SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatyaspor Rize'ye Puan Umuduyla Gitti

0
Güncellendi - 2021-05-07 22:16:45
H.Yeni Malatyaspor Rize'ye Puan Umuduyla Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Çaykur Rizespor'la Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek olan Helenex Yeni Malatyaspor, 3 puan umuduyla Rize'ye gitti.

Maçla ilgili hazırlıklarını Perşembe günü tamamlayan H.Yeni Malatyaspor'un Ç.Rize maçı kafilesi, Malatya'dan özel uçakla Trabzon'a gitti, oradan da otobüsle Rize'ye geçti.

Geçtiğimiz Pazartesi kendi sahasında Kayserispor'la oynadığı maçın ikinci yarısındaki futboluyla taraftarlarına umut veren Yeni Malatyaspor'da bu maç öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığı bildirildi.

Cumartesi saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşmada Yeni Malatyaspor, puan ya da puanlar almayı hedefliyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Has44 (2 yıl önce)
    Kayseri maçının 2.ci yarışındaki oyununu oyna korkma yüreğinle oyna kazanacaksın inşallah tüm İSLÂM alemi ve malatyalıların Kadir gecesi mübarek olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET NADİ AKİN (2 yıl önce)
    kaplanlar rizeyi yenecek gucte. allah yar ve yardimcilari olsun. irfan hocamin taktik ve atak futboluyla hedefimize ulasacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Uzunbacak (2 yıl önce)
    Yılın ilk karşılaşmasında Çaykur u 4-1 yenen bu takım ve bu futbolcuları. Haydi çocuklar 5-0 alıp gelin bu maçı , siz isterseniz bunu yapabilirsiniz. Kadro olarak kesinlikle Çaykur dan çok çok üstünüz. Çaykur’un futbolcularından çok çok daha yetenekli oyuncularımız var. İrfan hoca 4-1 kazandığımız maçın aynı kadrosuyla ve aynı taktikle 90 dakika takımı oynatırsan bu maçı Malatya farklı alır. Atak oynayalım kesinlikle sahamıza kapanmayıp sadece galibiyet düşünerek oynamalıyız. Maçı 90 dakika boyunca Çaykur kalesine yığmalıyız, kalelerinden çıkamayacak duruma getirirsek nefes alamazlar ve maçı alıp ligde kalırız. Kesinlikle beraberlik yetmez, o nedenle ha 19-0 yenilmişsin ha 1-0 yenilmişsin yada 0-0 berabere kalmışsın hiç bir anlamı yok ana 1-9 yenersek çok büyük anlamı olur , korkacak hiç bir şey yok açık futbol oynayalım sadece atak futbol, bunu yaparsak kesinlikle çok rahat bunları yeneriz. Çaykur Gençlerbirliği ve Ankara için oynayacak, buna müsade etmeyip eze eze Çaykur u yenmeliyiz. Asla beraberlik düşünülmemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent 44 (2 yıl önce)
    Puan değil 3puan almadan gelmemeliler yoksa tam çıkmaza gireriz milletvekilleri sivil toplum kuruluşları takım gitmeden maddi manevi destek verip öyle gitmeleri gerekiyordu inşallah RABBİM yardım eder Malatya mız düşmez....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Kaplanım;vur,kır,parçala bu maçı al...
    0
    0
    Yanıtla