SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS, Kayserispor'la 10'uncu Maçını Oynayacak

0
Güncellendi - 2021-05-04 01:55:52
HYMS, Kayserispor'la 10'uncu Maçını Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Kayserispor ile 3 Mayıs Pazartesi günü 10'uncu kez karşı karşıya gelecek.

İki takım daha önce 2 kez 2. Lig, 7 kez de Süper Lig olmak üzere 9 maç oynadılar. Bu maçların 3'ünü Yeni Malatyaspor, 3'ünü Kayserispor kazanırken, 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Yeni Malatya 12 gol atarken, Kayserispor'dan 9 gol yedi.

İki takım, 10’uncu kez 3 Mayıs Pazartesi Saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyaspor- Kayserispor maçları ve sonuçları şöyle:

07 Kasım 1998 TFF 2.Lig Maçı

Yeni Malatya:1 - Kayserispor: 1

28 Mart 1999 TFF 2.Lig Maçı

Kayserispor:2 - Yeni Malatya:1

24 Aralık 2017 Süper Lig Maçı

Kayserispor:0 - Yeni Malatya:1

Gol: Dk.45 Khalid Boutaib ( YeniMalatyaspor)

18 Mayıs 2018 Süper Lig Maçı

Yeni Malatya:3 - Kayserispor: 2

Gol: Dk.22 Buğra Çağıran, Dk.38 Fernando Emanuel el Dening, Dk.38 Adem Büyük. ( Yeni Malatyaspor)Dk.81 Nikola Stojilj Koviç, Dk.90+2 Byan Isaac Mendes da Graça (Kayserispor)

25 Ağustos 2018 Süper Lig Maçı

Kayserispor: 0 - Yeni Malatya:0

02 Şubat 2019 Süper Lig Maçı

Yeni Malatya: 1 – Kayserispor: 1

Gol: Dk.19 Danijel Aleksic ( Yeni Malatyaspor) Dk.14 Artem Kravets (Kayserispor)

27 Ekim 2019 Süper Lig Maçı

Yeni Malatya:4 - Kayserispor: 0

Gol: Dk.14 Mıtchell Glenn Donald, Dk.77 Adis Jahovic, Dk.86 Thievy Guivane Bifouma Koulossa ( Yenimalatyaspor) Dk.90 Ben Rienstra Kendi Kalesine (Kayserispor)

15 Mart 2020 Süper Lig Maçı

Kayserispor:2 - Yeni Malatya:1

Gol: Dk.22 Muris Mesanovic Dk.42 Pedro HenripuneKonzen Medina da Silva Dk. (Kayserispor) Dk.70 Vipar Örn Kjartansson ( Yeni Malatyaspor)

09 Ocak 2021 Süper Lig Maçı

Kayserispor: 1 - Yeni Malatya:0

Gol:10 Semih Kaya Kendi Kalesine ( Yeni Malatyaspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Kaptan 44 malatyali olmadigin beli agzin hayirli laf etsin bu maci alacayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Kimin düşeceği hiçç belli değil. Malatyanın 1.sezonda Erzurum, Ankara, ve denizliye yenildikten sonra puan hesabını bıraktım.o günden sonra malatyaspor futbola dair inancımı, umudumu herşeyi bitirdi. Yani kayseriye yenilir mi yüzde 90 yenilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    Kayseri maça çok hızlı başlayacaktır.Atacakları erken bir gol onlara moral bize panik yaşatacaktır.Yapacağımız tek şey,onlara bu fırsatı vermeden biz atak oynamalıyız.Oynayamıyorsakta oyunu olduğunca yavaşlatmamız gerekir.İleri uçta gol atma yeteneğimiz zayıf.Dolayısıyla kaleyi tutan uzaktan şut atan topçulara ilk önce fırsat vermeliyiz.Biz maça başlar başlamaz kimle gol atabilirsek maça onlarla başlayalım.Kubilay, ,umut,Ahmet bunları uzatmalarda al hocam,eğer galipsek tabii
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (2 yıl önce)
    Olacayida sakın ha sakın bu muhteşem dörtlü oynamasın takım yenecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (2 yıl önce)
    Hoca gurban olan Kubilay umut Ahmet'i oynatma yenilirse öyle yenilsin takım
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Allahın izniyle malatya kalacak kayseriye yenilsek fena olmaz komşu taa istanbula kasimpaşa veya başak şehir için o kadar yol yapacağımıza kayseri ye gitmek daha iyi olur fenerin başkanı aziz yıldırım gerekirse istanbul ligi kurarız demişti o nedenle kasimpaşa ve başak şehrin gitmesi hepimiz için iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Lig de kalman kesinmiş gibi yorum yapıyorsun. Önce sen kendini kurtar sonra komşuna bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    6 puanlık falan değil,sezon kıymetinde Bir maç,yenelim ligde kalalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (2 yıl önce)
    Erzurum Malatya'dan iyi futbol oynuyor mu? Evet. Malatya Fenerbahçe'den puanlar aldı mı? Evet O zaman Erzurum da Feneri yenerse şaşırmamak lazım, belki de bu yönde çok bahis de oynanmıştır, Erzurum'un maç alması çok para kazandırır. Kayseri de hücum hattı çok iyi . İleride top kaybı olursa geri dönüşler zor ve bunu da değerlendirecek çok oyuncu var Kayseri'de Kayseri oyuncu mevkilerine baktığımızda birçok oyuncusu Malatya'nın oyuncularından daha iyi. İnşaallah Malatya puan kayıpları yaşamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Erzurum 37 puanda ve Fenere yenilir ise iki maçı kalıyor ikisini alsa bile 43 de kalıyor. Kasımpaşa 37 puanda ve Alanya ile oynuyor yenerse 40 yapar ama sonra pazar Erzurum ile çarşamba Ankaragücü ile oynayacak.Kayseri Malatya ya yenilir ise 38 de kalıyor ve Gaziantep Başakşehir Fenerle maçları olacak Ankaragücü düşer mi dusurulur mu ? Basaksehir-Ankaragücü Ankaragücü -Fenerbahçe Kasımpaşa -Ankaragücü Denizli düştü Gençler düştü Kalan maçlara göre Erzurum da düşüyor 4.takım kim olacak Kayseri Kasımpaşa Ankaragücü Ve süpriz bi şekilde Antalya 43 bile bu listeye eklenebilir Trabzonla sonra bay geçiyor son maçı konya ile Malatya ma sonsuz güveniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim Kayseriyi yenmemiz gerekiyor.Diğer tüm hesaplamalar afaki.Bunun dışındaki her türlü ihtimal bizim aleyhimize çalışır.
    0
    0
    Yanıtla