dakika 88 gol atiyorlar,lütfen çıkın oynayın başka şansımız yok herkes bizim üzerimize oynuyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Çıkıp çatır,çatır oynayacaksın. Hesap kitap yapmayacaksın. Yeter artık.Bu şehrin güzel insanlarının,moral ve motivasyonunu yerle bir ettiniz. Buna hakkınız yok. Insan birkez olur,herhafta ölmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Hiç hesap kitap yapmaya gerek yok, kimseye güvenmeyin. 1990 ve 2006'da çok hesap kitap yaptık, düşmeyiz dedik ve küme düştük, kalan maçlarda çıkıp aslanlar gibi EN AZ 4 PUAN almamız lazım, yoksa işimiz çok zor. Bu arada maçın hakeminin Ankara bölgesinden olması da çok manidar zira A.gücü ve G.Birliği düşme potasında, yönetim neden isyan edip açıklama yapmıyor? umarım hakemi de yenmek zorunda kalmayız.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isallah malatyamiz puan alir bol sans diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Bugün Malatyaspor için son viraj ola bilir. Malatyaspor ligden düşerse en büyük sorumulu çok bilmiş Malatyaspor taraftarları sayesinde olacak Adil Gevrek gibilerini bu takımın başında tutarak Malatyasporun sonunu hazırlayacak kadar.inşallah takım Rizeden galibiyetle döner yoksa umutlar tükenmiş bir durumdayız.
    0
    0
    Yanıtla