SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatyaspor Ligi 15'inci Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2021-05-15 23:43:46
H.Yeni Malatyaspor Ligi 15'inci Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Üç büyükler olarak adlandırılan İstanbul'un temsilcileri arasında son haftaya kalan şampiyonluk yarışını, deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş, önde tamamladı. Denizlispor, Erzurumspor ve Ankaragücü'nden sonra ligden düşen 4. takım Gençlerbirliği oldu. 45 puanlı Yeni Malatyaspor, sezonu 15. sırada tamamladı.

Sahasında Helenex Yeni Malatyaspor'u 3-1 ile geçen Galatasaray rakibinin arkasında 2. sırada yer alırken, deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'u 2-1 yenen Fenerbahçe 3. oldu.

Ligden son düşen Gençlerbirliği

Ligde şampiyonluk yarışı kadar küme düşmeme mücadelesi de son haftaya kadar taşındı.

2020-2021 sezonunun son haftası öncesinde Yukatel Denizlispor, MKE Ankaragücü ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un küme düşmesi kesinleşirken, ligden düşecek son takım son haftaya kaldı.

Hes Kablo Kayserispor ve Gençlerbirliği arasında yaşanan düşmeme mücadelesinde gülen taraf Hes Kablo Kayserispor oldu.

Kayserispor, sahasında Fenerbahçe'ye yenilmesine karşın Gençlerbirliği'nin aldı sonuç ile lige tutundu.

Ligden düşen 4. takım olan Gençlerbirliği ise deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 yenildi.

Sonuçlar ve puan cetveli

Süper Lig'in 42. haftasında oynanan maçların sonuçları şöyle:

MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor: 0-1

Demir Grup Sivasspor-Kasımpaşa: 2-1

Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir: 0-2

Atakaş Hatayspor-Gaziantep: 0-1

Fatih Karagümrük-Yukatel Denizlispor: 5-1

Fraport TAV Antalyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 0-0

Göztepe-Beşiktaş: 1-2

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 2-1

Galatasaray-Helenex Yeni Malatyaspor: 3-1

Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe: 1-2

Bu sonuçların ardından 2020-2021 futbol sezonu Süper Ligde şu sıralama ile tamamlandı:

İstanbul, AA

FOTO: Yeni Malatyaspor'un Galatasaray karşısına çıkan ilk 11'i

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Ne tuhaf bizim altımızdaki takımlardan sadece Antalyaspor a karşı ikili averajda iyiyiz diğerleri ile hepsinde kötüyüz. İrfan Hoca ile bir an önce konuşulup önümüzdeki sezonların hesabı yapılmalıdır. Takımın ahengini bozan özellikle 3,4 arkadaşa teşekkür edip hemen yollarımızı ayırmalıyız. Başkan da artık seçime gitsin kendisini aklasın, her sene aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyoruz. Herkese teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Güngörmüş (2 yıl önce)
    Malatya’nın ileri gelenleri artık kulübe sahip çıkmalı ve yeni yönetim getirilmeli koskoca bir kulüp 2 senedir başarısız olmuş liyakatsiz adil gevrek ve yönetimine bir daha kurban edilmemeli. Adil gevreğe bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederiz. Ama kulüp başkanlığı adil gevreğe 19 gömlek büyük geliyor, kendisinin inadına koskoca bir kulüp kurban edilmemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Mustafa eskihellaç,chabek ve semih gelecek sezon kesinlikle olmamalı.Aquah la beraber geldikleri yere yollanmalı.hiçbir isim malatyaspor kulübünden daha büyük değildir.formanın hakkını vermeyen gitmeli.
    0
    0
    Yanıtla