SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatyaspor, Erzurum Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2021-04-18 21:17:11
H.Yeni Malatyaspor, Erzurum Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, 21 Nisan Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü sahasında A.Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek 13 hafta sonra yeniden 3 puanla tanışan H.Yeni Malatyaspor'un Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri sahasında yaptığı antrenman Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirildi.

Yeni Malatyaspor'da Erzurumspor maçı öncesi Jody Lukoki, Semih Kaya, Stevie Mallan, Benjamin Tetteh, Fernnando Zuqui koronavirüs tedavisi görüyor. Bu futbolculardan Lukoki, Semih ve Mallan'ın karantina süreleri, Erzurum maçı öncesi bitiyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Aklına gelen yorum yapıyor.Hala Hatay ,sivas vs.Maçlarını hesaplıyanlar var.Futboldan biraz anlıyorsak ;bizim için ilk önceliğimizin,hasbelkader aynı puanla ligi bitirdiğimizde total gol averejına değil,ikili averajlara bakılacağı Erzurum,Ankaragücü ve Kayseri maçları önem arz ediyor artık bunu anlayın.Yani demem o ki her zaman en kötü senaryoya göre tedbir almalıyız.(Erzuruma 3-1,Ankara ve Kayseriye 1-0 yenilmiştik)Şimdilik bunlara karşılık puan dışında hiç bir avantajımız yok.Unutmayın matematiksel olarak Denizlinin bile hala ligde kalma şansı var.Tüm mesele bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Erzurum,Ankaragücü,Kayseri’ye yenilmeden 7 puan alırsak takımı Lig’de tutarız.Aksi takdirde sıkıntı yaşarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • 6 da yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Erzurumdan Alacağımız var bizi burda yendiler,bizde onları kendi sahalarında yeneceğiz inşallah,sakatlarımız iyileşirse,takım oyunu daraltıp,onlara geniş alan bırakmazsa bize rakip olamazlar,Kaptan bu maç senin maçın gol bekliyoruz..............
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (2 yıl önce)
    Erzurum maçı çok önemli. Tam konsantrasyon ve canını dişine takarak oynamak lazım,Yılmaz Vural Erzurum a yeni enerji,yeni hava,yeni umut kattı.Malatyasporun çok güçlü oynaması,kesinlikle yenilmemesi lazım.Allah futbolcularımızın yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid (2 yıl önce)
    Erzurum'a yenilmezsek Erzurum düşer...1 puan bize kafidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Haydi çocuklar Alanya morali ile bu maçıda alırsınız size güveniyor bu taraftar. Erzurumdan rövanşımızı almalıyız bizde onları kendi sahalarında mağlup etmeliyiz lütfen bu mutluluğu taraftara yaşat.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Ben bu maça ölüm kalım olarak bakmıyorum. Bir puan alsak altın değerinde. Çünki futbolcular karantinada yeni çıkıyor. Bir puan alsak 5 puanı bir yerlerden toplarız evelallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çerçi (2 yıl önce)Kaplan 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Erzurum maçı ligden düşecek 4. takımı belirleyecek bir maç yani final maçı kesinlikle Erzurum’u yenmemiz gerekiyor, yenersek ligde kalırız yenmezsek işi masa oyunlarına hazır hale getiririzki bu da düşmek demek, atanan hakeme dikkat edin Ankara bölgesi hakemi Malatya’yı yakmak için seçilmiş bir hakem çünkü düşme hattında 2 Ankara takımı var , hesap böyle yapılır yönetim aveneleri nerde bu maç öncesi tüm futbolcu alacakları maçtan önce ödenmeli , Erzurum ve Ankara maçlarına yüksek pirim ilan edilmeli adil gevrek nerdesin başkan olan böyle günde yapacağı icraatlarla belli olur , kafanızı kumdan çıkartın Erzurum maçı finaldir,kimse kendini sonraki maçlarda alırız diye kandırmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Bence biz alırsak biz ligde kalırız erzurum alırsa erzurum ligde kalır bu maci kazanmalıyız yada en kötü berabere kalmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    erzurum alırsa nasıl ligde kalıyor anlamadım ,1 maç fazlası var ve son hafta bay geçiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Çok önemli iki oyuncumuz lukuki ve tetteh yoklar , Erzurum normal gücünün çok üzerinde hırslı oynuyor ilk başlarda hızlarını kesersek puanla dönebiliriz,benim kanaatim gollü bir maç olacak diyorum,ligde özellikle rahat takımların maçlarında inanılmaz sonuçlar çıkıyor,bundan sonra takımlar arası hatır,gönül işleri ve masa başı oyunlar düşecek takımları belirler diyorum,şu andaki tabloda başakşehir ve Kayseri'nin düşeceğine inanmıyorum,bakalım göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lukoki yoktur dediğine göre haberi cani gönülden okumadığın anlaşılıyor. Ayrıca Lukoki için önemli oyuncu demişsin. Malatyasporu tuttuğuna ve de takip ettiğine eminmisin
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Ankara ve Erzurum dan 4 puan alırsak diğer maçlardan Kayseri Sivas ve Hatay maçlarından 5-6 puan alır ve 47 puanla tamamlarız diye düşünüyorum ancak herşey Erzurum maçına bağlı gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isallah erzurumdan puanla donersiniz sizlere Guveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla